Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

Aktor ten jest po prostu niesamowity. Dla tego błysku w jego oczach poszłabym za nim na koniec świata. Tylko widzę że nikt nie wspomniał o jego wspaniałej grze w serialu "Supernatural". Serialik jest świetny i na pewno spodoba się każdemu wielbicielowi (wielbicielce) tego boskiego meżczyzny. Posiadam cały pierwszy sezon tego serialu na dvd. Chętnych proszę o kontakt screen@buziaczek.pl.

Kiziamizia2000

ja tez oglądam SN (ba oglądałam bo teraz czekam na sezon 2) i naprawdę gra tam super !!!!!! :D normalnie jego wstawki typu DO I LOOK LIKE PARIS HILTON są powalające. Jest cudowny i co więcej to najprzystojniejszy facet jakiego widziałam (Justin, wybacz mi :D ty tez jestes przystojny, ale...). Jego usmiech rozbraja a jak sexownie mówi :p

Marishka_2

no no ja też ogladam tylko niestety pare odc. bo sciagam sobie i co jak co ale on jedt boski te minki poprostu miod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moz e bysmy stwozyły jakies forum o nim bo ja zakładam blog jak zeobie to zapraszam!!!!

Jensen_Ackles_Blog

mam pytanko: czy ten serial leci leciał bądź bedzie leciał w tv??? bo chetnie bym go sobie obejrzała:) jak moge ewentualnie zdobyc ten filmik??z góry dziekuje za za pomoc=)

AviA

tzn. w polskiej telewizji to nie ale leci na amerykanskiej bo to produkcja WB ja sobie sciagam z netu mam program do sciagania filmow muzy itp.sciagnij sobie emule torrent albo bear share

Jensen_Ackles_Blog

hejka serdecznie zapraszam na blog jensen78.blog.onet.pl

Jensen_Ackles_Blog

chyba muszę sprostowac, od września lub października Supernatural będzie na TVN, ale i tak lepiej ściągnąc z neta całą serię niż czekać cały tydzien ;)

Nemezis87

hmm a ja słyszałam że to ściema jest taki artykuł w necie ale jakiś dziwny w kazdym razie obejrzała bym sobie jeszcze raz Dena jako księdza-miam

Kiziamizia2000

We wrześniu odbyła się premiera, ale 2 sezonu w USA. No a w Polsce jak zwykle trzeba będzie czekać pół roku lub więcej na 1 sezon. TVN wykupiło serial i mam nadzieję, że puści go jak najszybciej, ale wątpię w to czy będzie on emitowany w 2006 roku.

basiamusial

Wiec jedyna rada jest sciagac go sobie no a postac ktora gra Dean jest poprostu fantastyczna polecam ten serial.

miidniight

Ostatnio dowiedziałam się z programu z Nowin, że TVN oficjalnie jednak nie wykupiło Supernatural. Teraz to już,pozostaje tylko internet.