Jessica AlbaI

Jessica Marie Alba

7,4
18 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Alba

Jak już ktoś tu coś pisze to jedzie ją od tej strony "że wszyscy faceci się nią zachwycają,bo jest taka ładna". To chyba nie jest portal urody? :/ Wybaczcie ludzie. Jak już chcecie oceniać ją to przynajmniej to zróbcie względem gry aktorskiej,a nie urody. To,że jest dla jednych ładna a dla 2 nie to podrzędna sprawa.
Napiszcie przynajmniej coś sensownego,bo albo piszą tu zazdrosne laski albo napaleni kolesie.

Moim zdaniem to czy ona jest dobrą aktorką czy nie,okaże się już w najbliższym czasie,około 8 filmów z jej udziałem będzie można zobaczyć w ciągu tego roku jak i następnego.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Nozix

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem.

Ale to fajne i proste, ty......"demoderator", ja też tak umiem.

Sky_Angel

To ja się wypowiem na temat jej gry aktorskiej: słabo, nadrabia wszystko wyglądem i słodkim głosikiem, niestety poważną rolę jakby dostała to by ją po prostu "schrzaniła". Może w innych filmach pokaże coś więcej?

rbk22

spoko wodza ;) ja w nia wierze, poprostu takie rolki brala dotychczas, moze teraz wezmie cos powaznego, mysle ze podola, drzemie w niej potencjal nie tylko w jej pieknej buzce

rbk22

Ja czekam aż będę miał możliwość zobaczenia filmów "Awake" oraz "The Eye" w naszym opóźnionym(jesli chodzi o premiery filmowe) kraju a później wypowiem się na temat jej talentu aktorskiego. Jak narazie nie miała okazji pokazać co potrafi w żadnym ambitnym filmie więc poczekam na te dwa tytuły. Choć w produkcjach w których ją widziałem bardzo mi się podobała (nie tylko z wyglądu) ale też nie mogłem powiedzieć nic złego o jej grze aktorskiej, nie grała bynajmniej wybitnie tylko po prostu dobrze. Pozdrawiam.

Sky_Angel

Jest przesliczna : ) Na temat jej talentu się nie wypowiem , bo obejrzałam z nią tylko "Fantastyczną 4" . Wydaje mi się jednak ,że jeszcze nie dostała roli , w której mogłaby się wykazać, która zmuszałaby ją do wysiłku . Ale jest jeszcze młoda, prawdziwa kariera dopiero się zaczyna .
Pozdrawiam