10/10 za urodę mogła by dostać, ale za talent aktorski? Nie! Powiedzmy sobie prawdę - grać to ona po prostu nie potrafi. A sam jej urok i uroda nie zastąpią tego na dłuższą metę...
Pierdolicie od rzeczy? Pieprzysz? Kotek, właśnie o to mi cały czas chodzi... Czy ty możesz się jakoś inaczej wyrażać? To naprawdę nie przedstawia cię jako fajnego chłopaka, ale raczej jak pakera w dresiku pijącego browar pod sklepem... Widać moje pisanie nic ci do główki nie wbiło, no trudno... A jeśli chodzi o moje rozumowanie to jest ono bardzo logiczne, uwierz...
Już Ci powiedziałem że Cię kocham, czego jeszcze dusza pragnie?. Umówić się z Tobą nie umówię bo kocham tylko Jessicę Albę. Dobrze iż wierzysz w to że Twoje rozumowaniem jest logiczne, przystaje na to....zadowolona?.
Będąc na studiach na jakimś tam wykładzie, będąc po nocnej obficie zakrapianej balandze i mając okropne bule brzucha, puściłem sobie bąka. To był typ bąka z rodzaju "podkołdernik sromotnikowy"- zjadliwy i okropnie śmierdzący. Wykładowca za ten incydent wyrzucił mnie z sali za drzwi. I teraz Ty Moje Kochanie powiesz iż on miał rację, że jego postępowanie ma sens i jest logiczne. W moim odczuciu postąpił jak kretyn, dlaczego?. Dlatego że on i cała reszta słuchaczy została w smrodzie, a mnie wygonili na czyste powietrze.
Mam nadzieje że zrozumiałaś iż sens i logika nie zawsze idą w parze po myśli tych którzy to głoszą.
Chyba nie ma sensu żebym mówiła coś więcej. To chyba normalne, że osoba głosząca coś z przekonaniem uważa to za logiczne. Twój przykład jest dosyć... hmmm... prostacki, ale ok, taki masz styl. Zdanie podsumowania, podziwiam, po raz pierwszy napisałeś coś co nie jest totalnie płytkie, ale może jakoś wolno dziś myślę, bo nie wiem czego to miało dowodzić. Trzymaj się, zachowuj jak chcesz, ale uwierz, że nie wyjdzie ci to na zdrowie. Trochę pokory, kultury i szacunku do innych ludzi...
No proszę. Jak widze do listy moich przezwisk doszła jeszcze łajza :) I dziękuje na tym skończe własnie potwierdziliście mój punkt widzenia. Nie potrafisz się inteligentnie wypowiedzieć na najmniejszy temat, a na każdą krytykę na swój temat reagujesz atakiem. Jeżeli taki jesteś w stosunku do każdego to wątpie by jakakolwiek dziewczyna Cie zechciała. Na każdym kroku pokazuję cie swój niezwykle wielki (tak! to ironia, dzieci!) pzoiom inetligencji ograniczający się do przezwisk i obrażania innych ludzi. No tylko wam pogratulować panowie. Niżej spaść już nie mogliście. I oczywiście mojego niezwykle prostego komentarza do latarni tez nie potrafiliście przeczytać ze zrozumieniem! Starałam się panowie mówić waszym językiem ale jeśli chodzi o chamstwo i brodzenie w gnoju to chyba wam nie dorównam. I jakoś się z tego cieszę. A jeżeli z tym kastratem to było do mnie to przebiłeś Ziomal samego siebie. Bo jak pewnie wiesz nie amm czego sobie wykastrować. Chyba, że znasz jakąś inną definicję kobiety, co może być możliwe patrząc na twój sposób wypowiadania. I kończe z Tobą dyskusję i bynajmniej nie dla tego, że argumenty mi się skończyły, bo takich jak Ty można zmiażdzyć po pięciu minutach, gdyż cały czas potrafią tylko atakować innych ludzi, ale dlatego, że nie będę się zniżac do Twojego poziomu, który jest niższy niz przypuszczałam. Jednak mniej niż zero istnieje (tak! Mówię o Tobie!)
