Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 367 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Chyba wiem, co co chodzilo osobie ktora napisala o nim, ze jest ladny. Zaczelam ogladac Supernatural i serial nie przypadl mi do gustu, uwazam, ze aktorzy graja kiepsko, ale to tak na marginesie bo to nie o tym forum tylko o tym gosciu. Patrzac na niego zastanawialam sie co mi w nim nie pasuje, niby wszystko ok, hmmm.... Jest malo meski, twarz ma wlasnie ladna ale nie przystojna (przystjniak musi byc meski moim zdaniem), ma ladne, ale kobiece oczy - zwroccie na nie uwage. Jakas taka ciotowata ta jego twarz i gra dretwo - ktos pisal, ze ten facet w przeciwienstwie do Padaleckiego ma w sobie luz, a ja go wogole nie widze - widze za to, ze PROBUJE takiego grac.

Melody86

* mialo byc "ciotkowata", zjadlo mi a i zabrzmialo bardziej chamsko, niz mialo ;)) chodzi mi o to, ze ma kobiece rysy twarzy.

Melody86

a ja uważam, że jest bardzo przystojny. zresztą nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat. no ale o gustach się nie dyskutuje.

Melody86

Wiesz co o wyglądzie raczej nie warto dyskutować, bo to rzecz gustu i tego co sie komu podoba. Ja na przykład wolałam Jensena gdy grał w Dark Angel wtedy mi sie podobał. Według mnie od tamtej pory postarzał sie i wygląda gorzej, ale wiem ze różne osoby mają inne gusty i napiszą ze jest odwrotnie. Ja raczej wole skupić sie na jego aktorstwie i jako zwykły szary człowiek(nie żaden wielki krytyk filmowy) uważam ze gra dobrze, nie ma nic takiego co by mnie w jego grze drażniło:)

Melody86

mało męski? kpisz sobie.

zawieszone

Postarzał sie i wygląda gorzej dlatego, że od Dark Angel do tego czasu minełą kilka lat, więc się nie dziw. :) Ale wg. mnie jest meski i przystojny. :)

andziaaa133

mineło* przepraszam. :)

(za krótki za krótki za krótki)

Melody86

Kochanie obejrzyj sobie jego aktualne foty a nie z okresu bycia nastolatkiem; BO jesli mowisz to na podstaiwe aktualnych fot to masz wyraznie zakrzywiona definicje meskosci, bo jesli wg ciebie mezczyzna musi miec zakazana gebe i moze jeszcze ze szrama koniecznie to nie mam pytan :P

kroto_3

Jensen jest cholernie przystojny i bardzo męski. Najbardziej mi się podoba w Supernatural.

AnneBoleyn1536

Gdzies jeszcze? A mi w Smallville <joke> :P

AnneBoleyn1536

Typowałabym go do roli Hana Solo - gdyby kręcili nową wersję "Gwiezdnych wojen". Albo do roli syna Hana Solo i księżniczki Lei.

kroto_3

No cóż, popieram cie.

Gdzie tu dostrzegasz kobiece rysy twarzy? Jakby mu charakteryzator wymalował ogromną szramę przechodzącą przez oko to wyglądałby lepiej? xd