Zasady Każdy chyba zna. Podajemy aktora i film i dochodzimy do Jennifer Aniston.
np. Cameron Diaz - Aniołki Charliego - Drew Barrymore - Kobiety pragną bardziej - Jennifer Aniston
Następna osoba ma Renee Zelweger
Todd Field - Oczy szeroko zamknięte - Nicole Kidman - Żona na niby - Jennifer Aniston
Embeth Davidtz
Embeth Davidtz - Słaby punkt - Ryan Gosling - Kocha, lubi, szanuje - Łatwa dziewczyna - Dan Byrd - Cougar Town: Miasto kocic - Jennifer Aniston
Noah Wyle
Noah Wyle - Biały Oleander - Michelle Pfeiffer - Sylwester w Nowym Jorku - Katherine Heigl - Brzydka prawda - Gerard Butler - Dorwać byłą - Jennifer Aniston
Joey King
Carla Peterson - Jesteś moim życiem - Natalia Oreiro - Argentyńczyk w NY - Graciela Maglie - Ni dios, ni patrón, ni marido - Laura Novoa - Mujeres asesinas - Romina Ricci - Farsantes - Facundo Arana - Ucieczka - Vando Villamil - Zakładnik - Art Malik - Prawdziwe kłamstwa - Arnold Schwarzenegger - Niezniszczalni - Eric Roberts - Mroczny Rycerz - Christian Bale - Mroczny Rycerz powstaje - Joey King - Zabić wspomnienia - Adam Sandler - Żona na niby - Jennifer Aniston
Ingrid Olava
Ingrid Olava - Oslo, 31 sierpnia - Anders Danielsen Lie - Reprise. Od początku raz jeszcze... - Viktoria Winge - Max Manus - Agnes Kittelsen - Millennium: Zamek z piasku, który runął - Noomi Rapace - Prometeusz - Michael Fassbender - Wstyd - Carey Mulligan - Drive - Ryan Gosling - Zostań - Ewan McGregor - Wyspa - Scarlett Johansson - Kobiety pragną bardziej - Jennifer Aniston
Yadhira Carrillo
Przepraszam, przez dłuższy czas nie dawał jednej z mojej ulubionych aktorek, ale w końcu się skusiłam, chciałam zobaczyć jak ktoś sobie z nią poradzi :)
Yadhira Carrillo - Grzesznica - René Casados - Paloma - Felicia Mercado - Miłość i nienawiść - Carmen Salinas - Człowiek w ogniu - Christopher Walken - Polowanie na druhny - Owen Wilson - Marley i Ja - Jennifer Aniston
Warwick Davis I
Warwick Davis I - Harry Potter i Książę Półkrwi - Alan Rickman - To właśnie miłość - Colin Firth - Dziewczyna z perłą - Scarlett Johansson - Kobiety pragną bardziej - Jennifer Aniston
Mélissa Désormeaux-Poulin
Mélissa Désormeaux-Poulin - Pogorzelisko - Lubna Azabal - W sieci kłamstw - Leonardo DiCaprio - Złap mnie, jeśli potrafisz - Christopher Walken - Klik: I robisz, co chcesz - Adam Sandler - Żona na niby - Jennifer Aniston
Louis de Funès
Louis de Funès - Żandarm i policjantki - Catherine Serre - Wujaszek z Ameryki - Gérard Depardieu - Zakochany Paryż - Steve Buscemi - Od wesela do wesela - Adam Sandler - Żona na niby - Jennifer Aniston
Michael Jordan
Michael Jordan - Kosmiczny mecz - Bill Murray - Aniołki Charliego - Cameron Diaz - Maska - Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Jennifer Aniston
Dolores Hart
Dolores Hart - Come Fly with Me - Lois Nettleton - Wesołych świąt, żołnierzu - Alice Evans - Brüno - Josh Meyers - Różowe lata 70-te - Ashton Kutcher - Co się zdarzyło w Las Vegas - Cameron Diaz - Maska - Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Jennifer Aniston
Dorian Harewood
