Jennifer LopezI

Jennifer Lynn Lopez

7,6
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lopez

NIe zebym uwielbiala Jennifer Lopez( bo tak nie jest), ale niektore komentarze sa zbedne. To, że ktos jest ytalentowany i posiada wiele zdolnosci ma rezygnować ze wszystkiego i poswiecic sie jednej umiejetnosci?? Wcale sie z tym ni ezgadzam! Trzeba umiec wykorzystac swoje mozliwosci i talent...! Po co dizewczyna ma sie marnowac i tylko np. spiewac, skoro moglaby tez byc dobra aktorka?!

sylola

Tylko problem polega na tym, że ona nie umie ani śpiewać, ani grać. Do tego ma wielki tyłek

GrubyCzarnyKot

... i także zupełnie ładne piersi, co jest jej dużym i chyba największym atutem (Jen L.)

W_B_

jaki bezsens. ty jestes wielkim znawca filmowym, oceniasz aktorow ze sa bez talentu... to czemu do cholery ja w tych filmach chca??? bo ladna?? nie wydaje mi sie. teraz kazda moze byc ladna. bo slawna??? wlasnie dzieki temu te slawe zdobyla. graniem w filmach i spiewem. wiec nie gadaj ze jest slaba bo tak naprawde gowno wiesz. to samo jest z jeje spiewem. nie wymadrzaj sie bo sam bys lepiej nie umial.... wielki kurde znawca sie znalazl...

Avnith_Edd

Jak dla mnie to ona nie jest taka zła :| Talent filmowy ma napewno... Może nie jest on duży ale jest :] I wydaje mi się że pokazała go w " Selenie " i " Nigdy więcej " ... Ale to tylko moje skromne zdanie :)