Aktorka 10/10 Piosenkarka10/10 Uroda 10/10 jest dla mnie genialana!!!Świetnie spiewa jest ladna a do tego gra w filmach z najlepsza obsadą :D dla mnie bomba!!
Dla mnie niestety nie :] Co do twoich not zgadzam sie z 10 za urode ( choć są ładniejsze kobiety ) , jej muzyka mnie nie interesuje więc nie oceniam , a co do aktorstwa to daje jej - 2 ( tak , tak mam dziś dzień dobroci ) W zupełności zgadzam sie ze wszytskimi przyznanymi jej nominacjami do Złotych Malin i samymi Złotymi Malinami , jedyny dobry jej film to ,, Selena'' reszta to gnioty.
no bo tu nie ocenia sie głosu ale talent aktorski ;] moim zdaniem Jennifer gra swietnie wiec dalam jej 10 a Beyonce wogole nie ma talentu dlatego dalam jej 1
Lopez nie jest aż taka tragiczna, lubię te filmiki w których się pokazuje, nie jest jakimś super talentem, ale zła nie jest. Do tego jest śliczna i braki w aktorstwie mogę jej wybaczyc.
niestety darkenku selena to byle jej najlepsza rola co nie oznacza z enajlepszy film w jakim zagrala bowiem Droga przez pieklo czy Cela sa bardzo dobrymi filmami tlyko NIELUBIANYMI bo gra tam lopez