Jensen Ackles

Jensen Ross Ackles

9,2
8 255 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jensen Ackles

dobry z niego aktor, szkoda że jest znany tylko z 'Supernatural' i nie gra w innych filmach ; /

Katienkis

No i bardzo dobrze, ze nie gra, Jest beznadziejny.

Wrogux

nie wiem dlaczego ludzie powszechnie uwazają ze jensen jest słaby. zwracacie na jego mimikę twarzy w filmach, widac to w supernatural - wszystkie jego miny nie sa w zaden sposób "usztucznione", ma facet talent, placze bardzo wiarygodnie, nieźle daje w ryj, nawet spiewa całkiem całkiem, to ze jest przystojny i dziewczyny ogladaja sie z nim to nic nienormalnego, zawsze to bylo i bedzie.. nikt mi nie wcisnie kitu, że nie jest przystojny bo sie chyba poloze na klawiaturze, fakt kazdy ma inny gust, ale i tak to jest zaprzeczalnie niewiarygodne

onangelicwings

zgadzam się z tym.
Uwielbiam jego mimike i w ogóle bardzo się wczuwa w rolę .Naprawde szkoda, że nigdzie indziej nie gra ;/

Katienkis

wczoraj ogladałam ten inch hero, naprawdę swietny film, nie nudzil mnie w ogole a jensen.. hahahaha no nie moglam z niego, koncówka najlepsza i ten buziak jego przyszłej żony + ta jego standardowa mina :)

onangelicwings

aż sobie zobacze ;d

Katienkis

polecam, choc to niskobudżetowy raczej film, ale wydaje mi sie ze jest mimo tego swietny, widac ze czasem nie zawsze hajs wpływa na jakosc filmu