Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Anielica z LA to moja obsesja!!! Nie ma dnia, w którym bym o niej nie myślał!!! Jednym słowem - IDEAŁ. Co prawda jeszcze nie doczekaliśmy się (moim zdaniem:) dobrego filmu z Jess (no może poza Sin City i DA), ale najpiękniejsze lata w showbiz ma jeszcze przed sobą. Zarzucacie jej brak talentu? Ona ma czas!!! Jeszcze się rozwinie - zobaczycie!!! A ja zamierzam towarzyszyć temu rozwojowi do usranej śmierci:) Oskar dla Alby to moje największe marzenie. Kto wie, może się doczekamy:-)

lexi_20

Kotku nic do ciebie nie mam, wiec czego sie udzielasz. Ja tylko wyrazilem swoje zdanie, a musialem sie nauczyc polskiego, bo zalatwiam tutaj interesy. A skoro wiekszosc polakow nie potrafi rozmawiac w obcym jezyku, to musialem sie sprezyc i nauczyc tego jezyka, by moc sie dogadac. Nigdy nie powiedzialem ze wszyscy w Polsce to idioci, w koncu mieszkaja tutaj ludzie nie pochodzacy z tych okolic i z nimi mozna pogadac. Gdy jednak zagadalem jakas polke co do pracy, zrobila wyczeszcz i poszla bez slowa, zamiast powiedziec mi prosto w twarz, ze propozycja ja nie interesuje. Dziwnie sie z wami gada. Tu ludzie sa cholernie zamknieci, i powtorze do ciebie nie bluzgaj dziewczyno. Zostaw ten przywilej facetom. Jeszcze tego brakuje, byscie zaczely tak samo szczekac jak my. Mow normalnie, a i ja zmienie swoj ton. Na razie to ja uwazam cie za prostaczke. Jesli chcesz znalezc tu dobrze platna prace, przyjdz do kasyna "Polonia" w Warszawie a dostaniesz zarabiasta prace. Jesli nie mieszkasz w stolicy, poszukaj w innych miastach kasyn pod ta nazwa. To siec nalezaca do mojej familii. Tam otrzymasz propozycje nie do odrzucenia. Nara!

fucking_gangsta123

juz wczesniej napisalam ze moze zbyt wulgarnie sie wyrazilam wiec nie musisz mi tego uzmyslawiac, mozesz sobie uwazac mnie za prostaczke,malo mnie obchodzi twoje zdanie, ale w moich stronach na chamstwo odpowiada sie chamstwem a ty zwyczajnie zaczales nas obrazac!!!nie dojdziemy do porozumienia!

lexi_20

"Nigdy nie powiedzialem ze wszyscy w Polsce to idioci, w koncu mieszkaja tutaj ludzie nie pochodzacy z tych okolic i z nimi mozna pogadac" czy to znaczy ze idiotami w polsce nie sa tylko ci ktorzy przeprowadzili sie tu zza granicy???

lexi_20

Chyba mnie zle zrozumialas!!!! Jakiej zza granicy?!! tutaj obcokrajowcow jest jak na lekarstwo, wiec o czym ty mowisz? Mowie ze spoza Warszawy sa polacy ktorych poznalem, z ktorymi mozna pogadac. Jesli jednak zle wczesniej sformolowalem to wybacz, w koncu nie posluguje sie "polakiem" tak dobrze jak swoim ojczystym wloskim lub angielskim :)

lexi_20

I tak z wami jest. Ciagle to slysze. Nie dojdziemy do kompromisu i te bzdury!!! Daj sobie spokoj bo i twoje zdanie na moj temat nie gowno obchodzi. Rozmawiam z innymi goscmi wiec ty grzecznie rozmawiaj sobie z innymi internautami- NIE ZE MNA CAPISCE!!!???

fucking_gangsta123

ok zle cie zrozumialam, gdybys robil interesy w moich okolicach to z pewnoscia zmienil bys o nas zdanie i nie mowil ze tylko z niektorymi da sie pogadac:)