Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Mnie się podobała scena z 4 sezonu z 6 odc.,w której to Sam otworzył szafkę z której wylazł mały kociak a Dean wtedy zaczął krzyczeć,bo się go przestraszył.

gothic_girl69

Ja wogóle uwielbiam cały ten odcinek xD

nicnieznaczaceja

Ja również,ale akurat ten moment szczególnie utkwił mi w pamięci.

gothic_girl69

Ja pamiętam jak w tym samym odcinku uciekał przed yorkiem LOL

justareader

To też było niezłe.

gothic_girl69

Też sie na tym uśmialam xD A pamiętacie może w którym sezonie i którym odcinku Dean cały czas ginął w dziwnych okolicznościach?Raz go przygniótł fortepian raz jakiś facet przejechał albo pies zagryzł.Szukam tego odcinka ale znaleźć nie moge...

nicnieznaczaceja

Sezon 3 odcinek 11. To jeden z moich ulubionych:)

gothic_girl69

Zarąbisty był jeszcze" Pudding!!!!" XD

justareader

dzieki;)

nicnieznaczaceja

ten odc.co Dean codziennie ginął też był super

justareader

pudding był super,właśnie miałam o nim pisać

justareader

Fajny był też odc.jak Dean zabrał Castiela do klubu ze striptizem.

gothic_girl69

Mi się podobał odcinek jak wrócił do miasteczka w którym prawie 9 lat wczesnie bzykał się z taką brunetką i ona miała syna, który był strasznie podobny do Deana i w dodatku z charakteru - normalnie klon :D i Dean nie wiedział czy to nie jest przypadkiem jego syn :D:D to jest którys z pierwszych odcinków 3 sezonu :)

Rotting

też mi sie podobał ten odc.,chciałam żeby sie okazało,że ten młodziak jest jego synem

gothic_girl69

Sezon czwarty, odcinek szósty, końcówka kiedy Dean gra na nodze udając, że to gitara. Powaliło mnie to.

gothic_girl69

Swietna byla scena jak demony ich osaczyly w wiezieniu.Byl tam ten agent Henricksen i zabil on szeryfa,ktorego opetal demon:)I mowi:"I shot the sheriff",a Dean "But you didn't shoot a deputy"(Dla niewtajemiczonych to fragment piosenki Marleya) i usmieszek;)Liczyl ze wszyscy zaczna sie smiac,,a wszyscy,lacznie z Samem,popatrzyli sie na niego i pozostawili sprawe bez komentarza;)Super moment;)

Rafi_The_Gooner

Trzeba jednak dodać, że to piosenka nie Boba Marleya a Damiana jego pierworodnego.;)

choch18

No co ty:)To piosenka Boba z plyty Burnin' z 1973 roku;)Cos ci sie pomylilo;)

Rafi_The_Gooner

Jak najbardziej masz rację.;) Byłem cały czas przekonany, że to utwór Damiana, a tutaj psikus, ale teraz uzupełniłem swoją niewiedzę.;) Dzięki.;)

choch18

Oczywiście 'Pudding!', odcinek w którym co chwile ginął w dziwnych okolicznościach, kiedy Dean był: "I'm Batman" :D, i jego niektóre z Cassem (np. gadanie przez komórke, klub ze striptizem i te komentarze)

Lilliane

Zgadzam się.;) Ale ten odcinek w którym bał się wszystkiego to kocham.<3

choch18

Też mi się to podobało. Jak uciekał przed tym yorkiem i krzyczał do faceta, żeby uciekał, bo go ten pies zabije :D
Uśmiałam się jeszcze z modlitwy Deana, jak wzywał Castiela:
"Aniele Casie, Stróżu mój,
Weź swój skrzydlaty tyłem i przy mnie stój..."

Lilliane

No wiele scen z Deanem jest "rozbrajających" i często powalających.;) Większość scen jego z Cassem jest moimi ulubionymi.;p

choch18

Dean is awesome !!! hehe

choch18

Sceny z Cassem sa rozbrajające. Najlepsza była ta jak Dean poszedł razem z nim do klubu ze striptizem.

Lilliane

Który to odcinek i sezon?

Danathiel

chyba sezon 5 odcinek 3

gothic_girl69

super odcinek był jeszcze gdy Dean kupił tą poduszkę pierdzącą i Castiel na niej usiadł i taka mina ;D to był odcinek z takim chłopcem co jakieś moce miał, i na końcu uciekł. Albo ten odcinek o wampirach, gdy zaginiona nastolatka miała cały pokój w zmierzchu ;D