Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

od małego oglądałam z nim filmy i jak dla mnie jest genialny do dzisiaj ;)

użytkownik usunięty
rutka91

Aktorem to on nigdy genialnym nie był. :)

Jeśli chodzi o sceny akcji i efektowność to z pewnością był genialny ! A o to przykład : http://www.youtube.com/watch?v=268EIU_fUiY

bradock

No ta walka jest super w Strażniku Czasu.

Może nie genialny,ale dobry.A ostatnio jest coraz lepiej z jego aktorstwem.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Pewnie rutka to jakaś Twoja kolejna koleżanka ze szkoły?

Ale masz człowieku obsesję i jakieś chyba omamy.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Zgłaszam Cię administracji.

Dawaj.Skompromitujesz się.I w ogóle co ma piernik do wiatraka?

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Nudzą mnie twoje altery.

Tak jak i ty mnie.Po prostu mnie nudzisz.

aza_0_9_z_

Van Damme jest świetny w kinie akcji a ostatnio jest coraz lepiej z jego aktorstwem czyli Jean-Claude Van Damme jest jak wino i nigdy mi sie nie znudzi.

FANDAMME_II

No,mi chyba też nigdy się nie znudzi,bo ja jestem prawdziwym wiernym fanem.

nie ważne co myślą inni, dla mnie był zawsze genialny i jest do dzisiaj ;) wiadomo ze nie każdy go lubi, ja go uwielbiam :)

Jeszcze jedna ważna sprawa : Jeśli mówimy o aktorstwie i o kinie akcji to trzeba pamietać że kino akcji to też gatunek filmowy (W latach 80,90 najpopularniejszy ) a Van Damme był jednym z najlepszych przedstawicieli tego gatunku .Takie filmy jak ,,Uniwersalny Żołnierz ,, czy ,,Nieuchwytny Cel ,, to przecież były znakomite akcyjniaki !!! Wiec jako aktor kina sensacyjnego Van Damme jest świetny !!! Natomiast ogólnie jako aktor ,jako prawdziwy aktor jest raczej słaby albo przecietny .Trzeba umieć rozdzielić te dwie kwestie .

bradock

Najlepszym określeniem na jego aktorstwo jest słowo ,,Dobry".Bez przesady,słabym aktorem to on nie jest,przeciętnym też nie.Jak już ktoś chce krytykować jego aktorstwo to może powiedzieć,że jest niezłym aktorem.

użytkownik usunięty
bradock

Nigdy czegoś takiego nie słyszałem dobry aktor kina sensacyjnego. Przecież każdy pierwszy lepszy, dobry aktor występując w filmie sensacyjnym gra lepiej od Van Damme. :)

Chyba mówisz o sobie.Ty jesteś tym aktorem?Pfff,śmiechu warte.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Nie będę dyskutował z fanatykiem który pojęcia o aktorstwie nie ma.

Tak?To chodź się zmierzymy na aktorstwo,to zobaczymy kto lepiej wypadnie.Bo ty to niby masz pojęcie o aktorstwie?Sam nie masz ,a innych osądzasz.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Dorośnij. Mam prawo innych osądzać. Od tego jest to forum.

Ale nie zajarzyłeś o co mi chodzi .Van Damme miał świetny wygląd ,charyzmę twardziela oraz znakomite umiejetności w sztukach walki .Nie każdy aktor nadaje się do kina sensacyjnego ,do bycia twardzielem .Np Keanu Reeves czy Mat Damon już nie zabardzo są przekonowujący w roli twardziela ,mieśniaka itp .Tom Cruise już trochę lepiej ale to ciągle nie to samo co stara gwardia .Ich sceny akcji były epickie i szło oko nacieszyć krwawą rozwałką .I o to chodzi w kinie akcji !!! : http://www.youtube.com/watch?v=RrtP1VdDM54

użytkownik usunięty
bradock

Wygląd może i ma, ale i tak nie gra lepiej od Cruise. :)
Reeves to żaden dobry aktor.

