Anielica z LA to moja obsesja!!! Nie ma dnia, w którym bym o niej nie myślał!!! Jednym słowem - IDEAŁ. Co prawda jeszcze nie doczekaliśmy się (moim zdaniem:) dobrego filmu z Jess (no może poza Sin City i DA), ale najpiękniejsze lata w showbiz ma jeszcze przed sobą. Zarzucacie jej brak talentu? Ona ma czas!!! Jeszcze się rozwinie - zobaczycie!!! A ja zamierzam towarzyszyć temu rozwojowi do usranej śmierci:) Oskar dla Alby to moje największe marzenie. Kto wie, może się doczekamy:-)
Kotku nic do ciebie nie mam, wiec czego sie udzielasz. Ja tylko wyrazilem swoje zdanie, a musialem sie nauczyc polskiego, bo zalatwiam tutaj interesy. A skoro wiekszosc polakow nie potrafi rozmawiac w obcym jezyku, to musialem sie sprezyc i nauczyc tego jezyka, by moc sie dogadac. Nigdy nie powiedzialem ze wszyscy w Polsce to idioci, w koncu mieszkaja tutaj ludzie nie pochodzacy z tych okolic i z nimi mozna pogadac. Gdy jednak zagadalem jakas polke co do pracy, zrobila wyczeszcz i poszla bez slowa, zamiast powiedziec mi prosto w twarz, ze propozycja ja nie interesuje. Dziwnie sie z wami gada. Tu ludzie sa cholernie zamknieci, i powtorze do ciebie nie bluzgaj dziewczyno. Zostaw ten przywilej facetom. Jeszcze tego brakuje, byscie zaczely tak samo szczekac jak my. Mow normalnie, a i ja zmienie swoj ton. Na razie to ja uwazam cie za prostaczke. Jesli chcesz znalezc tu dobrze platna prace, przyjdz do kasyna "Polonia" w Warszawie a dostaniesz zarabiasta prace. Jesli nie mieszkasz w stolicy, poszukaj w innych miastach kasyn pod ta nazwa. To siec nalezaca do mojej familii. Tam otrzymasz propozycje nie do odrzucenia. Nara!
juz wczesniej napisalam ze moze zbyt wulgarnie sie wyrazilam wiec nie musisz mi tego uzmyslawiac, mozesz sobie uwazac mnie za prostaczke,malo mnie obchodzi twoje zdanie, ale w moich stronach na chamstwo odpowiada sie chamstwem a ty zwyczajnie zaczales nas obrazac!!!nie dojdziemy do porozumienia!
"Nigdy nie powiedzialem ze wszyscy w Polsce to idioci, w koncu mieszkaja tutaj ludzie nie pochodzacy z tych okolic i z nimi mozna pogadac" czy to znaczy ze idiotami w polsce nie sa tylko ci ktorzy przeprowadzili sie tu zza granicy???
Chyba mnie zle zrozumialas!!!! Jakiej zza granicy?!! tutaj obcokrajowcow jest jak na lekarstwo, wiec o czym ty mowisz? Mowie ze spoza Warszawy sa polacy ktorych poznalem, z ktorymi mozna pogadac. Jesli jednak zle wczesniej sformolowalem to wybacz, w koncu nie posluguje sie "polakiem" tak dobrze jak swoim ojczystym wloskim lub angielskim :)
I tak z wami jest. Ciagle to slysze. Nie dojdziemy do kompromisu i te bzdury!!! Daj sobie spokoj bo i twoje zdanie na moj temat nie gowno obchodzi. Rozmawiam z innymi goscmi wiec ty grzecznie rozmawiaj sobie z innymi internautami- NIE ZE MNA CAPISCE!!!???