Anielica z LA to moja obsesja!!! Nie ma dnia, w którym bym o niej nie myślał!!! Jednym słowem - IDEAŁ. Co prawda jeszcze nie doczekaliśmy się (moim zdaniem:) dobrego filmu z Jess (no może poza Sin City i DA), ale najpiękniejsze lata w showbiz ma jeszcze przed sobą. Zarzucacie jej brak talentu? Ona ma czas!!! Jeszcze się rozwinie - zobaczycie!!! A ja zamierzam towarzyszyć temu rozwojowi do usranej śmierci:) Oskar dla Alby to moje największe marzenie. Kto wie, może się doczekamy:-)
Zgadzam sie z Tobą w pełni !!!! To mloda aktorka i przy tym piękna. Talent się Jej dopiero rozwija. Potencjał ma. Faktem jest że na razie b.dobrej roli nie miała ale wystarczy jeden film i będzie o Niej głośno. Szkoda że nie dostała roli np w Gladiatorze, czy w jakimś dobrym dramacie bądź thrillerze. Ona potrzebuje roli obok wielkiej gwiazdy np Bruce Willis ( no Sin City -- zapomniałem :P ) Tom Hanks, Robert De Niro, Al Pacino.
Mówie Wam -- z Jes będzie to gwiazda i mam nadzieję że będzie nadal taką sympatyczną aktorką jaką jest i że się Jej nie po przestawia z czasem w głowie.
A moje marzenie to nie Oscar dla Niej :P ( choć cieszyłbym się gdyby dostała ) ale numer na Jej prywatną komórkę albo przynajmniej znajomość z Nią ---ehhh -- pomarzyć można
Pozdro
Potencjal? Lotości
ładna jest ale nikt jej nie zaproponuje powaznej roli bo ona powazna aktorka nie jest i dlatego będzie grala tylko niepowazne role, a nawet jesli uda jej sie zagrac w dobrym filmie to watpie zeby jej gra byla ponad jej przecietną. Uważam, że albo aktor sie urodzil z tym czyms albo nie. U alby tego nie widze, dlatego Oscar dla niej to paranoja, totalna abstracja.
Uroda uroda, ale gdyby byla brzydka to nikt zapewne nie zworiclby na nia uwage i tyle, stad moje negatywne nastawienie. Wkurza mnie jesli aktor badz aktorka osiaga sukces bo ma ladna twarz i nic poza tym.
No to fakt, oscara jej nie wróże ale to, że ktoś robi kariere bo dobrze wygląda to normalka, dostała dar od Boga i go wykorzystuje, nie ma co sie pienić ani gdybać co by było gdzyby nyaa. Dziewczyna jest świetna i tyle. Pozdr
Wypadaloby zeby ta aktorka reprezentowala jako taki poziom akorski a tutaj jej dialogi mnie po prostu smieszą. Mam polewę ze wszystkich filmów w których grała. Uważam, że musi byc jakiś umiar a nie zatrudniają osoby które o grze nie maja pojęcia. W innym temacie Missmax porownała ja do Scarlett Johnasson. Oh gdyby Jess chociaz w połowie umiała tak zagrac jak Scarlett to absolutnie nie miałabym nic do tej aktorki a kto wie może nawet i zaczelabym obserwowac jej kariere. Niestety jest tragicznie z jej gra i to mnie denerwuję, bo sie ja promuje i promuje, a tu nie ma czego promowac. Jednym slowem nie lubie jej bo nie mam za co ja lubic to po pierwsze a po drugie dlatego ze wszyscy lubia ja wlasnie za za nic.
No w sumie masz racje. Scarlett to zupełnie inna liga. Ale jak to wszyscy lubią ja za nic?! Nie wiem jak inni, ale ja ją uwielbiam za to, że jest SEXY I MA W SOBIE OGIEŃ. W dzisiejszych czasach to wystarczy, aby zrobić karierę...
no ale to nie ma nic wspólnego z aktorstwem i właśnie o to mi chodzi, a te czasy mamy głupie. Scarlett to inna liga i właśnie ta liga która ja lubię i cenię.