Jeśli inteligencji mi brakuje to po jasną cholerę odpowiadzsz na moje posty. Wybacz, ale dopiero teraz sprawdziłem iż jesteś kobietą. Twój nick jest jak znany amerykański hokeista, stąd skojarzenie iż jesteś mężczyzną. Ale do cholery wynajdujcie lepsze nazwy, pseuda itp. aby prościej można było rozszyfrować kto baba, a kto chłop. Powiedziałem iż nigdy więcej nie będę obrażał na tym forum kobiety i mimo że przywaliłaś mi nieźle to przepraszam, wracam wszystko co mogło Cię urazić (mówiłem to do mężczyzny). Mam nadzieję żę choć trochę Ci to poprawi humor.
Tak się składa, że Dez to jest skrót od mojego przezwiska. Poza tym pisałam cały czas w rodzaju żeńskim więc trochę dziwne, że jak dotąd nie zauważyłeś. I bynajmniej nie mam zepsutego humoru. Wręcz przeciwnie, jestem pozytywnie nastojona jak nigdy :) A odpisyałam bo nie mieściło m isię w głowie, że ktoś może mi narzucać swoje zdanie i obrażać za takie, jakie mam. Dziękuje, to wszystko.
no i znowu muszę zacytować, choć nie chcę, cytuję ponieważ powyższy fragment jest dość długi i nie wszystkim będzie chciało się go czytać:
"Jednak mniej niż zero istnieje"
- do szkoły nie chodziłaś? przynajmniej chyba na matematykę, ja tam wiem co najmniej od paru lat, że są liczby mniejsze od zera -> liczby minusowe, jest ich cała nieskończoność, pisz krótsze komentarze to będziesz miała trochę więcej czasu i sprawdź ten symbol -?
Oczywiście, że chodziłam do szkoły i wyobraź sobie, że nawet ją skończyłam, więc możesz darować sobie wykład z matematyki. To w takim razie teraz ja zapytam. Słyszałes takie określenie "Jesteś zerem", które kieruje się do ludzi? Dostrzegasz teraz związek? Bo jestem pewna, że używając takiego określenia, nie zamierzałam rozpoczynac dyskusji o matematyce, więc twoj komentarz nie dość, że jest śmieszny i bezsensowny to jeszcze zbędny.
szkołę można skończyć i nic nie wiedzieć, wcale nie twierdzę, że ty nic nie wiesz
ja też nie zamierzałem rozpoczynać dyskusji o matematyce, tak jakoś wyszło, może dlatego, że sporo nad nią spędzam czasu
zgadzam się z tobą, mój komentarz może jest i śmieszny, może i zbędny ale nie bezsensowny, byłby gdybym w ogóle nie nawiązał do tego co napisałaś, a tak nie jest
Zdarza się, szcególnie jak humanistka spotka się z matematykiem. Ale tak już jest, że ludzie chcą widzieć to co widzą.
Padło też takie określenie-"Wolę być zerem niż Milerem"-, chyba 90% polaków podpiszę się pod tą wypowiedzią ministra sprawiedliwości.
Zero....chyba tak do końca nie jest niczym.
Nie sądziłam, że swoją wypowiedzią wywołam takie kontrowersje.
To było tylko moje zdanie!
Próbuję się do niej przekonać, obserwuję.
I to nie jest tak, że uważam, że skoro jest ładna (a jest wręcz śliczna),
to musi grać okropnie.
Po prostu mi się średnio podoba i moim zdaniem nie wnosi nic do środowiska aktorskiego (o ile można ją do owego zaliczyć).
to musi grać okropnie.
Po prostu mi się średnio podoba i moim zdaniem nie wnosi nic do środowiska aktorskiego (o ile można ją do owego zaliczyć).
to musi grać okropnie.
Ty chyba jesteś gupia!!!!!!!!!
Ona jest śliczna super i w ogóle extra gra!!
Pozatym kogo byś wolała widzieć w kinie?!
Jessice Albe czy jakąś staruche a zarazem beztalencie pokroju Michelle Pfeifer?! Nooo!!!!
Jeżeli chodzi o doświadczenie aktorskie to Alba jak narazie może czyścić Michelle buty, takie jest moje zdanie.
