Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,1
8 514 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

TVN chyba leci sobie w kulki!!!Znowu zdjęli Supernatural!!A może przenieśli na inny dzień?Już raz tak było...Przenosili z dnia na dzień a potem wcale zniknęło...Dlaczego o 20 puszczają takie badziewie a późno takie fajne seriale?I się potem dziwią,że mała oglądalność a puszczają fajne filmy gdy wszyscy idą spać...

ankagothic

..dokładnie.. szlag człowieka może trafić...

.dopiero co się widz wkręci w atmosferę serialu - a tu sru i po ptakach... nawet nie dokończyli pierwszego sezonu!.. jaja sobie robią..

diana6echo

Zgadzam sie z wami w zupełności. A co jest najciekawsze te cały serial "Odwróceni" czy jak mu tam co leci teraz zamiast Supernatural leci też innego dnia o 20. Ale nie pamiętam którego. Mogli by jednego dnia puścić jeden serial a drugiego drugi a nie w powtórki sie bawią.
A jeśli chodzi o słabą oglądalność to nie tylko wina późnej pory ale również promocji. Reklamę SUPERNATURAL widziałam w TVNie tylko 2 razy a tych ODWRÓCONYCH widzę codziennie. Pozatym prawie milionowa oglądalnośc to wg mnie jak na Polskie warunki nie jest zła.

Jenny_11

odwroceni leca w pt o 20 bez sensu ze puszczaja to jeszcze w srody okolo polnocy mysle ze supernatural mialoby wieksza oglondalnos niz te powtorki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem wsciekla na ten tvn:

olka1989

Supernatural wróciło:P teraz leci w każdy wtorek o 23;55, i szczerze mnie kurwica bierze bo nie bede miał czasu teraz oglądać:/ Jak wtedy leciało to było ok, ale nieeeee musieli go zdjąć. Napisałem do tvn maila to mi odpisali że jest mała oglądalność i musieli go zdjąć, ale napisali również że go wyemitują później... Tak więc leci teraz... Acha przypomniało mi sie że go aż 2 razy zdjęli.. i za każdym razem jak wysłałem maila to to samo napisali:P że mała oglądalność:P
A że teraz go puścili to KIJ IM W OKO!!!!!!!!!!!!

Grzegorz210

Dziwić się, że mała oglądalność skoro jeszcze żadnej reklamy nie widziałam, pora z resztą też skutecznie odstrasza. Nie mówiąc ile przerw i zamieszań było w trakcie emisji :///.

ankagothic

ej no ot jest chyba żart...znowu nie będzie Supernatural!!!!We wtorek puszczą ostatni odcinek a przecież to dopiero 17/22!!!Zmieniałam zdanie o TVN.Kiedyś wydawało mi się,że to fajna stacja ale okazało się,że wcale nie dbają o swoich widzów i zależy im tylko na pieniądzach!!!W zamian za fajny serial puszczają jakieś kity,powtórki seriali,albo kilka "Na wspólnych" pod rząd.O innych filmach i serialach,które były puszczane milion razy nie wspomnę...Same powtórki!!!Nie wszyscy wyjeżdżają na wakacje i chcieli by w tym czasie pooglądać jakieś fajne seriale ale TVN najwyraźniej ma to gdzieś...I potem się dziwią,że ludzie ściągają różne rzeczy z sieci a to przecież jedyny sposób aby obejrzeć swój ulubiony serial!!!

ankagothic

cooooo!!!!!!!!znowu!!!!!wrrrrr....pewnie znowu maja za mala ogladalnosc ale co sie dziwic skoro taka godzinka emisji!!!!juz mogliby dokonczyc chociaz ten sezon ze wzgledu na fanow tego serialu!!!!(czyli nas:))

ankagothic

Nie dość że Supernatural leci o tak późnej porze to szczerze mówiąc ani razu nie widziałam reklamy tego serialu...

paluska_2

chyba nawet nie ma reklam. ja tez nigdy nie widziam. wiec skad ludzie maja wiedziec ze leci tak ssswwwwiiiieeettnnyyy serial? ciekawe czy tvn przywroci go na antene. wiecie cos moze na ten temat??