a) Dark Angel
b) Supernatural
c) Devour
d) Smallville
e) Jezioro Marzeń
Najbardziej Jensen podobał mi się w roli Aleca. Po prostu super. Ale w innych rolach też był lub jest superr.
hmm :)
1.Supernatural
2.Dark Angel
3.Devour
4.Smallville
5.Jezioro marzeń
a zreesztą on zawsze i wszędzie jest przystojny ;);)
podtrzymuje zdanie kolezanki: on w kazdej roli jest boski
1. SN
2. Dark Angel
3. Devour
4. Smallville
5 Jezioro Marzen
:D:D:D:D:D
jako Alec, oczywiście.. nie wiem czemu, to pewnie ta aura "zmodyfikowanego genetycznie żołnierza doskonałego".. lol
tylko i wyłącznie Dark Angel! Alec to jest to!;P no... może jeszcze ewentualnie Dean z Supernatural...;P
Ok, moja odpowiedz:
1). Supernatural
2). Dark Angel
3). Smallville
4). Devour
5). Jezioro Marzeń
a jakbyscie chcialy pogadac wiecej na ten temat to wejdzcie na http://jensenackles.i-forum.pl/index.php
Według mnie on jest bardzo przystojny ale najbardziej podobał mi się w "Supernatural". Tma wygląda zabójczo aż z chęcią oglądam ten serial.
..nic nie przebije Dean'a Winchester'a z SUPERNATURAL :D.. .wygląda jak typowy chłopak z sąsiedztwa.. ale taki z charakterkiem^^..
we wszystkich rolach wyglada poprostu cudownie - ale gdybym miala wybierac(co jest bardzo trudne:)) to chyba postawilabym na dark angel:)
pozdrawiam:)
...... chociaz szczerze mowiac trudno jest wybrac miedzy ":supernatural" a "dark angel" :)) w oby rolach mi sie podobal
...... chociaz szczerze mowiac trudno jest wybrac miedzy ":supernatural" a "dark angel" :)) w obu rolach mi sie podobal:)
Zgadzam się w zupełności :D
Jako Alec był młodszy ,ale mnie ta jego fryzura dobijała... W SN jest stanowczo przystojniejszy ;P
Mnie osobiście najbardziej podoba się w Dark Angel jako Alec, ale jak już wielu przede mną uważam, że zawsze i wszędzie jest przystojny :D
Pzdr :)
1) Supernatura
2) Dark Angel
3) Devour
4) Smallville
5) Jezioro Marzeń
Słodki jest w każdym filmie :D
Według mnie On we wszystkich rolach jest przystojny...
Ale na 1 miejscu~>Supernatural na 2~>Smallville na 3~>Dark Angel na 4~>Devour na 5~>Jezioro Marzeń POZDRO!!!
nie oglądałam tych innych seriali czy filmów oprócz SUPERNATURAL... ale i tak w supernatural jest BBOOSSKKII!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Supernatural
2. Smallville
3. Devour
4. Dark Angel
5. Jezioro Marzeń
Ale i tak wszędzie jest bossski :D
1.Supernatural
2.Dark Angel
3.Smallville
4.Devour
5.Jezioro Marzeń
Ogólnie w kazdym z tych flomow jest genialny. :D
zgadam się z tym, że w każdej roli jest świetny, ale najprzystojniejszy jest w Supernatural, taki słodki drań ;)
pozdrowionka :D
Gdzie tam... Nie znacie się. Najprzystojniejszy to on jest/będzie w roli Pristly'a w "Ten Inch Hero"! Zresztą... sami zobaczcie:
http://pinkuponku.img.jugem.jp/20070513_140543.jpg
To musi przebić wszystkie jego wcielenia:> A na koszulce widnieje napis "Surf naked", jakby ktoś był zainteresowany (też chcę taką!).
Hym... w SN xD
W Dark Angel był jeszcze takim chłopcem słodkim którego także uwielbiam. :D
W SN ma już wyrobione mięśnie, klatę xD i wogule starszy i bardziej doświadczony przez życie jeśli można to tak nazwać ;P
właśnie skończyłam oglądać ostatni sezon Jeziora marzeń:) dziwnie mi się oglądało Jensena w dłuższych włosach i takiego młodziutkiego :P
1.supernatural
2.jezioro marzeń
3.smallville
4.devour
Dark Angel nie oglądałam
Oczywiście że Supernatural - Kocham go w roli Dean'a - jest nie dość że zabawny, odważny, przystojny to jeszcze mego słodki <3 :D