Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Strasznie smieszne jest pisanie ,, jak ja go kocham.."!! To jest bez sensu nie mozna kochoc kogos kogo sie nie zna mozna go podziwiac za no nie wiem za gre aktorska wyglad itp, a nie go kochac! Dziewczyny nie potraficie dobrze okreslic swoich uczuc!

Dancer

zgodzę się z Tobą w stu %!
jak byłam małą dziewczyną to mówiłam że kogoś kocham właśnie za wygląd czy za to jak się w filmie zachowywał :D
już z tego wyrosłam i właśnie JenSen'a podziwia za jego grę aktorską i oczywiście za wygląd również gdyż jest naturalnie przystojny :)) no fajno by było mieć takiego przystojniaka przy sobie :D a nie oglądałam cienia anioła więc nie wiem jak wcześniej wyglądał :))
pozdrawiam :))

użytkownik usunięty
Dancer

Pewnie,że tak i co do tego nie ma wątpliwości.Podziwiam go za talent i lubie za jego wypowiedzi i poczucie humoru,ale ''kochać'' to już lekka przesada xP

A ja po prostu lubię na niego popatrzeć :) i nigdy go nie kochałam :D

użytkownik usunięty
devil552

Ba,a kto nie lubi ;)
Taki widok jest bezcenny haha xD

Dancer

Też sie zgadzam.;) Podobają mi się chlopacy,ale żeby zaraz kogoś kochac...

RapaNui_

haha, jakie zgodne teraz jesteśmy, tak niby racjonalnie myślimy można by powiedzieć "rozsądne kobiety" a pojawi się facet na ekranie oczy jak spodki, kostki mokre i wyznajemy miłość :D hahahaha założę się :D Jensen potrafi zawładnąć umysłem, choć ciągle go nie kocham :D