Jennifer LopezI

Jennifer Lynn Lopez

7,6
24 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lopez

a tak apropo rozmowy z jedną osobą, nasunęło mi sie pytanie, które uważam że jest bardzo dobre jako temat do rozmów.
" Czy naprawdę artyści muszą pokazać w telewizji gołą dupę żeby zostać zauważonymi ?"
z tym pytaniem was zostawiam, mam nadzieje ,że będzie wiele różnych oczywiście uargumentowanych opinii :)
POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
naturalna

Cóż, myślę, że niektórzy niestety tak. To jest już akt desperacji. Niektórzy nie mają nic więcej do zaoferowania i tylko tyle im pozostaje. Ale z drugiej strony szanuję aktorów, którzy dla dobra artystycznego danego projektu zdecydowali się na udział w rozbieranych scenach, o ile rzeczywiście ma to coś wspólnego ze sztuką.

naturalna

Więc powiem ci jedno. NIGDZIE nie znalazłem jej rozbieranych zdjęć (oczywiście prócz fotomontaży), a szukałem dłuuuuuuugo (ok. pół roku aż do teraz). Nie wystąpiła w ŻADNEJ rozbieranej sesji, a jej teledyski, czy fotosesje, w których jest skąpo ubrana, nie przekraczają moim zdaniem przyjętych norm moralności. A jeśli pokazywaniem 'gołej dupy' nazywasz kilka odważnych fotek w kolorowym piśmie, to współczuję. Skoro Jenny ma warunki, to korzysta. Jest piękna i nie widzę nic złego, aby swoje walory pokazać ludziom. Pozdrawiam.