Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Głosujcie na przystojnych facetów na innych stronach. To jest ranking AKTORÓW a nie przystojniaków. To jest strona FILMOWA!!!! Wam chodzi o najładniejszy tyłek Hollywood, a tu zupełnie o co innego chodzi. Bardzo proszę więcej tego nie róbcie, są różne Pudelki i inne, gdzie możecie głosować. Bez obrazy - pozdrowienia

alika_2

Zgadzam sie !
To nie jest ranking przystojniakow !
Pozdrowienia :*

Fanka_Keanu

Właśnie... Oświećcie mnie, co aktor z taką małą filmografią robi na... szóstym miejscu?! Chyba, że jest tak fantastycznym aktorem, że dorównuje w fachu Marlonowi, Anthony'emu czy Johnny'emu. Nie mnie go oceniać, bo nie widziałam ani jednego filmu z nim. Dlatego proszę - wyjaśni mi to ktoś?...

Amadis

Jest tak fantastycznym aktorem, że dorównuje w fachu Marlonowi, Anthony'emu i Johnny'emu.
Proszę.

Cris

rowniez sie przylaczam bo to juz jest wkurzajace :/ a Brad Pitt spadl na 53.. :/ masakra

alika_2

Łooooooo dorównuje Marlonowi?
Anthony'emu??
Johnny'emu???

Eeee.Nie skomentuje.W kazdym razie gościa nie znam i nie wiem dlaczego pojawił się w rankingu...przez niego Ledger spadł o jedno pole.... [chlip]

alika_2

co do ledgera sie cziesze ze spadl bo ona tez nie zasluguje na miejsce w 10 ale ten to juz nie porozumienie niech wam bedzia i nie porownojcie go z johnym a tym bardziej z marlonem

GabrieL1906

Patrzeć, a już za kilka dni wypadnie z pierwszej dziesiątki..

Progresywna

nie wypadnie bo jest fajnym aktorem, owszem przystojnym ale tez utalentowanym, a skoro nie widzieliście żadnego filmu z nim to skąd możecie wiedzieć, że jest kiepski??

alika_2

Rzuciliście się jak rozwścieczone kocięta, a prawda taka, że on jest całkiem niezły w tym, co robi. Przynajmniej tak wywnioskować mogę po serialu Supernatural - jedynej produkcji, w której go widziałam. Sam serial jest świetną historią fantasy, straszną, śmieszną i dobrze zrobioną (i co najważniejsze widać tendencję zwyżkową), a postać grana przez Jensena jest wyrazista i przekonująca. Za to lubię pana Acklesa i proszę, żeby jednak spróbować trzymać nerwy na wodzy i nie skreślać nieboraka, jeśli się go w akcji nie widziało, bo nie jest on wbrew pozorom kolejną papierową gwiazdką. :)

A pojawienie się jego osoby w pierwszej dziesiątce... No cóż, może nie będę tego komentować. xD Chętnie teraz popatrzę jak oburzone taką profanacją kina użytkowniki powystawiają mu jedynki tylko po to, żeby spadł, choć właściwie to im nico nie zawinił. Popatrzę na to z iście stoickim spokojem, mając tą przewagę, że nie wierzę w rankingi przez plebs utworzone i mię to ani ziębi, ani grzeje. ;P A na osłodę dla narwańców: pomyślcie, że bywało gorzej! Przypomnijcie sobie czasy, kiedy tu na podium gościli Wentworth Miller i jego dwie miny. Podobnie jak wszystkie inne atrakcje sezonowe, zapisał się w pamięci jako ciekawostka przyrodnicza. Tamto jest dość jeszcze zrozumiałe, medialne boom i te sprawy, ale skąd - do czorta! - fanki wytrzasnęły Jensena akurat teraz, skoro o SNT nikt w Polsce nie słyszał i nikt go nie ogląda?! 8| Przez to przez chwilę na pewno wyglądałam dziwnie - kiedy byłam pewna, że Jensenowi dostało się "ś.p." w nazwisku (ostatnio bardzo modny sposób na szybki podskok w rankingach... ;) i już nie zobaczę dalszych przygód braci Winchester i czarnej Impali! ;)

ms_Ratatosk

Supernatural leci już chyba z pół roku w polskiej TV, ale nikt go nie widział, ani o nim nie słyszał.