Lubię filmy i lubię jesli aktorzy graja realistycznie, przekonywująco, bo jesli aktor nie zagra dobzre to cały film potrafi byc przez to zwalony. Popatrzec na Albę mozna na zdjęciach ale nie w filmie.
Najładnijsza to troche zaduzo powiedziane jest duzo ładniejszych aktorek,ona jakims rarytasem nie jest,mysle ze przeminie tak szybko jak sie pojawiła.
no porównałam Albe do Johnasson, ale powściągliwie, niepełnie ; bo obie bardzo ładne i młode... Hm, Scarlett to ja znam jedynie ze zdjęć, no i widac, że mogła się wybic dzieki tej urodzie. Zagrała jednak w dosc dobrych i ambitnych filmach - zagrała też i b.dobrze (wiem to z komentarzy, jednak zadnego z nią filmu nie widziałam). Jessici dobrą grę zauwazyłam jedynie w serialu Dark Angel. W innych filmach miała dość niezbyt wybitne role - no ale nawet w takich rolach mogła coś przecież pokazać! (w Sin City aktorzy mieli króciutkie epizodziki, ale pokazali jak potrafią dobrze grać!!.) Alba jest przeciętna aktorką ... może się jeszcze nauczy fachu? może nie ... Wiem tyle, że z wielkim talentem aktorskim się nie urodziła; no ja jakiś czas temu przeczytałam artykuł o Albie zatytułowany "Zakochana w aktorstwie". Hm, miłość nie zawsze musi być odwzajemniona ... ;)
Zycze ci powodzenia choc bedzie to trudne, ale nie ma rzeczy niemozliwych. Z forsa dostaniesz sie wszedzie. Nawet pod sam prywatny dom Jess. Jeszcze kilka dni i bedzie na co popatrzec he he :) Pozdrawiam fanow i tych wzdychajacych oraz marzacych o prywatnym kontakcie z Jess.
Wow! Sporo ludu TU looknęło. Ciesząco:) You know Grzegorz, jakoś na wyrost to stwierdzenie z oskarem dla Jess... Jak już pisałem/mówiłem - ot takie... marzenia ściętej głowy? No chyba:) A tak wogoole to wiesz, jeżeli to, co piszesz o całym tym USA, Beverly Hills i zamieszanej w TO wszystko Twojej osobie to prawda, nie wiem czy Cię bardziej lubieć czy wręcz przeciwnie... W każdym razie cholernie Ci zazdroszczę:) Miej jednak na uwadze, że pisząc takie rzeczy narażasz się wielu, heh... Również (być może) w pozytywnym sensie:) Możesz bowiem w przyszłości być wykorzystywany do supportowania tłumów (z mą skromną osobą włącznie:) w najświeższe info o ślicznej Jessice:) Powodzenia życzę, pozdrowienia przesyłam i obyś o rodakach i o przesiąkniętym smrodem podatków "ściekowisku" o nazwie Poland nie zapomniał...
Polakow to ja akurat sie nie boje bo sa to idioci nie posiadajacy zadnej ikry. Jesli ktos bedzie mi grozic to gorzko tego pozaluje!! Ja nie zartuje, niech te wszystkie gadki byly jako ostrzezenie, a o Jess sie nie martwcie. Z checia sie nia zajme he he :) Teraz do ciebie wiadomosc maestro! Dzieki za pozdrowienia, ale i tak bym sie nie przyznal ze kiedykolwiek mieszkalem w kraju Polska. Dobrze ze sie tutaj nie urodzilem, bo mialbym tak czy siak przechlapane. Nara wszystkim
:O Nie urodziłeś się w Polsce? :P Ciekawych rzeczy się dowiadujemy... Najlepiej chyba możesz w takim razie porównywać pewne fakty... Osobiście mie się tu jednak dobrze żyje i jak narazie nie mam większych powodów do narzekań (zobaczymy po studiach:). Jak dla mnie, nie taka Polska zła jak ją malują... Mamy przecież żubry w Białowieskiej, mamy Małysza i Dudka, mamy dobrą wódkę i Tyskie (trudno dostępne w Otago:))(kojarzysz MTV'owskie "The Diary of Jessica Alba" i słowa Jess:"Time for some beer":-))) ehhh, kocham ten jej ironiczny uśmieszek:), heh, nawet bociany ukochały sobie nasz brudny kraj... Jak dla mnie największą bolączką Polanda jest nie korupcja, podatki, bezrobocie czy wszędobylska chamówa, ale za wolny necik:)(Całe 4Mbps w Chello podczas gdy w innych krajach hulają na kilkudziesięciu:( Ale co ja tam mogę wiedzieć... Tak jak mówię, zobaczymy po studiach(...)
