Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jak już ktoś tu coś pisze to jedzie ją od tej strony "że wszyscy faceci się nią zachwycają,bo jest taka ładna". To chyba nie jest portal urody? :/ Wybaczcie ludzie. Jak już chcecie oceniać ją to przynajmniej to zróbcie względem gry aktorskiej,a nie urody. To,że jest dla jednych ładna a dla 2 nie to podrzędna sprawa.
Napiszcie przynajmniej coś sensownego,bo albo piszą tu zazdrosne laski albo napaleni kolesie.

Moim zdaniem to czy ona jest dobrą aktorką czy nie,okaże się już w najbliższym czasie,około 8 filmów z jej udziałem będzie można zobaczyć w ciągu tego roku jak i następnego.

użytkownik usunięty
Sky_Angel

Bardzo Cię przepraszam ale jesteś naiwna. Spodziewałaś się, iż znajdzie się ktoś kto odpowie na Twój post, to błędne myślenie, brak wyczucia w stosunku do ludzi którzy zabierają na tym forum głos. Zauważ jedną szczególną charakterystykę tych ludzi.......oni Jess nie lubią, epitety typu: mdli mnie na jej widok, talent na zero, nie umie tańczyć, jej dupcia załatwia wszystko, jeszcze wiele tego typu wypowiedzi można dołączyć, tylko po co?. Te wszystkie gamonie, znawcy tematu, krytycy filmowi nie potrafią wyszczególnić swoich opini, odnoszą się do banałów, frazesów, prostackich wypowiedzi, które są udziałem ludzi bez charakteru, tępaków i idiotów........to jest zazdrość i prymitywne myślenie. Moje zdanie na temat Jess jest Tobie dobrze znane......dobrze, że się odezwałaś.

Pozdrawiam......bez alkoholu.

Co ty możesz wiedzieć o świecie.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie wiem w jaki sposób twierdzisz, że oberwałem. Wypociny z komentarza ze stertą wulgaryzmów i wykrzykników nazwiesz "oberwaniem"? Sory. Mam zwyczaj wyzywać tego kto mnie wyzywa ale przecież debila nie będę się czepiał.

użytkownik usunięty

Wzajemnie.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Przepraszam tych wszystkich których zabrakło na tej liście a powinni się znaleźć.
Alkohol zabija szare komórki i pamięć potem szwankuje, ale przypomniała mi się jeszcze jedna osoba, która mnie uwielbia...Electra Firefoxx.

Dobrze.

patrick_42

Mnie bynajmniej możesz wykreślić z tej listy. Ale siebie możesz wpisać.

użytkownik usunięty
patrick_42

Dlaczego mam cię wykreślić?. Tak długo jak nie odpowiesz tępaku na moje pytanie a swój post-"Co ty możesz wiedzieć o świecie"- tak długo będziesz imbecylem mającym sieczkę w głowie..........Chyba to jasne, odpowiedz wreszcie co miałeś na mysli, co ci zaświtało w tym pustym łbie. Nawet neandertalczyk wypowiadając pierwsze słowa wiedział o czym mówi, a tu proszę..... 21 wiek, człowiek z komputerem nie potrafi poprzeć swoich argumentów.

Dopraszam się już chyba po raz czwarty, wyjaśnij swoje słowa.
Ale jestem natrętny.......i głupi, ale podejrzewam że nikt nie zrozumiał twoich słów.

Sky_Angel

czesc sky angel... jak widzisz na forum o nazwie"jessica alba" nie mozna napisac nic oprocz "jest piekna i zajebicie gra" bo natychmiast pojawia sie straznik ziomal ktory kazdego kto wyrazi opinie odmienna od jego wlasnej miesza z blotem... zauwazylas ze nie mozna tu normalnie pogadac? nie mam nic do ciebie jestes jej fanka i to rozumiem i wiem ze ty takze tolerujesz odmienne zdanie na temat jess ale dyskusja 2 przeciwnych stron chyba naprawde nie ma tu sensu bo jak mam uslyszec ze jestem "internertową dziwką" (cokolwiek to znaczy panie ziomalu...) to chyba nie bede sie angazowac... wybacz ale nie ma ochoty wysluchiwac sterty bluzgow nawet jesli wiem ze to tylko zlosliwe slowa i nie sa prawda...
na koniec oczywiscie cie pozdrowie a co :)

nick_8

A Ty co tu robisz incydencie?! :/ Sorry, ale jest to zbyt skomplikowane (Ziomal.pl)

użytkownik usunięty

Powiedziałem "incydent" zamiast "szmata" czy tam "dziwka" bo staram się zachować kulturę.

Słowo które skierowałeś do mnie, jest również skierowane do Ciebie.

Z350 z kim straciłaś cnotę? ;>

patrick_42

raczej z iloma (murzynami) stracila tą cnote?

użytkownik usunięty
mattwab

Żle zostałem zrozumiany, ale to moja wina, myślałem o czymś innyn, a napisałem to co widać. Wykreślam słowa -"sprzedająca nie tylko swoje ciało"-.....przeholowałem, ale to zemsta. Nazwa "dziwka internetowa" ma sugerować jedno, ta Z350 za każdym razem wysyłając swój post daje dupy....co nie ma nic wspólnego z jej życiem prywatnym, gówno mnie obchodzi z kim i gdzie robi to co chce, choć z jej charakterem myślę że jest skazana na gromnice.

Sky_Angel

własnie obejrzałem "good luck chuck" i jest to naprawde swietny film, jest to bardzo dobra komedia, moim zdaniem nie ma sie do czego przyczepic i jesli ktoś chce krytykować Jessike to niech chociaż najpierw obejrzy ten film

mattwab

Jest ładna bardzo,ale talentu aktorskiego brak.

