TOP100 wygląda coraz "lepiej"... Nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać.. Żenada.
Żenadą jest twoja lista ulubionych... :D Krótko i na temat. Weź sie dziewczynko zastanów co piszesz, bo porównując Aniston do tego aktorzyny to jak porównanie kawioru do gówna. Wiem, że pewnie masz jego plakaty nad łóżkiem, wyobrażasz sobie że jest twoim facetem i w ogóle ale takim jak ty powinno zabronić się wchodzić i udzielać na forach publicznych. Nie jestem ogromnym fanem Jennifer ale naprawde... nie kompromituj się. :/
Ciekawy jestem z jakich ról znasz Jensena...ponieważ według mnie i wielu innych fanów supernatural jest na pewno utalentowanym aktorem.
Jennifer Aniston znam tylko z dwóch filmów w których według mnie zagrała tylko przeciętnie....
Aha i jeszcze jedno Jensen Ackles nie miał jeszcze w karierze filmu w którym mógłby w pełni pokazać mam swój talent aktorski....
Bartez, nie warto tracić czasu na Mikimoto.
Dlaczego? Dlatego:
http://www.filmweb.pl/topic/1129844/Jeste%C5%9Bcie+naprawde+dziwni.html
Tania prowokacja i tyle. Zresztą wystarczy poczytać jego posty w różnych tematach. Ciekawa lektura;) Zarzucając komuś, że:
"Żenadą jest twoja lista ulubionych... :D Krótko i na temat. Weź sie dziewczynko zastanów co piszesz, bo porównując Aniston do tego aktorzyny to jak porównanie kawioru do gówna. Wiem, że pewnie masz jego plakaty nad łóżkiem, wyobrażasz sobie że jest twoim facetem i w ogóle ale takim jak ty powinno zabronić się wchodzić i udzielać na forach publicznych. Nie jestem ogromnym fanem Jennifer ale naprawde... nie kompromituj się. :/"
jest hipokrytą, bo sam sika po nogach na widok swoich ulubionych aktorek, a jego ulubione seriale to "Gotowe na wszystko" i "Seks w wielkim mieście". Więc może niech skończy wypowiadać się na tematy o których nie ma zielonego pojęcia:) Bo serial Jensena i te dwa seriale to zupełnie dwa inne światy. Może go nie lubić, ale niech go bezpodstawnie nie krytykuje. Jensen za przynajmniej czwarty sezon Supernaturala zasługuje na wysokie miejsce w rankingu(i nie twierdzę, że musi być to akurat TOP 100), bo spisał się rewelacyjnie i pokazał, że jest utalentowanym aktorem(co zresztą udowadnia już od pierwszego sezonu:). I gdy tylko będzie miał okazję to pokaże na wielkim ekranie na co go stać. Choć podejrzewam, że na to przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać w związku z tym, że powstaje kolejny sezon Supernatural i uniemożliwi mu to zagranie w czymś innym, ale jak tylko skończy swoją przygodę w SPN to będzie mógł robić co chce:) I mam nadzieję, że wtedy ktoś go doceni i da mu do zagrania ciekawą rolę w jakimś dobrym filmie:)
Wydaje mi się, że przemawia przez Mikimoto czysta zazdrość i tyle:P A o co? Na to pytanie niech sam sobie odpowie:P
Pozdrawiam fanów Jensena i serialu Supernatural:)
Chętnie zobaczyć twoje posty. "Sam sika po nogach na widok swoich ulubionych aktorek..." Sikam jak czytam takie posty :/ Naucz się czytać ze zrozumieniem.. nie napisałem, że go NIE LUBIE, tylko, że żenadą jest to, że facet który nie ma na koncie żadnej nagrody (nawet idiotycznej nagrody MTV), który nie wykazał się w żadnymi zasługującymi na podziw zdolnościami aktorskimi znajduje się w pierwszej setce. Gdybyś przeczytała uważniej moje posty do których podałaś link zauważyłabyś, że nie biorę tego rankingu na poważnie. Wisi mi to. Mimo wszystko na śmiech mi się zbiera kiedy widze takie osoby na tak wysokim miejscu.
Mimo wszystko pozdrawiam.
Tyle ze to nie nagrody swiadcza o umiejetnosciach aktorskich.On po prostu jest dobry i nie potrzebuje zadnych statuetek potwierdzajacych.Wystarczy ze jego gra podoba sie ludziom ogladajacym go na ekranie.
no właśnie!!! zwykle oskary i emmy i inne głupie nagrody dostają ci co mają dużo rozgłosu, są znani i mają zero talentu.