Tu sie akurat zgadzam, ale nie chodzilo mi o internet, bo ten jest dostepny praktycznie wszedzie, a i predkosc jest mi obojetna. Najwazniejsze ze jest. Chodzilo mi o to, ze w Polsce nie da sie robic porzadnie interesow, ktore mialem zamiar tutaj wyczyniac. No coz jak i tak pozostaje przy swoim zdaniu. Czekam na inne wypowiedzi na temat tej "zaszczutej" Polski. A co do ciebie to zycze powodzenia na studiach. Ja to olalem, ale nie kazdy mysli tak jak ja. Pozdrawiam ciao!
Temat chyba wypalony:))) Ale ot, korzystając z okazji, by choć na chwilę wrócił na samą górę forum [:P] i poniekąd zahaczając o kwestię "zaszczutej" Polski, info mam [mam nadzieję przydatne;] do przekazania... Otóż "zaszczuta" polska telewizja polsat w poniedziałek (15.08.2k5) uraczy nas filmem Camp Nowhere (vel Obóz Marzeń, vel Obóz Pośrodku Niczego). Krótko - 1-wszy film Jessiki Alby na antenie polskiej telewizji:P Fanom Jess nie pozostaje nic innego jak skakać z radości [pomijając fakt, że film lipny:$]... Start - 12.10 (jak żadnej awarii nie będą mieli:) Ehhh... 13-letnia Jessica w swej pierwszej roli:P''' Dobra kończę, bo od pedofilów mnie jeszcze zwyzwą:))) Nara (...)
Ja jestem żulem? spójrz na swoj avatar dziadku:) Oj obyśmy się spotkali jak najszybciej... na mokotowie sie lepiej nie pokazuj jak bohatera zgrywać lubisz; ;nieszczęścia chodzą po ludziach.
Ok. Moim skromnym zdaniem, temat jest zamkniety. Chyba ze wrocimy do tematu o Jessice bo ostatnie w ogole nie pasuja na tym forum. JESSI ES MUY PRECIOSA LA CHICA!!!! TE QUIERO JESS. TU BELLA PRINCESA!!!
SALUDO A LOS FANES JESSICA!!!
Nie tak szybko kolego... Kilka twoich postów, żeby inni popatrzyli:
"Wystarczy przyjrzec sie rodzimym aktorom. Ci to dopiero udaja ze graja!!" (mowa o polskich aktorach)
"Trudno żyć obok polaka, bo ten potrafi ci tylko upieprzyć życie" (tak jest, właśnie upieprzam twoje)
"Na polskich ulicach mozesz spotkac zazwyczaj puste dziewczyny bez zadnej glebi" (największy błąd w twoim nic nie wartym życiu)
Po kiego rejesrtowałeś się w POLSKIM portalu filmowym? Ne potrzeba nam tutaj grzesia hitlera
Dobra rozumiem tylko ze jestes prostakiem. Juz niebawem zastaniesz tutaj pewna niespodzianke, jaka zaserwuja ci administratorzy tego portalu. Powodzeniu glupi polaczku! Juz sobie nie popiszesz!
Masz racje czas zakonczyc ten temat, albo porozmawiac o Jessice, zamiast gadac z tym glupolem. Powiedzcie mi czy Jessica ma rodzenstwo? I w jakiej wytworni filmowej rozpoczynala kariere??