Cris

może i leci ale ma o dziwo słaba oglądalność , bo do niedawna SNT leciało około północy :(

Deanasia

dajmy mu wszyscy po "razie" to spadnie chlopak, co sie bedzie tu paletal w top 10... co ja gadam w top 100! jak go gdzies zobacze to moze zmienie zdanie, a narazie bye bye

pacjent

w takim razie robisz to samo co dziewczynki które oceniają go za wygląd tylko, że ty robisz to za to, że jest w pierwszej 10 a ty go nie znasz. Skoro nie widziałeś go w niczym to dlaczego dajesz jeden?? nie uważasz , że to trochę bez sensu ??

Deanasia

Lubie go ,ale na złość dziewczynom
1/10

Chemichael

Brad Pitt 53 , Tom Cruise trzysta któreś...

Chemichael

powiedzialem ze moze dam mu wiecej jak go gdzies zobacze a narazie niech spada bo jest w ogole nieznanym aktorem (!!!)

pacjent

A ja go tam lubie, w Supernatural gra całkiem nieżle i widziałam go jeszcze w paru innych filmach.Może nie nie jest aż tak rewelacyjny jak np. Al Pacino,ale dajmy szanse młodemu pokoleniu...A to ,że jest przystojny to tylko plus.Myślicie , że Keanu Reeves byłby dzisiaj sławny gdyby nie jego uroda,szczerze wątpie.

sylwiachl

Powiem tak: w 100% zgadzam sie z Ratatosk.Pozdrawiam
Ps.A za nim zacznie się kogoś oceniać warto by było zobaczyć tego kogos choć w jednym filmie, a dobiero później stawiać 1/10 po to tylko by spadł w rankingu.

sylwiachl

Hehehe top 25 to może faktycznie troche za wysoko, ale nie jest z niego,aż taki zły aktor według mnie to tak 8/10.W końcu jest dobry w tym co robi, jeden z najlepszych serialowych aktorów.

sylwiachl

Zgadzam się z sylwiąchl w zupełności po co kogoś oceniać skoro sie tego kogoś nie zna??anóż jak go zobaczy to mu sie spodoba jego gra?? wnerwia mnie gdanie że sie kogos nie lubi bo sie go nie widziało

_Sai_

Chciałabym wyrazic moje wielkie wspolczucie tym osobom ktore uwazaja ze malo znany aktor nie moze byc utalentowany i ktore sa na tyle ograniczone ze daja mu 1/10 tylko dlatego ze go nie znaja.Aktorzy ktorych wymieniacie tez kiedys byli nieznani a trafila im sie okazja wystapienia w dobrym filmie i pokazania swego talentu calemu swiatu i dlatego duzo osob ich zna i ceni za talent i DLATEGO sa w pierwszej dziesiatce.

_Sai_

Chciałabym wyrazic moje wielkie wspolczucie tym osobom ktore uwazaja ze malo znany aktor nie moze byc utalentowany i ktore sa na tyle ograniczone ze daja mu 1/10 tylko dlatego ze go nie znaja.Aktorzy ktorych wymieniacie tez kiedys byli nieznani a trafila im sie okazja wystapienia w dobrym filmie i pokazania swego talentu calemu swiatu i dlatego duzo osob ich zna i ceni za talent i DLATEGO sa w pierwszej dziesiatce.

Icesee

zgadzam sie - nie da mu 1 bo go nie znam - moze faktycznie jest dobry
co do sylwiachl :
Uwazam - ze Keanu Reeves bylby slawny nawet jesli nie bylby taki ladny
Jak sama wspomnialas - uroda to tylko plus. A Keanu ma talent.
A co do goscia - Jensena Acklesa - to 1 mu nie wstawie bo go nie znam ;P
Pozdrowienia :*:*: