Jena Malone

Jena Laine Malone

7,6
13 750 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jena Malone

Keira Knightley czy Jena Malone? Która waszym zdaniem jest lepszą aktorką?? Ja sądzę, że Malone jest lepsza.

DreamRock

Mam podobne zdanie ;) Keira jest dobrą aktorką ale przeważnie gra w filmach kostiumowych (nie licząc świetnej roli w "Obłędzie" i nieco gorszej w "Domino") ale Jena jest wspaniała.. uwielbiam ją jako aktorke strasznie podobała mi się w "Ministrantach", "Wrzystkich świętych", "Donnie Darko", "Mamuśce", "Kontakcie" itp itd długo można wymieniać ;)

Sidewinder

Zdecydowanie lepsza jest Jena Malone.

użytkownik usunięty
DreamRock

Keiry bardzo nie lubię, a Jene bardzo lubię..:)

DreamRock

zdecydowanie Knightley.

georgiana

Zdecydowanie Malone !<za krótki> <za krótki>

DreamRock

o kurczę skąd Ci się ta Knightley wzięła, nawet nie są podobne, no ale jeżeli bym miała wybierać, to chyba bym wybrała Jenę, Keirę widziałam tylko w Merlinie, gdzie grała Ginewrę i w Bunkrze ale nie oglądałam całego

victoria_

Nie wiem czym zasłynęła Malone żeby porównywać ją do Knightley, no ale cóż. Z Malone widziałem 3 filmy, z czego w dwóch grała rólki w których nawet jej nie zauważyłem. A w jej filmografii nie widzę żadnych interesujących filmów. (albo może słabo patrze :>) Z kolei Knightley ma wiele dobrych ról (kilka kostiumowych + tak jak ktoś już napisał w "obłędzie" i "domino") i zdecydowanie według mnie ona jest lepszą aktorką.

DreamRock

Oczywiście,że Jena pozamiatała Keire ze sceny! Jest świetną aktorką (patrz np.,,Ruiny'') pozdrawiam_LadyStar...

użytkownik usunięty
DreamRock

Według mnie Knightley. Z Malone widziałem tylko 4 filmy i mimo, że były dobre to jakoś nie rzuciła mi się w oczy. Knightley natomiast zagrała w kilkunastu dobrych produkcjach.

ja oglądam wszystko w czym grała Keira, a ta Malone? widziałam ją tylko w trzech filmach, Keira jest zdecydowanie lepsza, to moja ulubiona aktorka ;)

DreamRock

KNIGHTLEY!!!

DreamRock

Malone... !! Ever ! No przegłosowane, dobranoc :)

DreamRock

Knightley

użytkownik usunięty
DreamRock

jednak Malone . ;)