Teraz ja ci coś powiem royalku. Nie mam nic do ciebie i wierz mi, chcesz, żeby tak zostało. Twoje wyobrażenie o mnie jest błędne, ale nie gra to dla mnie żadnej roli. Ale jak widze jak jakiś idiota sprzedaje poglądy, że 'głębia' i osobowość dziewczyn zależy od kraju, w ktorym mieszkają i że polskie dziewczyny są puste dlatego, ze są Polkami, to taki człowiek dla mnie nie jest człowiekiem; dewiant jest gorzej niż psem, chwastem, który trzeba jak najszybciej wyplewic i zadeptać, jest smieciem, niczym więcej. Takie coś TRZEBA tępić i milczał nie będę jak zobacze po raz kolejny takie nazistowskie poglądy!
Popieram cie ,ale bez tych wszystkich wulgaryzmów. Nie znosze kiedy ktos uzywa wyrażenia Polaczek, a do tego smie sie wywyższać, bo mieszka za granicą. Mi to za cholere nie imponuje, a takiego człowieka mam za smiecia. Jak mozna obrażac czyjąs narodowość? Widac od razu kto tu jest zacofany zarówno kulturowo jak i mentalnie.
Tak . Gościu ze Stanów ma ten 'niemiecki syndrom' jak to określił kiedyś mój ojciec. Otworzyły się granice i znajomi mu m.in tam odpłynęli. Wraca taki jeden z drugim po 2 latach z niemieckim akcentem, słów polskich zapomnina cfaniaczek, opowiada żywo czego to się nie dorobił, jaka tak POLSKA brudna, okrutna i zła ... Moi drodzy 'zagraniczni' rodacy - ta POLSKA was wychowała ... Narodowość zostaje we krwi i pewnie wasi dziadkowie co za tę POLSKĘ walczyli teraz sie w grobach przewracają ... Patriotyzm przepadł, ale to nie jest problem. On wg mnie tkwi w ludziach, którzy mysla że obce obywatelstwo sprawi, że staną się lepsi niz ci, którzy pozostali w kraju. Nawet jak odetna pępownię i tak część tego co POLSKIE w nich zostanie. Jedna Europa, jeden świat ... Ta na pewno z takim podejściem. Przepraszam, ale ja np. nie chciałabym w Stanach mieszkać. W tym konsupcyjnym społeczeństwie :/ Nie kręci mnie taki styl zycia, choc osobiscie do USA nic nie mam, a baa - wiele im zawdzięczamy (o chodzi w kwestii kina). Stany sa takie piekne i wyśnione - szkoda, ze bez wizy ich garanic my gorsi nie przekroczymy.
To sa szczyty ludzie. Jeśli komus nie pasuje POLSKA - granice są otwarte (przynajmniej na Zachód ;p). Niestety Bóg tak nam wybrał - Szczecin, Katowice, Gdańsk, Warszawa, a nie Lodyn, Los Angeles, Rzym czy Tokio. Trudno. Korupcja, przekrety, brak perspektyw ... Dobrze tak jest, dzieje się i to trzeba zniszczyć, ale oprócz tego Bałtyk, Tatry i kurde te ich oscypki opatentowane lol :) I wogóle POLSKA z Papieżem, Wałęsą, Miłoszem itp. rulez. Ja sracie na nią to sracie na siebie, bo POLSKĘ obywatele tworzą POLACY !
A jessica Alba ;) Ładna z perspektywami ... Przynajmniej szansą na sukces
Nie jestem z Polski i nie mam polskiej krwi tylko sycylijska!!!! Gdybys pomieszkal(a) w USA, zobaczylbys jakie sa tam ekstra warunki do zycia. Tutaj wszystko jest na glupawych podrobach!! Ktorych nienawidze. Wszystko Polacy sciagaja z zachodu, jakby byli paralitami i nie potrafili stworzyc czegos wlasnego. Stworzcie cos oryginalnego-polskiego, a moze zmienie zdanie na temat POL. Na razie obstaje przy swoim!!!
ale wy macie marzenia z ta Jess.. no ale chciec to moc ;) marzenia sie spelniaja ;P
a co do tego powyzej..
