Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

hej. jestem pierwsza ktora zaczyna tu jakis temat i szczerze mowiac mam pewne obawy czy jeszcze ktos Jensen'a zna...no ale;) widzialam go w Cieniu Aniola i Jeziorze Marzen, no i teraz ogladam 4 serie Smallville na kompie i uwazam ze on jest swietny:) poza tym calkiem fajny...:) co o nim myslicie?

użytkownik usunięty
ZiggyGirl

Ja też uważam że jest świetny: ).Zwłaszcza lubie go w Cieniu Anioła-najlepiej gra takich łajdaków- bo w sumie kązdy facet ma to we krwi:P.
Ma ładną twarz i piękne oczy: ).Warto go sobie czaem pooglądać:P.Pozdrawiam!

użytkownik usunięty

jest bosski, ale jak patrzyłam na jego wczesne zdjęcia to troche za słodki..obecnie jest idealny??gdzie sie szuka takich facetów??:P pozdrawiam

patty

ZiggyGirl

Ja go znam tylko z Cienia Anioła ale uważam, że jest super

ZiggyGirl

Ja go znam tylko z Cienia Anioła ale uważam, że jest super i chyba nadrobię =P

ZiggyGirl

musicie go zobaczyc w 'smallville'! jest swietny, facet z tajemnica o ktorej nikt nie wie...poza tym jest tam taki bardziej meski, nie tak jak w 'aniele..' :)

ZiggyGirl

hej w aniele jest męski :) hym jaki musi być męski w Smallville ;)

Bene

wydaje mi sie ze w aniele gral takiego mlodego chlopaczka ktoremu wszystko 'zwisa' ze tak sie wyraze;) ale w smallville.....mmmm.....suuuuu per, strasznie mi sie podoba:))))))))))))))))))

ZiggyGirl

W jakim momencie można było go zobaczyć w Jeziorze marzeń? Ja mam wielką nadzieję, że za niedługo puszczą 4 serie Smallville.

Ines

fajnie by bylo tyle ze jeszcze 3 nie puscili:/ ale poczekamy zobaczymy....:)

ZiggyGirl

w jeziorze marzeń grał w ostatniej serii jako chłopak Jen, który się później przespał z jej koleżanką, ale Jen mu wybaczyła, a jak zaszła w ciąże to nasz przystojnaczek dał nogę i tyle po nim ;)
grał tak w około 10 odcinkach :]

dzastonoga

Uważam, że jest świetny i dotego bbbbbbardzo przystojny. W jego spojrzeniu jest coś z wrednego, niegrzecznego faceta. ;-)

ZiggyGirl

jest naprawdę niezły w aniele. niby taki bezduszny i nic go nie obchodzi, ale tak naprawdę ma w sobie coś dobrego, no a poza tym jest słodki

ZiggyGirl

Oglądałam go w "Dark Angel" i uważam że jest super fajny

ZiggyGirl

Fajniutki. Nie ma co. Mogłabym go schrupać, a te jego oczka. Grrrrrrrr! :) A widziałyście z kim sie teraz spotyka?? :) Z Polką - Joanną Krupą http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=167156&contrib.id=216272 [www.filmweb.pl/PersonUp ...] Dziewczyny - trzeba to przyznać :) Jesteśmy piękne :P
POZDROWIONKA *(^_^)*

Camomile

a wiesz ze on juz z nia chodzil? spotykali sie bodajze pare miesiecy, nie sorry chyba nawet rok, no i rok temu sie rozstali i teraz sa znowu razem:) och, zazdroszcze jej:))) fajniutki jest co nie;))))

Camomile

co do jego oczek....hmmm...pięęęękne ;)))))))))) jest slodki nie ma co;)) pozdro

ZiggyGirl

Jest cudowny i jest to chyba najprzystojniejszy facet na świeci!! Uwielbiam go i głównie dla niego oglądałam cień anioła :D

Potty

on powinien mieć ochroniaża :) jakbym go zobaczyła na ulicy to bym go zgwałciła ....facet kreci mnie jak mało kto :) a ten jego uśmiech ...

Bene

male sprostowanie co do jeziora marzen:nigdzie nie bylo powiedziane za c.j(jensen) byl ojcem dziecka jen i ja porzucil, przeciez minelo kilka lat i przez ten czas jen mogla miec innych chlopakow,choc to nie wykluczone ze jednak ojcem byl c.j.
najbardziej podobal mi sie jako alec w cieniu aniola:):):) zwlaszcza w tych kilku pierwszych odcinkach 2 serii kiedy byl jeszcze taki egoistyczny....ale jak sie zmienil to tez byl slodki, noi mial zajebiste powiedzonka:):):)w smalwille jeszcze go nie widzialam

ZiggyGirl

pierwszy raz zobaczyłam go w cieniu anioła i sie zakochalam a teraz to tylko wyszukuje go wszedzie

ZiggyGirl

Całkiem fajny chłopaczek i całkiem niezły aktor. Widziałam go też jak wszyscy tutaj, w Cieniu anioła, Jeziorze Marzeń i w jednym wyjątkowo fatalnym filmie, którego tytułu nawet nie pamiętam...Mimo to bardzo intrygujący facet....

ZiggyGirl

wiecie dziewczyny zgadzam sie z wami w 100% uwielbiam go!!!!!!!szkoda z e marzenia sie nie spelniaja a ja mam takie jedno=)taki slodki dran z niego w dark....ale to wlasnie mnie wnim pociaga zwariowalam na jego punkcie szok te oczy spojrzenie usmiech usta miam.a tak wogole kocham te jego minki!!!

użytkownik usunięty
Jensen_Ackles_Blog

Obejrzyjcie sobie SUPERNATURAL!!
Serial, gdzie Jensen gra główną rolę.
A nie jakieś dziadowskie serialiki.

ZiggyGirl

Ja go lubie.Jest jednym z moich ulubionych aktorów.W supernatural fajnie gra:)