Zobaczymy jak jej kariera potoczy się dale. Młoda jest, ma duże pole do popisu.
oj głupia, głupia, głupia. Jestem dumna, że znasz mnie lepiej niż ja sama, chociaż niegdy mnie nie spotkałeś. Brakowało mi Ciebie ziomal i Twojego daru oceniania ludzi. A poza tym skąd wiesz, że jestem Polką? Bo możesz się bardzo zdziwić. Poza tym gdybym zazdrościła Jess to napisałabym coś w stuly "głupia, brzydka szmata itp itp itp". Zrobiłam to? Więc nie rozumiem o co się pieklisz? Jak tak dalej pójdzie to w końcu dostaniesz wrzodów i po co ci to? Stwierdziłam jedynie, że Jessica ma mniejsze doświadczenie aktorskie niż Michelle, która ma na swoim koncie filmy sensacyjne, komedie, dramaty, a także mnostwo nominacji i nagrody, które to potwierdzają. Nie mam racji? To może przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz.
jak mozesz komu kolwiek wypominac glupote jak na tym forum to ty jestes najglupszy??
na dodatek dziewczyna pisze madrze! A jak ci sie polki nie podobaja to spierdalaj! Bo ja z Polski na pewno spierdole! Bo Polacy to skonczeni idioci! Jestesmy kwita ! Wspolczuje ci Ziomalu.. zboczony swirze .. zal mi was! Jak to ciezko byc gorszym od innych, nie potrafic znalezc sobie laski, masturbowac sie przy Albie! Dorosnij... bo w swoich idolach kochaja sie 12latki!
Ziomal.pl jesteś najbardziej bezczelną osobą jaka jest na tym forum. Czy ty nie umiesz naprawdę zrozumieć, że ktoś może mieć inne zdanie co do twojej ukochanej Alby ? Czy jesteś aż tak ograniczony albo zaślepiony nią, że aż ci czy łzawią ze złości, gdy czytasz chociaż jedno słowo krytyki co do niej ? I kto jest gorszy to nie umiesz tego powiedzieć. Nie znasz ani polskich kobiet ( niemożliwością jest byś znał każdą polke na świecie )i na pewno nie wiesz jakie są ani z urody ani z charakteru. Więc daruj sobie uwagi na ich temat, bo w ty momencie, pokazujesz swój brak szacunku do wszystkich kobiet, które nie są Albą...
Najbardziej bezczelnymi osobami są tacy ludzie którzy słowa innego człowieka interpretują pod własne dyktando ,pod swoje prostackie myślenie, nie rozumieją (zbyt szczupły móżdżek)co inny człowiek chce powiedzieć. Twoje rozumienie tekstu p. Auxsios dobitnie świadczy o ograniczeniach umysłowych, wyrażnie napisałem "kobiety na tym forum", czytaj dokładnie całoś postu, a nie wybrane fragmenty. Ja nie znam polek...taki naprawdę durny jesteś?. Codziennie chodzę po ulicy swojego miasta, widuje je wszędzie gdzie się poruszę, bardzo mi się podobają, ale niestety jest ta Jedna, Jedyna, Jessica Alba...perła, ósmy cud świata, co ja pierdole, "pierwszy i jedyny cud świata". Szlag was trafia, a w szczególności kobietyże jest taki mężczyzna (prawdziwy i cholernie przystojny), który broni Jess na każdym kroku. Każda z was pragneła by mieć takiego obrońcę, ale macie takich nieudaczników jak p. Auxsios, tylko mogę wam współczuć.
Głupia Dez...dobrze że się do tego przyznajesz, chociaż nie muszę rozpisywać się nad Twoimi psychicznymi odchyleniami. Wiem kim jesteś czytając Twoje posty, nie jestem polką...aleś zajechała, chyba się posikam z zachwytu lub zdumienia, chwal się dalej może mi czymś zaimponujesz. Była tu taka idiotka Z350 czy coś w tym stylu, ogłosiła nam że wybiera się na wczasy po Europie i Azji, muszę przyznać że nie zaimponowała mi.
Muszę się przyznać, że jestem murzynem o wietnamskich skośnych gałach i białym kolorze skóry, ale na pewno wiem ze jestem afroamerykaninem o korzeniach polskich.......Amen.
Zapomniałem dodać, że mam was w dupie, dzisiaj piątek zaczyna się weekend, zachlam pałę jak tylko to możliwe.
