Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

on jest bardzo przystojny i słodki!!wogóle ideał mężczyzny!!!powtarzam sie ale to prawda....tylko szkoda ze taci ładni kolesie mieszkają tak daleko a nie w Polsce a najlepiej jakby był moim chlopakiem :D chyba kazda dizewczyna o tym marzy....;) a ten błysk w jego oczkach...mmmm poszłabym za nim na koniec świata i dalej...:P szkoda tylko ze nigdy go nie zobacze na zywo...hehe (a moze jednak tak bedzie??)marzenia...:/ no wlasnie a on ma tak w rzeczywistości (czyli w życiu codziennym) jakąś dziewczyne, narzeczoną??najlepiej napiszcie wszzystko co o nim wiecie bedzie wtedy najlepiej albo podajcie jakies blogi o nim!!!pozdrowionka dla fanek Jensena Acklesa!!!:*

poilka123

zaprasam na swoj blog www.jensen78.blog.onet.pl

poilka123

wiesz co mam ten sam problem bo kocham jensena i moim zyciowym marzeniem jest spotkac go w realu mysle sobie moze kiedys pojade do la i tam go zobacze wiem ze wtedy bedzie juz starszy ale to dla mnie nie ma znaczenia bo uwielbiam go za wszystko nie tylko za wyglad zawsze mu kibicowalam i bede kibicowac wszytkiego najlepszego kochanie na urodzinki-dla jensena