zgadzam sie troche, bo naprawde w USA jest podobno calkiem inaczej, moj tata jak byl w tym roku w LA, Chicago to mowil mi ze tam jest calkiem cos innego niz tu w Polsce, tu jest bieda i w ogole,a tam to tak jak w filmach wszystko to samo, na ulicach w nocy zycie dopiero sie zaczyna, ze tam to sa dopiero bogate miasta i w ogole bez porownania z nasza warszawa.. na kazdej drodze ktos slawny i w ogole ja bym chciala pojechac tam :) zobaczec i ocenic bo nie chce powtarzac co moj tata mowil chcialabym swoje zdanie zdac, ale jak bede starsza to pomysle :)
ale i tak Polski nie obrazajcie nie jest tak zle ;)
Polacy sa zacofani. Ubieraja sie zazwyczaj w zwyczajne szmaty luzne i gapia sie na "odmiencow", ktorzy sa inaczej ubrani, jakby byli z marsa. Wkurza mnie takie gapiostwo. Skopalem juz kilka frajerow, ktorzy wysmiewali mojego kumpla. Amerykanski styl jest bardziej szykowny niz ten tutaj. !!! To szczera prawda.
Nie zgadzam sie z twoimi poglądami, ale fakt, musze przyznać że polacy gapią sie jak nienormalni na np. Holendrow i ich specyficzny ubior. Mam kumpla, który mieszka w Walii, jak przyjechal do Polski swoim ubiorem wzbudzał zainteresowanie całego autobusu:) A jak już zaczął mowic po angielsku to juz każdy musiał sie obrocic i sprawdzic kto to:) Mnie to bawi, ale jemu do śmiechu nie jest. Choć istnieje takie miasto jak Kraków - chyba jedyny wyjatek gdzie obcokrajowcy nie wzbudzaja zdziwienia w polsce.
[quote]Skopalem juz kilka frajerow, ktorzy wysmiewali mojego kumpla[/quote]
:)))))))))))))))) Popatrzcie, jaki z niego ogier; żeś mi zaimponowal, że ja pierdole; zapodaj maila chłopczyku to dam ci mój adres:) Wówczas z łaski swojej, jeśli oczywiście jegomość zechce będzie mógł mnie odwiedzić:DDD "Porozmawiamy" sobie inaczej:)))))))))))))))))
No co za debilowaty przychlast, wymiendkam:))))))))))))))
Ogier to chyba bardziej pasuje do ciebie. Ja uwielbiam robic wieksze rozroby, to moje ukryte hobby :) Przynajmniej sie relaksuje mogac komus skopac raz dziennie pysk za chocby nieodpowiedni komentarz. Zamiast mi podskakiwac zrob cos dla tej Polski, skoro tak ja zazarcie bronisz. Np. jesli spotkasz jakiegos niewychowanego czarnucha lub azjate skop im tylek w moim imieniu, bo oni sa najgorszego kalibru. Przed niczym sie nie pohamuja. Ci odmiency-bandyci sa zazwyczaj wyposazeni w kastety lub noze wiec uwazaj he he. A co do Polski to wczoraj byly jak dobrze domyslam wybory senatorow. Wiecie co to oznacza. Gorsze zycie i wieksze podatki niz teraz. Ja nie potrafie sie przystosowac do tak beznadziejnych warunkow. Pamietajcie podatki ktore placicie z waszych pensji, sa oddawane na rzecz palantow obzerajacych sie w szczecinskich wiezieniach. Po prostu ich karmicie i zapewniacie byt. To jest po prostu zalosne!!!!! Pozdrawiam i zycze powodzonka.