Za flotę radziecką na Morzu Północnym, niech szybko idzie do dna.
Nie zniżyłam się jeszcze tak nisko by Ci imponować. Kiedyś napisałeś, że nie obrażasz kobiet na forum i widać jesteś bardziej zmienny od pogodny. Skoro jestem psychiczna to dzięki Ci za to Ziomal że jesteś, o wielki zbawco, który jako jedyny możesz wyrażać własne zdanie. Powiem tyle.. gdyby Jessica miała więcej takich pseudofanów jak ty to już dawno zrezygnowałaby z aktorstwa. Skończyłam z Tobą. Żyj sobie w tym swoim małym ograniczonym świecie panie homo-ledwie sapiens.
No proszę, ile miłych słów się nasłuchałem na mój temat w twojej wypowiedzi Ziomal.pl. Serdecznie za nie dziękuje i pozdrawiam. Nawet nieudacznikiem zostałem. Prawdziwy jasnowidz z ciebie jest. Ósmy cud świata ? A mam takie pytanie, czy za 20 lat, gdy Jessica będzie już miała 46 lat i czy tego chcesz czy nie, jej uroda zblaknie, to będziesz nadal tak ślinił się na jej widok. Aktorów zapamiętuje się po ich rolach a nie po urodzie. Co z tego, że teraz jest atrakcyjną młodą dziewczyną, skoro za kilka lat taka nie będzie. O jej urodzie też się zapomni, bo przyjdą nowe ?cudeńka? z make-upem na twarzy. I wtedy zgadnij na co będzie się zwracać uwagę. Na to co ma w dorobku aktorskim. A jak na razie to nic nie ma i musisz się z tym zgodzić, inaczej sam się pogrążysz. Nie ma w jej dorobku, roli która zapadała by w pamięć przez kolejne lata. Zapada twarz Alby, ale nie kreacja.
I winszuje, nie przeczytałem dokładnie, możesz się cieszyć z mojego błędu, bo to na pewno cię rajcuje bardziej niż biust kobiety. I dam ci taką małą rade. Powinieneś udać się do psychiatry, bo oszalałeś na punkcie dziewczyny, którą znasz jedynie z okładek gazet oraz filmów. Co bym nie powiedział ja albo kto inny, ty zawsze będziesz starał się udowodnić, że twoja racja jest ?najmojsza? i każdy, kto nie kocha Alby tak jak ty, jest uznany za wroga numer jeden. Nie zdziwił bym się też, jakbyś miał już mały notatnik gdzie wpisujesz wrogów i przyjaciół Jessici. Ta pierwsza grupa się nadaje rzecz jasna do odstrzału. Uwierz mi, nie musisz się wcale denerwować i rzucać ?mocnymi? słowami na prawo i lewo, gdy ktoś ma inne zdanie. Z całym szacunkiem, który mi jeszcze pozostał, bo jesteś tak upartym i zacofanym człowiekiem, to przed pisaniem kolejnego posta kierowanego w moją stronę proponuje byś zaparzył sobie melisy na uspokojenie.
PS. Miłego picia.
Dokładnie taka reakcja jakiej się spodziewałem :) Nie zawiodłeś mnie Ziomal.pl. Nie mam już nic do powiedzenia, bo dalsza rozmowa z osobnikiem twojego pokroju, może rzeczywiście zmienić mnie w idiotę. Powodzenia w dalszym postowaniu tutaj i prowadzeniu jednoosobowej sekty ku czci panny Alby.
Jessica jak bedzie miala 46 to wydaje mi sie ze i tak bedzie wygladac ślicznie (dla przykladu Demi Moore)
urode tez sie bedzie pamietac, nie tylko dorobek aktorski, choc przede wszystkim, ale na to Alba ma jeszcze czas, jest mloda ( i znowu dla przykladu podam nazwizko bardzo znanej aktorki - Marilyn Monroe - niby taka znakomita aktorka a nie kojarze zadnej nazwy filmu w ktorym grala, choc doskonale pamietam jak wygladala)
w tym roku ma wyjsc z Jessica sporo filmow, wiec nie ma co jej tak z gory spisywac na strary,
4 stycznia 1947 - "The Shocking Miss Pilgrim" ("Szokująca panna Pilgrim")
7 grudnia 1947 - "Dangerous Years"
14 kwietnia 1948 - "Scudda-Hoo! Scudda-Hay!"