Wiecie ludzie,Granat to jest najlepszy aktor na świecie,który siedząc przed komputerem chcę usiłować innych ludzi przekonać o czymś co nie jest prawdą.A Tom Cruise to co?To też żaden aktor.Brzydki i w ogóle nie ma zbyt wielkich umiejętności aktorskich.Pisząc bzdury z wielkim przekonaniem,że Van Damme gra gorzej od Cruise'a jesteś w błędzie.Akurat on ani pod względem kina akcji,ani zwykłego kina nie umywa się do innych prawdziwych twardzieli tego gatunku.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Bezsensownie porównywać Cruisa i Van Damme. Cruise to niezły aktor, grający w rożnych gatunkach. Natomiast Van Damme głównie siedzi w kinie akcji i zwykle strasznie drętwie grał. Trochę się teraz poprawił, ale to za mało by go uznać dobrych aktorem. Cruise brzydki? Nie mnie oceniać. Ale rozumiem jesteś gejem, skoro podnieca Ciebie widok Van Damme'a. Daj mi dzieciaku spokój. Może dorośniesz to zrozumiesz co głupiego wyprawiałeś. Powinieneś bana dawno zebrać, za robienie kolejnych kont.

A ty się ogarnij z tymi kolejnymi kontami,bo sobie coś ubzdurałeś.

P.S
Drętwie gra to Seagal i w jednym gatunku siedzi.I nie wiedziałem,że jak ktoś się wypowie o wyglądzie czyimś to dla ciebie już ten ktoś jest gejem.Oj Granat,nieładnie.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Tak tylko ty też nazwałeś Cruise żadnym aktorem, bo jest brzydki. Jakby to był według ciebie czynnik wyznaczający dobry aktorstwo. Nie ma za grosz w Tobie obiektywizmu, skoro gadasz że Jean to lepszy aktor nie podając nic sensownego. No, ale skoro ktoś jest fanatycznie zakochany, to nie widzi wad w drugiej osobie. Tak jest w Twoim przypadku.

Jakbyś jeszcze nie wiedział to ja jestem od zwalczania fanatyzmu na forum. Ciebie widzę wszędzie. Gdziekolwiek jesteś to pieprzysz o tym Van Dammkie jak poj**any. Nawet na innych forach. Rzygać mi się chcę od tego. Najpierw Damian, teraz ty. Nie chciałem reagować, ale zmusiłeś mnie do tego. Jeszcze robisz nowe konta na których wychwalasz JCVD. Myślisz że ktoś jest idiotą i nie skapnie się.
rutka91- konto założone wczoraj i od razu napisała tutaj. Ciekawe czemu. Wątpię by to była przypadkowa osoba. To zdecydowanie jesteś ty. Kto inny jak nie ty całymi dniami przesiaduje na forum Van Damme'a. Podobnie było z dwoma innymi kontami, które najpewniej założyłeś. Te dwie osoby jakoś się już nie pojawiają. Czyli co założyli konto po to by podniecić się Van Damme i potem zniknąć?
Kończę z Tobą rozmowę, bo niestety musiałem zniżyć się do twojego poziomu. Zgłoszę Ciebie administracji i twoje konta. Oni się Tobą zajmą. Ja już nie mam ochoty. Nie odpisuj mi więcej.

Odpiszę.To nie jest wiele kont.Ja jeden jestem Aza_09_z jedyny tutaj taki.Jak chcesz to możesz pisać i z rutką91 i z Tomkiem jednocześnie i ze mną.Wybacz,ale to jest możliwe tylko jak ktoś ma swoje własne konto.Zgłosisz mnie administracji?Nie polecam,bo ja żadnych dodatkowych kont nie zakładałem.Ale chcesz to zgłaszaj,przecież to i tak nieprawda.A zaraz ci udowodnię coś.Bowiem według ciebie zaraz napiszę do samego siebie.

I wybacz,ale ja mam w swoim profilu aza_09_z zupełnie inne filmy.No,bo przepraszam,ja raczej nie oglądam Hobbita i Bejbi Blus.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Inteligencie oceniłeś na innym koncie inne filmy by nikt się nie skapnął że to ta sama osoba.
Co tak dużo do mnie piszesz, nie potrafisz napisać w jednej wypowiedzi tego wszystkiego tylko zaśmiecasz powiadomieniami.
Chcesz mi na siłę udowodnić, że to nie ty, ale coś ci się to nie udaje. Tylko pogłębiasz moje podejrzenia.

"No i zrozum,że na Filmwebie nie ma takiej opcji,żeby pisać samemu do siebie.A ja przed chwilą napisałem do Rutki,a nie do samego siebie."

Napisałeś do Rutki, czyli do swojego drugiego konta. Jak widać jest do możliwe. Nie wybronisz się głupotami i tak zgłoszę Cię administracji. Zostaniesz ukarany.

"I sam siebie dodałem do znajomych na koncie Tomek Adamczyk"

Dodałeś drugie swoje konto do znajomych inteligencie. Nie ty jeden tak potrafisz.