Dorian Harewood - Atak na posterunek - Laurence Fishburne - Czas apokalipsy - Martin Sheen - Złap mnie jeśli potrafisz - Christopher Walken - Klik: I robisz, co chcesz - Adam Sandler - Żona na niby - Jennifer Aniston
Li Min (II)
Li Min II - Kochankowie roku Tygrysa - Michał Żebrowski - Pan Tadeusz - Alicja Bachleda-Curuś - Ondine - Colin Farrell - Szefowie Wrogowie - Jennifer Aniston
Shelley Long I
Shelley Long - Grunt to rodzinka - Gary Cole - Oficer i morderca - Rossif Sutherland - Męska gra - Danny Glover - Zgon na pogrzebie - James Marsden - Wieczór panieński - Rebel Wilson - Jak urodzić i nie zwariować - Cameron Diaz - Maska - Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Jennifer Aniston
Patsy Kensit
Patsy Kensit - zabojcza bron ii - Derrick OConnor - i stanie się koniec - CCH Pounder - ER - Anthony Edwards - Samoloty - Julia Louis-Dreyfus - Nowe przygody starej Christine - Clark Gregg - Iron Man - Gwyneth Paltrow - Siedem - Brad Pitt - friends - Jennifer Aniston
Frances McDormand
Alexia Landeau - Chłopaki Mojego Życia - Drew Barrymore - Aniołki Charliego - Cameron Diaz - Maska - Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Jennifer Aniston
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver - Porwanie - Lily Collins - Królewna Śnieżka - Julia Roberts - Walentynki - Bradley Cooper - Kobiety pragną bardziej - Jennifer
Joaquin Phoenix
Bruce Lee - Wejście Smoka - Ahna Capri - Kojak - Telly Savalas - Złoto dla zuchwałych - Donald Sutherland - Nie wszystko złoto co się świeci - Matthew McConaughey - Pokusa - Nicole Kidman - Żona na niby - Jennifer Aniston
Lizzy Caplan
Lizzy Caplan - kwasne pomarancze - Ben Stiller - noc w muzeum - Owen Wilson - Marley i ja - Jennifer Aniston
Asa Butterfield
Asa Butterfield - Hugo i jego wynalazek - Ben Kingsley - Elegia - Penélope Cruz - Vicky Christina Barcelona - Scarlett Johansson - Kobiety pragną bardziej - Jennifer Aniston
Sabine Moussier
Sabine Moussier - Miłość i Nienawiść - Susana González - Amigas y Rivales - Joana Benedek - Podwójne życie Angeliki - Anahí - Muchachitas - Kenia Gazcon - Cambio de vida - Hugo Catalan - Chaotyczna Anna - Charlotte Rampling - Nie opuszczaj mnie - Charlotte Rampling - Moja łódź podwodna - Ben Stiller - noc w muzeum - Owen Wilson - Marley i ja - Jennifer Aniston
Theresa Tilly
Theresa Tilly - Oz Wielki i Potężny - Michelle Williams - Odmienne stany moralności - Kevin Spacey - Siedem - Morgan Freeman - Bruce Wszechmogący - Jennifer Aniston
Courtney B. Vance
Courtney B. Vance - Młodzi gniewni - Michelle Pfeiffer - Mroczne cienie - Johnny Depp - Jack i Jill - Adam Sandler - Żona na niby - Jennifer Aniston
Aure Atika
Aure Atika - Bimboland - Gérard Depardieu - Dzieci z Timpelbach - Carole Boquet - Nowojorskie opowieści - Steve Buscemi - Pulp Fiction - Christopher Walken - Polowanie na druhny - Vince Vaughn - Sztuka zrywania - Jennifer Aniston
Micah Sloat
Micah Sloat - "Paranormal Activity" - Ashley Palmer - "Gotowe na wszystko" - Eva Longoria - "Dziewczyna moich koszmarów" - Ben Stiller - "Noc w muzeum" - Owen Wilson - "Marley i ja" - JENNIFER ANISTON
