hej. jestem pierwsza ktora zaczyna tu jakis temat i szczerze mowiac mam pewne obawy czy jeszcze ktos Jensen'a zna...no ale;) widzialam go w Cieniu Aniola i Jeziorze Marzen, no i teraz ogladam 4 serie Smallville na kompie i uwazam ze on jest swietny:) poza tym calkiem fajny...:) co o nim myslicie?
Ja też uważam że jest świetny: ).Zwłaszcza lubie go w Cieniu Anioła-najlepiej gra takich łajdaków- bo w sumie kązdy facet ma to we krwi:P.
Ma ładną twarz i piękne oczy: ).Warto go sobie czaem pooglądać:P.Pozdrawiam!
jest bosski, ale jak patrzyłam na jego wczesne zdjęcia to troche za słodki..obecnie jest idealny??gdzie sie szuka takich facetów??:P pozdrawiam
patty
musicie go zobaczyc w 'smallville'! jest swietny, facet z tajemnica o ktorej nikt nie wie...poza tym jest tam taki bardziej meski, nie tak jak w 'aniele..' :)
wydaje mi sie ze w aniele gral takiego mlodego chlopaczka ktoremu wszystko 'zwisa' ze tak sie wyraze;) ale w smallville.....mmmm.....suuuuu per, strasznie mi sie podoba:))))))))))))))))))
W jakim momencie można było go zobaczyć w Jeziorze marzeń? Ja mam wielką nadzieję, że za niedługo puszczą 4 serie Smallville.
w jeziorze marzeń grał w ostatniej serii jako chłopak Jen, który się później przespał z jej koleżanką, ale Jen mu wybaczyła, a jak zaszła w ciąże to nasz przystojnaczek dał nogę i tyle po nim ;)
grał tak w około 10 odcinkach :]
Uważam, że jest świetny i dotego bbbbbbardzo przystojny. W jego spojrzeniu jest coś z wrednego, niegrzecznego faceta. ;-)
jest naprawdę niezły w aniele. niby taki bezduszny i nic go nie obchodzi, ale tak naprawdę ma w sobie coś dobrego, no a poza tym jest słodki
Fajniutki. Nie ma co. Mogłabym go schrupać, a te jego oczka. Grrrrrrrr! :) A widziałyście z kim sie teraz spotyka?? :) Z Polką - Joanną Krupą http://www.filmweb.pl/PersonUpdate?id=167156&contrib.id=216272 [www.filmweb.pl/PersonUp ...] Dziewczyny - trzeba to przyznać :) Jesteśmy piękne :P
POZDROWIONKA *(^_^)*
a wiesz ze on juz z nia chodzil? spotykali sie bodajze pare miesiecy, nie sorry chyba nawet rok, no i rok temu sie rozstali i teraz sa znowu razem:) och, zazdroszcze jej:))) fajniutki jest co nie;))))
Jest cudowny i jest to chyba najprzystojniejszy facet na świeci!! Uwielbiam go i głównie dla niego oglądałam cień anioła :D
on powinien mieć ochroniaża :) jakbym go zobaczyła na ulicy to bym go zgwałciła ....facet kreci mnie jak mało kto :) a ten jego uśmiech ...
male sprostowanie co do jeziora marzen:nigdzie nie bylo powiedziane za c.j(jensen) byl ojcem dziecka jen i ja porzucil, przeciez minelo kilka lat i przez ten czas jen mogla miec innych chlopakow,choc to nie wykluczone ze jednak ojcem byl c.j.
najbardziej podobal mi sie jako alec w cieniu aniola:):):) zwlaszcza w tych kilku pierwszych odcinkach 2 serii kiedy byl jeszcze taki egoistyczny....ale jak sie zmienil to tez byl slodki, noi mial zajebiste powiedzonka:):):)w smalwille jeszcze go nie widzialam
Całkiem fajny chłopaczek i całkiem niezły aktor. Widziałam go też jak wszyscy tutaj, w Cieniu anioła, Jeziorze Marzeń i w jednym wyjątkowo fatalnym filmie, którego tytułu nawet nie pamiętam...Mimo to bardzo intrygujący facet....
wiecie dziewczyny zgadzam sie z wami w 100% uwielbiam go!!!!!!!szkoda z e marzenia sie nie spelniaja a ja mam takie jedno=)taki slodki dran z niego w dark....ale to wlasnie mnie wnim pociaga zwariowalam na jego punkcie szok te oczy spojrzenie usmiech usta miam.a tak wogole kocham te jego minki!!!
Obejrzyjcie sobie SUPERNATURAL!!
Serial, gdzie Jensen gra główną rolę.
A nie jakieś dziadowskie serialiki.