Keira Knightley czy Jena Malone? Która waszym zdaniem jest lepszą aktorką?? Ja sądzę, że Malone jest lepsza.
Mam podobne zdanie ;) Keira jest dobrą aktorką ale przeważnie gra w filmach kostiumowych (nie licząc świetnej roli w "Obłędzie" i nieco gorszej w "Domino") ale Jena jest wspaniała.. uwielbiam ją jako aktorke strasznie podobała mi się w "Ministrantach", "Wrzystkich świętych", "Donnie Darko", "Mamuśce", "Kontakcie" itp itd długo można wymieniać ;)
o kurczę skąd Ci się ta Knightley wzięła, nawet nie są podobne, no ale jeżeli bym miała wybierać, to chyba bym wybrała Jenę, Keirę widziałam tylko w Merlinie, gdzie grała Ginewrę i w Bunkrze ale nie oglądałam całego
Nie wiem czym zasłynęła Malone żeby porównywać ją do Knightley, no ale cóż. Z Malone widziałem 3 filmy, z czego w dwóch grała rólki w których nawet jej nie zauważyłem. A w jej filmografii nie widzę żadnych interesujących filmów. (albo może słabo patrze :>) Z kolei Knightley ma wiele dobrych ról (kilka kostiumowych + tak jak ktoś już napisał w "obłędzie" i "domino") i zdecydowanie według mnie ona jest lepszą aktorką.
Oczywiście,że Jena pozamiatała Keire ze sceny! Jest świetną aktorką (patrz np.,,Ruiny'') pozdrawiam_LadyStar...
Według mnie Knightley. Z Malone widziałem tylko 4 filmy i mimo, że były dobre to jakoś nie rzuciła mi się w oczy. Knightley natomiast zagrała w kilkunastu dobrych produkcjach.
ja oglądam wszystko w czym grała Keira, a ta Malone? widziałam ją tylko w trzech filmach, Keira jest zdecydowanie lepsza, to moja ulubiona aktorka ;)