Nie zgłaszaj mnie administracji okey?Jak nie wierzysz to zobacz,że poniżej normalnie piszę z Rutką i zobaczy jej wypowiedź.Przecież ja naprawdę nie zakładałem dodatkowych kont,ty sobie coś wymyśliłeś.I weź mnie nigdzie nie zgłaszaj.Ja nadal chcę uczestniczyć w filmwebie.Naprawdę ja mam tylko jedno konto.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Nie zgłaszać, bo się boisz? Chcesz mi na siłę udowodnić, że piszesz z Rutką, ze strachu przed konsekwencjami. Wpadłeś udowadnianie na siłę jest ostatecznym potwierdzeniem mojej racji. Zgłoszę i tak. Możesz sobie pisać z dwóch kont teraz ile wlezie, ale to tylko pogarsza sprawę. Dobranoc

Bo piszę z Rutką.Mam jeden komp i jedną przeglądarkę otwartą?Czy się boję?I tak i nie.Tak,bo nadal bym chciał zostać na filmwebie,a ty chcesz mnie zgłosić.Nie boję się z kolei bo Rutka to inne konto.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Skoro się boisz to czujesz się winny. Gubisz się coś w swoich postach. Skoro to nie twoje konto to administracja nic Ci nie zrobi. Ale gadasz, że się boisz, bo wiesz, że to twoje konto. Dobranoc, nie odpisuj mi więcej, nic nie zmienisz.

Ty,masz rację.Przecież nic mi nie zrobią przecież to nie moje konto.

P.S
Napisałem mimo wszystko,że się boję,bo wiadomo co ty zrobisz,w zależności od tego jaka jest prawda.

No i faktycznie nie ma się czego bać,przecież to nie jest moje drugie konto.Dzięki,że mnie olśniłeś.

aza_0_9_z_

Jesteś fanem Mela Gibsona?

karoman4

A co?

aza_0_9_z_

Tak pytam z ciekawości.

karoman4

Bardzo go lubię,ale że jestem fanem to chyba trochę za dużo powiedziane.

aza_0_9_z_

Spoko. Po prostu pytam, żeby trochę zmienić temat, bo kłócicie się jakby Wasze życie od tego zależało.

karoman4

No,mnie też już to nudzi.

aza_0_9_z_

Lubię cie kolego ale nie rozumiem jedno : Po co ciągle forsujesz naciąganą tezę ,teorię ze Van Damma to dobry aktor który może rywaliżować z najlepszymi tuzami aktorskimi typu Cruise ,Pitt ,Pacino ,Deniro itp ? Po co to ? Zacytuje klasyka : ,, Jaki to ma sens ? ,, Przecież on nie jest prawdziwym aktorem ,on jest gwiazdą kina akcji ,herosem kina akcji itp Ale właśnie na tym polega jego cały urok ,zaleta itp którą tak można w jednym zdaniu streścić : Słabe aktorstwo ale za to ostre lanie się po pysku !!! Herosi kina akcji lat 80-90 byli świetni bo byli ku*r*e*w*s*k*o twardzi i mega zamiataczami !!! O wiele bardziej realniej wypadali w roli twardzieli niż dzisiejsi aktorzy którzy w porównaniu do nich są laluśiami !!! A o to moja ulubiona scena z jednych najwiekszych tamtych lat : http://www.youtube.com/watch?v=zzZb3mnUUEs

bradock

Nie wiem dlaczego w najlepszych tezach wymieniasz Cruise'a,ale już nie ważne.Wiem nie potrzebnie gadamy o tym aktorstwie,bo w kinie akcji nie o to chodzi.

aza_0_9_z_

No dokładnie .

bradock

No,proszę.Co to za pana masz w Avatarze?Chyba ostatnio bardzo polubiłeś Stathama?

aza_0_9_z_

Tak ,choć naprawdę zawsze lubiłem Jasona .Fajnie że ci się spodobał .

karoman4

Ta kłótnia pomiedzy nim a Granatem rozwala system ! I jeszcze te argumenty : ,,Cruise to żaden aktor .Brzydki i niemający żadnych wielkich umiejetności aktorskich ,, albo ,,To chodz zmierzymy się na aktorstwo ,,

bradock

Ciekawe co byłoby, gdyby spotkali się na żywo?

karoman4

No ciekawe ale lepsze było by Damian vs Adam !

bradock

Huuu!

bradock

Widzę,że ci się podoba?