nie ma na calym swiecie takiego mezczyzny przystojny madry swietnie gra jest tylko maly problem nie mieszka w polsce....a moze i dorze bo tu nie ma fajnych facetow............
I tak jesteście za brzydkie ... On by nawet na was nie spojrzał ,a więc tylko my wam pozostajemy (tylko skończcie podstawówke).
Stary cepie, nie mam 12 lat, a poza tym jesteś poprostu zazdrosny i masz kompleksy.Jak chcesz, mogę ci dać darmową poradę psychologiczną.
Ale mnie wkurzają takie dziewczyny jak ty.Co poznałaś wszystkich facetów w Posce,że mówisz że tu nie ma żadnych fajnych?No naprawde żal.pl
Lano L. super tekst strasznie sie uśmiałam z tego "starego cepa", jak ktoś ma kompleksy to niech tu nie wchodzi.A do tego czy w Polsce nie ma super facetów,raczej są,ale z pewnością nie ma drugiegio Jensena,a on jest naprawdę super!!!Przystojny, a do tego nieżle gra.
jeny ludzie wyluzujcie co wy tak na serio wszystko traktujecie powiedzialam ze nie ma tu takich fajnych facetow jak jensen moze sa inni ale napewno nie tak fajni bo nie sa aktorami :Dkurcze to chyba normalne ze go chwalex:D
nom :D zgadzam sie z toba w zupelnosci a widzialas go w devour tam to dopiero jest ciacho:D:D:D: pozdro dla wszystkich fanow acklesa a ci ktorzy maja zamiar go krytykowac niech lepiej tu nie wchodza...
Jestem płci męskiej i nie jest mi dane ocenianie innych facetów, ale...
Jared Padalecki tworzy lepszą postać (Sama Winchestera) w Supernatural, niz Dean...
Moim zdaniem lepszy w "Supernatural" jest Jensen niz Jared.Chociaz obaj sa fajni.Ja uwielbiam Jensena Acklesa a nie mam 12 tylko 23 lata.
Oni obaj dwaj są świetni ale ja wole Jensena widziałam go też w innych filmach i uważam że super gra :)