P.S. Skoro jestes taki mocarz, to przyjedz do Warszawy, poszukaj kasyna "Polonia" i tam mnie a raczej moja a la familie znajdziesz. Skoro sie rwiesz do walki to przyjdz, szukamy takich rekrutow, ktorzy kochaja sie bic :)
do fucking gangsta 123 czy jakos tam! interesuje mnie gdzie sie tak dobrze nauczyles polskiego skoro nie masz polskich korzeni i pokiego h*** w ogole uczyles sie naszego jezyka skoro polska to scieki bagno itd???jestes prostakiem i tyle a te swoje wypowiedzi to ogranicz dla siebie bo rzygac sie chce jak sie czyta takie pier****i po co w ogole udzielasz sie na tym forum co???chyba tylko zeby denerwowac ludz!
moze to bylo za wulgarne jak na dziewczyne ale nie moglam juz dluzej czytac jak ten kretyn nas obraza!!!
ogladales moze rozbitkow na reality tv???swoimi kulturalnymi wypowiedziami przypominasz mi salva ....
to nie ta sama osoba, mam tylko 1 konto na filmwebie:)i nigdy wczesniej nie czytalam nawet zadnej wypowiedzi miachy
Jak wchodze na filmweb to musze zawsze sprawdzać czy napewno jestem na forum o filmie. 90% waszych wypowiedzi to wyzwiska , grozby i wulgaryzmy .Wystarczy, że ktos ma inna opinię to zaraz wszyscy mu jadą( chodzi mi o wypowiedzi na temat filmów). Załózcie sobie Blokers forum czy podobne moze gangsta forum i tam się wyzywajcie umawiajcie na zemsty czy inne perdoły. Po ile wy macie lat?? napewno po 16 góra 19 . Wjdzie czasem na dwór przzewietrzyc sie. W mojej odpowiedzi chodzi mi tylko o filmy
A teraz do fucking gangsta mam 2 pytania:
1. co tak naprawde masz do zarzucenia Polakom??
2. Jeżeli nie znosisz nas tak to czemu mieszkasz ( jeżeli mieszkasz) w naszym kraju lub po co wchodzi na na polskie forum i strony??
Postaraj się bez wyzwisk.
ta wypowiedz wyzej jest moja poprostu MadaFakaMan to mój młodszy brat i czasem zapomina się wylogować.
Pozdrawiam normalnych Filmowiczów. A i tak POLSKIE DZIEWCZYNY SĄ NAJPIEKNIEJSZE a na dodatek NAJLEPSZE W EUROPIE .
Ad. 1: Jak juz mowilem, trudno sie z wami dogadac, nie mowie ze wszyscy sa tacy, ale ci z ktorymi probowalem zalatwic pewne interesy, byli pijani lub bredzili od rzeczy. Inni tez w ogole nie potrafi nic ciekawego powiedziec, oprocz glupawych przechwalek. Wczorajszy przypadek pijanego polaczka to: Bylem w markecie, jakis polak kupujac vodke zaczal sie wywyzszac przed ludzmi i kasjerka ze jest ze Stanow i jesli nie podliczy rzeczy to zablokuje kolejke. Niestety nie byl to jedyny przypadek polaka, ktory jest niepowazny, a takimi ludzmi, ktorzy uwazaja sie za pepek swiata po prostu gardze. Osobiscie nic do ciebie nie mam bo cie znam. Wierze ze choc 5 % polakow sa normalnymi ludzmi.
Ad. 2: Polskie strony www sa nawet ciekawe. Mozna tu wybrechtac wiele durnych plotek na temat gwiazd, ktore sie nie pokrywaja z innymi portalami. Forum jest dla wszystkich jak sadze dlatego tu jestem. Nie mieszkam w Polsce, tylko zalatwiam tutaj interesy z polakami, dlatego czasami nosi mnie jak slysze wywyzszanie sie niektorych polaczkow. Wiec tylko interesy mnie tu trzymaja.
Ad1. Niesety zgodze sie z tobą . pracowałem w Niemczech i powiem Ci, że wsydziłem się za moich rodaków( nie za wszystkich) . Większosc aby zarobic pare euro i kupić sobie tani alkohol a najgorzej ze chlali go pod skepem i nic tylko K***a to K***a tamto robiac piekna wizytówke naszemu krajowi.
Ad2. uważam ze tez się wywyzszasz. A USA nie uważam go za idealny kraj ( za jaki stara się uchodzic).
Jeżeli interesy cie w POlsce trzymają mam nadzieje ze chociaz podatki płacisz:D