PATOLOGIA458

obejrzałes Good luck Chuck? jesli nie to nie mam ochoty z tobą wdawać sie w dyskusje

Sky_Angel

nawiązując do tematu to nie da sie ukryć ze urode ma olsniewającą, ale co do gry aktorskiej to nie powala :/

83nd1n6_Un17

Zmieniłem zdanie co do J. Alby. Jest bardzo ładna i umie grać. 10/10

patrick_42

Z idiotą się nie dyskutuję bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem to do ziomala więc wyraże tylko opinie o Jessice Albie jako aktorce jest poprostu beznadziejna... i nadaje się tylko do głupich komedii gdzie każdy będzie podziwiać jej tyłeczek a nie talent którego wyraźnie jej brakuje. Pozdro ziomal ty to chyba spie...eś ze skrobanki

użytkownik usunięty
stan_kulej

Masz rację nie dałem się wyskrobać, ale to dzięki swojemu sprytowi i geniuszowi....niewielu jest takich na świecie, ty do nich nie należysz. Jeśli z idiotą się nie dyskutuje to po cholere zwracasz się do mnie. Nie możesz zboleć, że ludzie ze mną dyskutują.....z tobą nikt. Widziałem twój blog, połowa filmów to głupawe komedie z tą tylko różnicą, że tam głowne role grają mężczyźni............czy to ma coś znaczyć, czy twoja orirntacja seksualna zboczyła na inne tory?,.....zapewne. Więc dalsza rozmowa, a tym bardziej na temat J. Alby jest...... zbędna.

Życzę miłego dnia i dużo chłopców.

boze!! tak to jest!, zalozyc szczylom internet to rozpiernicza kazdego czata, kazde forum. Poprostu brak slow. I jeden i drugi popisal sie niedojrzaloscia umyslu. Apel do rodzicow - uczcie dzieci manier bo nawet w internecie nie umieja sie zachowac.

A wracajac do tematu uwazam ze Jess jest bardzo piekna kobieta i do tego swietna aktorka, mam taka skryta nadzieje ze z przybytku kasy nie oszaleje i bedzie sie zaliczac do tych gwiazd co to malo o nich slychac, ale za to jak slychac to tylko w samych superlatywach.

pozdrowienia dla zalozycielki tematu

użytkownik usunięty

heh twoje wypowiedzi swiadcza tylko o tobie, widze ze masz nie wiele do powiedzenia na obrone swego honoru, trudno twoja sprawa. Bez odbioru! nie znize sie do twojego poziomu bo i tak bys nie wygral w konwersacji kolego

p.s. nie zasmiecaj tematow glupotami

użytkownik usunięty

Heh "Ty nie możesz się zniżyć do mojego poziomu ponieważ stoję dużo wyżej od Ciebie.........śmieciu." duzo wyzej ode mnie? czlowieniu nawet szympans przewyzsza cie swoja intelihencja, a smieci to masz w koszu. jak zes taki hojrak to przyjedz do mojego miasta to zobaczymy kto dostanie w pysk :] a sory zapomnialem zes tylko mocny w gebie :] pewnie jestes postrachem swojej zerowki co? skoncz juz te puste posty dziecko kochane bo twoje ip poszlo juz do administratora (i to nie jest tylko pogrozka)

użytkownik usunięty

hmm sobota mowisz, a co mamuska do szkoly gania w tygodniu co? :] i nie badz taki do przodu bo ci tylu zabraknie madralo, kazdy ma prawo sie przejezyczyc piszac szybko, moje miasto to Słupsk :] mam ci wytlumaczyc gdzie to jest? bo o ile jeszcze pamietam to w zerowce geografii nie ucza :]

Ziomalku to już nie pamiętasz byłeś moim pierwszym chłopczykiem do zabawy a jakie miałeś pojemne usta ale później polubiłeś murzynów pewnie nadal robią Ci z dupy jesień średnowiecza ale ty zawsze lubiałeś hard corowo pozdro debilku te dyskusje Cię podniecają co pewnie już się spóściłeś

stan_kulej

Ziomal.pl zakochał się w Jessice bo to widać,wiecznie pisze na jej forum i jej broni jaka to wspaniała aktorka,heh.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Nozix

I widzisz co alkohol z tobą zrobił ?????

użytkownik usunięty

skonczyles? bo ja tak, a jesli chodzi o wiek to bys sie zdziwil kolego, ty nawet nie wiesz co to jest dysleksja i ciesz sie ze jej nie masz. "Zobacz jak bluzgam, choć wydaje mi się że to ty jesteś gorszą kurwą." swoja pseldo "klase" wlasnie przedstawiasz w takich tekstach, takich jak ty mozna zjesc czysto psychologicznie, w jeden czuly punkt juz uderzylem, w reszte juz nie mam zamiaru bo meczy mnie twoja glupota. Moi rodzice raczej wspolczucia nie potrzebuja, nie pije, nie pale, studia skonczylem, prace mam i staram sie na postach pisac na temat (chyba ze zirytuja mnie takie pawiany). po raz kolejny zegnam

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

powiem tylko tyle - bez komentarza dzieciaku :] juz mnie normalnie smieszy to co piszesz, w twoich zdaniach widac czysta zazdrosc, ze cos w zyciu osiagnalem i jestem bez nalogow...no coz widocznie ty na takie zycie jestes za slaby psychicznie, wolisz uganiac sie za dupami na jedna noc bo na stala cie nawet nie stac skoro siora musi ci dawac 100zl na kaca, ponownie wspolczucia dla niej, dla twojej wiadomosci dzieciaczku, "renomowane monopolowe to takie, ktorych wlasciciel nie pozwala chlorom stac przed i psuc sobie renome sklepu. Zegnam i nie pisz wiecej bo osmieszasz sie przed cala Polska