jest wspaniały: zarówno pod względem gry aktorskiej jak i wyglądu. Jest mega śmieszny, powinien grać w komediach romantycznych ;))
Jest przystojny, to prawda, ale nie jest dobrym aktorem. A to, że jest śmieszny to wyłącznie zasługa reżysera ;P
nie jest dobrym aktorem?? Aż się dziwię że opinie ludzkie mogą być tak różne, i gusta!! Jak dla mnie jest zajebisty! Uwielbiam go oglądać ;) A Jared też super gra, ma fajną, bo trudną postać, rozerwaną wewnętrznie ;p
Może ,, nie jest dobrym aktorem'' to za mocne słowa. Też lubie go oglądac, bo jest naprawdę bardzo przystojny, ale już mnie to trochę denerwuje, gdyż większosc dziewczyn ocenia go tylko ze wzgledu na wygląd. Co chwila Jensen skacze z miejsca na miejsce przez mulikonta, a gra tylko w supernatural i jeszcze w paru w filmach. A nawet te filmy nie cieszczą sie popularnością.
Zasługa reżysera że jest śmieszny ??? Are u fk kidding me ? Większej głupoty nie słyszałem. Obejrzyj sie "Gag Real Supernatural" na youtube- to są kulisy Supernatural a potem sie wypowiadaj.
No może źle się wyraziłam. Chodziło mi raczej o to, że zasługą reżysera są jego ,, śmieszne teksty i gra aktorska. No, bo on przecież nie wymyśla swoich tekstów, a poza tym odc sypernatural który wyreżyserował był strasznie nudny. :P Nie znam go tak dobrze by stwierdzic czy jest śmieszny czy nie, gdy jest poza kamerą.
Co ma do jego tekstow i gry aktorskiej Rezyser do chu** pana. Jak juz to scenarzysta do tekstu ale do gry ???? Obejrzysj se Gag real tak sa kilusi i tam reżysera aczej im nie mowi co maja robic aby byc smieszni .... <Face Palm Again>
Zasługa reżysera, o matko, ledwo wszedłem na pierwszy lepszy temat i kolejna wypowiedź mnie rozwala... dziecko, jedno, że ma tekst podany przez scenarzystę, a drugie zależy od niego jak to zagra... niby jaka tu zasługa reżysera? Że powie mu zagraj tak i tak to będzie śmiesznie? To weź sobie znajdź śmieszny tekst i daj kilku osobom do zagrania, zobaczysz, że jedni cię rozśmieszą, a inni nie.
Nie no, proszę :) Ja też lubię Supernatural i Daena, ale bez przesady. Gdzie jemu do prawdziwego aktorstwa? Wyście chyba naprawdę dobrych aktorów nie widziały.
oglądałam, świetny film;) Kiedy była scena bójki, byłam pewna że powali napastnika, a tu proszę, jaka niespodzianka ;p
Lubię go ale duża w tym zasługa jego roli w Supernatural, chodzi o Impalę, super muzyczny gust i zabawne teksty, według mnie Jared Padalecki jest o wiele lepszym aktorem i mam nadzieję że obaj dostaną jakieś rolę w swoich karierach, może po zakończeniu Supernatural wezmą udział w jakiś ambitnych filmach, życzę im tego
Chyba cię popieściło... jakby grał w komediach romantycznych, to byłby największym idiotą w dziejach. Spaliłby swój potencjał i stracił wielu sympatyków. No ale umysł kobiety jest tak stworzony, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.