22 października 1948 - "Ladies of the Chorus" ("Dziewczęta z chóru")
12 października 1949 - "Love Happy" ("Szczęśliwa miłość")
19 maja 1950 - "A Ticket to Tomahawk" ("Podróż do Tomahawk")
23 maja 1950 - "The Asphalt Jungle" ("Asfaltowa dżungla")
13 października 1950 - "All About Eve" ("Wszystko o Ewie")
28 października 1950 - "The Jack Benny Show" - odc. ser. tv
9 listopada 1950 - "The Fireball" ("Błyskawica")
15 listopada 1950 - "Right Cross"
1 maja 1951 - "Home Town Story"
2 sierpnia 1951 - "As Young as You Feel"
10 października 1951 - "Love Nest" ("Gniazdko miłości")
6 listopada 1951 - "Let's Make It Legal" ("Pobierzmy się")
18 czerwca 1952 - "Clash by Night" ("Na krawędzi")
11 lipca 1952 - "We're Not Married" ("Uprzejmie informujemy, że nie są państwo małżeństwem")
18 lipca 1952 - "Don't Bother to Knock" ("Proszę nie pukać")
5 września 1952 - "Monkey Business" ("Małpia kuracja")
19 września 1952 - "O. Henry's Full House" ("O. Henry przy pełnej widowni")
21 stycznia 1953 - "Niagara"
18 lipca 1953 - "Gentlemen Prefer Blondes" ("Mężczyźni wolą blondynki")
29 października 1953 - "How to Marry a Millionaire" ("Jak poślubić milionera")
30 kwietnia 1954 - "River of No Return" ("Rzeka bez powrotu")
16 grudnia 1954 - "There's No Business Like Show Business" ("Nie ma jak szołbiznes")
3 czerwca 1955 - "The Seven Year Itch" ("Słomiany wdowiec")
31 sierpnia 1956 - "Bus Stop" ("Przystanek autobusowy")
13 czerwca 1957 - "The Prince and the Showgirl" ("Książę i aktoreczka")
?? ???? 1959 - "Premier Khrushchev in the USA"
29 marca 1959 - "Some Like It Hot" ("Pół żartem, pół serio")
8 września 1960 - "Let's Make Love" ("Pokochajmy się")
17 września 1961 - "The DuPont Show of the Week" - odc. ser. tv
1 lutego 1961 - "The Misfits" ("Skłóceni z życiem")
?? ???? 1962 - "Lykke og Krone"
?? ???? 1962 - "President Kennedy's Birthday Salute" - tv
12 czerwca 1962 - "Something's Got to Give" - produkcja przerwana, później zmieniono scenariusz, obsadę, wznowiono produkcję i w 1963 film zatytuowany "Move over darling" z Doris Day i Jamesem Garnerem wszedł na ekrany
dzieki za ten wypis filmow, ale chodzilo mi ze jakbym mial sam z siebie podac filmy z Monroe to bym nie wymienil zadnego (sprawdzic to zaden klopot), ta aktorke kojarze przede wszystkim z wyglądu
Zgadzam sie!
A przy Andzi J. to Alba jest gownem, ktore do piet jej nie dorasta ,oczywiscie mowiac tu o aktorstwie!! I prosze tego nie komentowac!!
Ziomal..palasz żałosnością .. to juz sie robi nudne!
Jasne ty wariacie.......nie wolno nam komentować twoich wypowiedzi.....masz rację nie warto, są tak prostackie i idiotyczne, i któryś raz pokazaliscie jak jesteście zdeprymowani w stosunku do Jessici Alby. Mam nadzieje iż rozumiesz słowo "deprymować", a jeśli nie to powiem że jesteś głupim chujem na którewgo nawet nie splunę.
I jeszcze jedno.... co to znaczy "guga buzka"?, mnie się to kojarzy z odbytem i hemoroidami.
gowno cie to obchodzi.. a twoje skojarzenia buehah sa chore tak jak ty
tylko jedno ci w glowie obrzydliwy psycholu