http://screenrant.com/supernatural-season-11-12/ Niby świetna informacja, bo możemy pożegnać się z Winchesterami później niż zamierzaliśmy, ale nie chciałabym, aby serial zszedł z anteny z powodu braku odbiorców.
Ja tam mogłabym oglądać nawet 20 sezonów :) może odcinki są trochę nudniejsze niż w pierwszych sezonach ale nigdy nie wiadomo :)
Ja tak samo! :) Tym bardziej, że jestem jedną z niewielu osób, którym bardziej podobają się sezony od czasów zamknięcia Lucyfera w klatce niż te przed.
Jensen z wiekiem jest coraz bardziej sexi:)
Cas jako ten zły bardzo mnie pociągał,więcej scen z Casem i Deanem(ich przyjaźń się rozwinęła)
Sam,który nie zawsze odróżnia rzeczywistość od halucynacji i Dean,który walczy z całym bolem,który czuje,te sceny sa najlepsze,ich braterska więź,której nic nie przerwie.Scena z odc 8x23 mówi to doskonale,kocham ich:)A ty?
Zgadam się. Jak wino :)
Po pierwsze to zaczęły mi się podobać zdjęcia do serialu. Nawet gdy odcinek nie był bardzo ciekawy to z przyjemnością się go oglądało.
Bardziej rozwinięta fabuła to drugie. Więcej wątków głównych.
Tak jak wspomniałaś, Sam. Nie trzeba więcej dodawać.
Cass i jego wcielenia + Dean, który chce go "uratować". Zawsze lojalny i pomocny.
Scenarzyści rozwinęli bardziej postać Deana i dodali kilka nowych jak Crowley, Kevin, Benny, Charlie, Meg, Balthazar i wiele innych.
Niestety było mniej śmiesznych odcinków, ale mogą wyrównać to w 9 sezonie :D
zgadzam się :)
a jeden z lepszych odcinków to french mistake ( ogladalam kilka razy)
wlasnie dzieki nowym postaciom samowi deanowi casowi ten serial jest niesamowity juz odliczam dni to kolnejnego sezonu ( chyba zaczne ogladac jeszcze raz od 1 sezonu akurat do pazdziernika powinnam sie wyrobic z tym :)
Ja juz oglądam od 1 do do ostatniego od jakiegos czasu,to nałóg:)Dobrze że s09e01 bd tydzień wcześniej:)
Ja chciałam w wakacje zacząć oglądać od początku , ale przełożyłam te plany na wrzesień ;D
Też odliczam dni :)
Oj wino i to jakie dobre hehe:)
Mi tez brakowało takich śmiesznych odc jak np.My heart will go on czy Hunteri heroici:)
Też uważam,ze sezon 9 bd mega śmieszny:)
Myślę, że ze śmiesznymi odcinkami nie będzie problemu, ale chyba będzie to bardziej dramatyczny sezon.
Cass jako człowiek? Już czytając spoilery z Comic-Conu padałam ze śmiechu.
Dobija mnie to czekanie...
Supernatural to jedyny powód dla którego chciałabym żeby był już październik!