ale ciacho z jansen'a jest:D
w serialu "nie z tego świata"podobało mi sie jak opiekował się bratem;
ostatni odcinek widziałam jak wyladował w 'piekle';są jakieś dalsze odcinki tego zajebistego serialu;bardzo fajny serial;wiem,że obecnie leci na tvn7,ale nie wiem czy to są nowe odcinki z nowej serii czy powtarzają starą;
pozdrawiam wszystkich fanów serialu "nie z tego świata" i oczywiście wszystkich fanów a przede wszystkim fanki JENSEN'A
PS:wiem,wiem ma żonę i synka ale on jest poprostu super ciacho;sexi bomba:DDDD
nie wiem może się myle,może Jensen"DEAN" nie ma żony i syna,ale gdzieś czytałąm,że tak.tu czytałam ale nie ma wzmianki o dziecku i żonie.
A wy jak uważacie?Ale jest ciachem i nim pozostanie!
W trzecim sezonie Dean poszedł do piekła, a na TVN7 leci czwarty i jest jeszcze sezon piąty. Obejrzyj sobie wszystko od pierwszego sezonu tutaj:
http://iitv.info/supernatural/
Jensen nie ma dziecka, nie ma żony, ma narzeczoną.
dzięki.dlatego napisałam,że mogłam się mylić.wiecie,że nie wszystkie informacje są prawdziwe.nie pamietam gdzie to czytałam.ktoś poprostu puścił taką plotke w necie.no wlaśnie ja widziałam 3 sezony serialu.nie miałam okazji oglądac 4,ale widziałam 1 odcinek i dean już nie był w piekle.może ktoś w skrócie mi opisze jak sie wydostał z piekła i co w serialu teraz sier dzieje.PROSZĘ