Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

wszystko wskazuje na to, że ten zniewalająco przystojny aktor wystąpi w komedi romantycznej !!! To będzie dopiero film....
Film nazywa się "Ten Inch Hero", na jednej ze stron został zakwalifikowany jako Comedy, Drama, Romance ...
czekam z niecierpliwośćią, chociaz pewnie u nas do kin ten film wejdzie za dwa lata ( jeżeli w ogóle wejdzie) NIE MA TO JAK INTERNET !!!!!!!! i program do ściągania plików

pozdro

kate_dragon

Dokładnie. Gdyby nie internet i programy do ściągania wiele super filmów i seriali z Jensenem (i nie tylko) byśmy przegapili. Polskie stacje i kina nie wiedzą czasami co tracą;)

basiamusial

na szczęcie, my wiemy co dobre i nie damy się skrzywdzić :D

tylko dzięki internetowi byłam w stanie obejrzeć kilka odcinków supernatural i drugą serię Dark Angel - gdyby nie to, pewnie nigdy nie dowiedziałabym się, kto to Jensen Ackles

kate_dragon

niom filmik zapowiada sie ciekawie ;)juz raczki zacieram widzialam pare zdjec-bedzie ciekawie pewnie

Jensen_Ackles_Blog

no to dawaj linki do zdjęc..bo ja nic nie slyszałam o filmie:(

kate_dragon

komedia romantyczna?? błagam, tylko nie to.. :-/ nie ma gorszych filmów od tego badziewia... przewidywalne, płaskie, nudne.. czy mam wyliczać dalej??