Rob Kazinsky
Micah Sloat - "Paranormal Activity" - Ashley Palmer - "Gotowe na wszystko" - Eva Longoria - "Dziewczyna moich koszmarów" - Ben Stiller - "Noc w muzeum" - Owen Wilson - "Marley i ja" - JENNIFER ANISTON
Rob Kazinsky
Rob Kazinsky - Czysta krew - Evan Rachel Wood - Totalna magia - Nicole Kidman - Żona na niby - Jennifer Aniston
Paz Vega
Ian Somerhalder - Celebrity - Leonardo DiCaprio - Trujący bluszcz - Drew Barrymore - 50 pierwszych randek - Adam Sandler - Żona na niby - Jennifer Aniston
April Pearson
April Pearson-Skins-Nicholas Hoult-About a boy-Hugh Grant-Music and Lyrics-Drew Barrymore-He's Just Not That Into You-Jennifer Aniston
Gale Harold
Podoba mi sie ta gra:P
Gale Harold - Gotowe na wszystko - Tracy Fraim - Mentalista - Kathleen Wilhoite - Ostry dyżur - George Clooney - Miłosne gierki - Renée Zellweger - Ja Irena i ja - Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Jennifer Aniston
Trond Espen Seim
Trond Espen Seim - Hawaje, Oslo - Sampda Sharma - Instynkt wilka - Pogrzebane psy nie gryzą - Rebekka Karijord - Reprise. Od początku raz jeszcze... - Anders Danielsen Lie - Oslo, 31 sierpnia - Ingrid Olava - Varg Veum - Kalde Hjerter - Laila Goody - Hotel Oslo - Kåre Conradi - Bramkarz Liverpoolu - Arild Andresen - Rodzina Orheimów - Kristoffer Joner - Wesela i pogrzeby - Goran Bregović - Operacja Samum - Władysław Pasikowski - Demony wojny wg Goi - Boguś Linda - Pan Tadeusz - Daniel Olbrychski - Salt - Angelina Jolie - 60 sec. - Giovanni Ribisi - Friends - Jennifer Aniston
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin - Kevin sam w domu - John Candy - JFK - Kevin Bacon - Mąż idealny - Jennifer Annsiton
Daniel Craig - Inwazja - Nicole Kidman - Żony ze Stepford - Christopher Walken - Polowanie na Druhny - Owen Wilson - Marley i Ja - Jennifer Aniston
Żona na niby wydała mi się zbyt przetartym szlakiem...
Następna osoba dostaje: Ian Holm
Ian Holm - Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Hugo Weaving - Cloud Atlas - Tom Hanks - Wojna Charliego Wilsona - Julia Roberts - Ulubieńcy Ameryki - Stanley Tucci - Życie mniej zwyczajne - Cameron Diaz - The Other Woman - Leslie Mann - Wpadka - Paul Rudd - Moja miłość - Jennifer Aniston
Kjærsti Odden Skjeldal
Kjærsti Odden Skjeldal - Oslo, 31. august - Anders Danielsen Lie - Reprise - Henrik Mestad - En Ganske snill mann - Stellan Skarsgård - Avengers - Scarlett Johansson - He's Just Not That Into You - Jennifer Aniston
Następny: Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson - Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II - Ralph Fiennes - Niania i wielkie bum - Rhys Ifans - Notting Hill - Alec Baldwin - Dick i Jane: Niezły ubaw - Jim Carrey - Bruce Wszechmogący - Jennifer Aniston
Lloyd Bochner
Lloyd Bochner - The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear - Leslie Nielsen - Scary Movie 3 - Anna Faris - Lost in Translation - Moonrise Kingdom - Edward Norton - Red Dragon - Philip Seymour Hoffman - Along Came Polly - Jennifer Aniston
Charlie Hunnam