Jak już ktoś tu coś pisze to jedzie ją od tej strony "że wszyscy faceci się nią zachwycają,bo jest taka ładna". To chyba nie jest portal urody? :/ Wybaczcie ludzie. Jak już chcecie oceniać ją to przynajmniej to zróbcie względem gry aktorskiej,a nie urody. To,że jest dla jednych ładna a dla 2 nie to podrzędna sprawa.
Napiszcie przynajmniej coś sensownego,bo albo piszą tu zazdrosne laski albo napaleni kolesie.
Moim zdaniem to czy ona jest dobrą aktorką czy nie,okaże się już w najbliższym czasie,około 8 filmów z jej udziałem będzie można zobaczyć w ciągu tego roku jak i następnego.
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem.
Ale to fajne i proste, ty......"demoderator", ja też tak umiem.
To ja się wypowiem na temat jej gry aktorskiej: słabo, nadrabia wszystko wyglądem i słodkim głosikiem, niestety poważną rolę jakby dostała to by ją po prostu "schrzaniła". Może w innych filmach pokaże coś więcej?
spoko wodza ;) ja w nia wierze, poprostu takie rolki brala dotychczas, moze teraz wezmie cos powaznego, mysle ze podola, drzemie w niej potencjal nie tylko w jej pieknej buzce
Ja czekam aż będę miał możliwość zobaczenia filmów "Awake" oraz "The Eye" w naszym opóźnionym(jesli chodzi o premiery filmowe) kraju a później wypowiem się na temat jej talentu aktorskiego. Jak narazie nie miała okazji pokazać co potrafi w żadnym ambitnym filmie więc poczekam na te dwa tytuły. Choć w produkcjach w których ją widziałem bardzo mi się podobała (nie tylko z wyglądu) ale też nie mogłem powiedzieć nic złego o jej grze aktorskiej, nie grała bynajmniej wybitnie tylko po prostu dobrze. Pozdrawiam.