Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

od małego oglądałam z nim filmy i jak dla mnie jest genialny do dzisiaj ;)

aza_0_9_z_

Nie jedna by mu dała, mało jest w jego wieku w takiej kondycji.

karoman4

A właśnie Kasiu , miałem cię spytać co się dzieje z twoim ukochanym kolegą Browitem ? Kurdę Gibson gra w ,,Niezniszczalnych 3 ,, a on wogóle znaku życia nie daje ? Trochę dziwne ,no nie ?

bradock

Nie wiem i mam nadzieję, że już go tu nie będzie.

karoman4

Chyba rzeczywiścię go nie bedzie ,został skasowany na amen .

czy nie uważasz ze byłoby to dziecinne tak pisać z paru kont jednocześnie? komu by się chciało bawic w takie coś

No i nawet masz wiadmość od Rutki przed chwilą. o treści: ,,ty masz jakieś kompleksy chyba".Weź mnie nie wyrzucaj z filmweba i nie zgłaszaj mnie.

No i zrozum,że na Filmwebie nie ma takiej opcji,żeby pisać samemu do siebie.A ja przed chwilą napisałem do Rutki,a nie do samego siebie.

I sam siebie dodałem do znajomych na koncie Tomek Adamczyk.No,proszę,ale się rzeczy dzieją na filmwebie.Ośmieszasz się Granat.

ty masz jakies kompleksy chyba

I ty mówisz,żebym ja ci dał spokój?To ty mi daj spokój.Co ja napiszę to już ty krytykujesz.I się nie dziw,że komentuję twoje wypowiedzi.Komentuję,bo to bzdury.Zresztą sam napisałeś,że to jest forum,tu można dyskutować.Ale lepiej faktycznie nie wchodźmy sobie w drogę,bo to grozi za każdym razem ostrą kłótnią.

Zresztą i tak najlepsze filmy akcji jakie powstały to były z tymi typowymi herosami kina akcji lat 90 : ,,Podwójne Uderzenie ,, ,,Szukając Sprawiedliwości ,, ,,Ostry Poker w Małym Tokio ,, ,,Niezawodna Obrona ,, czy ,,Pasażer 57 ,, to były filmy nie do przebicia !!!

bradock

No,a jak.Niestety nie wszyscy tak uważają i są w dużym błędzie.Ale racja w tamtych latach powstawały niezwykłe filmy akcji.

bradock

Dobrze mówisz Bradock.

Ty go nienawidzisz,to po co się odzywasz.

"Aktorem to on nigdy genialnym nie był. :)" Van Damme to mistrz sztuk walki a aktorem został przyszywanym przy okazji.
Stallone, Schwarzenegger i on JVCD to ikona lat osiemdziesiątych.

akron

Dokładnie.Nie jest on wybitnym aktorem,ale grać potrafi jak trzeba.A jako ikona kina akcji to masz rację absolutny geniusz.Właśnie ja też ze złotym okresem kina akcji kojarzę głównie tych trzech panów.

rutka91

Posłuchaj Rutka91,weź powiedz Granatowi,że ty sobie sama założyłaś konto.Bo jak widać,on mnie osądza,że to jest moje drugie konto założone przeze mnie.Więc wytłumacz mu jak najszybciej,że to jest nieprawda okey?

rutka91

O,proszę,ponownie napisałem sam do siebie

P,S
Weź Granat jesteś śmieszny,jeśli wierzysz,że da się pisać samemu do siebie,tak jak ja niby to teraz zrobiłem według ciebie.

aza_0_9_z_

w sumie to nie wiem dlaczego założyłam tu konto, chyba z nudy, no i oceny tez dawałam bo po to chyba sie ma tu konto, nie rozumiem takich ludzi którzy krytykują kogoś gust, zawsze lubiłam Van Damma i dlatego chcialam zobaczyc jaka ocene ma po czym sama mu dałam i napisalam ze jest genialny. Kazdy ma swój gust co do aktorów i filmów wiadomo ze nie kazdemu sie spodoba dany gatunek filmu czy aktor, ja Toma Cruise nie lubie ale nie mam zamiaru wchodzic na niego i krytykowac osoby ktore piszą ze jest genialny bo to dziecinada, każdy lubi co lubi, co do Bejbi blues chce zobaczyc chociaz spodziewam sie ze to gniot ale zobacze chociaz nie lubie polskich filmów.

rutka91

Aha.Jakbyś tak mogła,to napisz Granatowi,że ja nie zakładam po kilka kont i że to twoje konto.

użytkownik usunięty
rutka91

Dzięki za moje potwierdzenie. Taki sam styl pisania. Brawo aza. :)

kurde a jak mam to udowodnic ze ja to ja ? :P

rutka91

sprawdz czy oboje jestesmy online i bedziesz wiedzial czy jestesmy jedna osobą

użytkownik usunięty
rutka91

Co to za problem pisać z jedno konta na jednej przeglądarce, a z drugiego na drugiej. Albo na dwóch komputerach.

Granat,weź przestań.Po pierwsze nie chciało by mi się tracić czas na takie głupoty,żeby na kilku przeglądarkach pisać.A aż taki bogaty nie jestem,więc w domu mam jeden komputer.

rutka91

No,powiedz mu,po prostu,że wygaduję głupstwa.Powiedz,że ja mam swoje konto,a ty masz swoję.

Że co?Nie rozumiesz,że Rutka i Aza to dwa różne konta?

aza_0_9_z_

nie mu chodzi o to ze ja to ty, ze taki sam styl pisania

rutka91

No,wiem właśnie.Niby jaki styl.Każdy piszę po swojemu.Nie wiem o co mu chodzi.I w ogóle nie jestem taki w necie obcykany,żeby po kilka kont zakładać.To moje aza nawet mi siostra zakładała,bo sam nie umiałem.

rutka91

Zgadzam się z tobą Van Dame wymiata jego styl walki z lat 90-tych przebija wszystkich z tamtego okresu

janosik_filmaniak

wiadomo jego filmy wymiatają ;)

rutka91

02:35 JCVD na TVP1
świetny film
szkoda że prawie nikt nie zobaczy :(