Znowu Jessica jaką lubię - nieobliczalna, histeryczna, a momentami przerażająca. Myślę, że Meryl Streep - jej rówieśniczka zresztą - nie odważyłaby się przyjąć takiej roli w takim filmie. A jak Wy uważacie? Tak na marginesie, to trochę się zdziwiłem, że nie ma jeszcze komentarza odnośnie udziału pani Lange w tej produkcji.
jest rewelacyjna w tej roli :) tak jak piszesz, nieobliczalna, histeryczna, momentami przerazajaca, momentami mila i przyjazna... przez ta dwoistosc jest taka straszna :) jeszcze nie do konca wiadomo jak to sie wszystko rozwinie i co tak naprawde zrobila (serial w trakcie), ale mysle ze jej postac odegra w tej historii kluczowa role. kest swietna :) ona i ten mlody blondynek ktory sie leczy u 'zdradzacza' sa najmocniejsza strona tego serialu.
To prawda, ta 2 jest chyba najlepsza z całego serialu, no i Addy. Na prawdę świetnie odgrywana rola. Ja już widziałam 6 odcinków i dlatego mogę to powiedzieć, choć nie zdradzę szczegółów ;)
AHS oglądałam co prawda tylko do 6. odcinka, ale zarówno Constance, jak i Jessica fenomenalne. Złoty Glob w pełni zasłużony!
Przerażająca, nienawidzę takich kobiet. Manipulantka, intrygantka, szalona i bezczelna do bólu. Każda scena z jej udziałem negatywnie przyspiesza mi puls.
Moja ulubiona rola w jej wykonaniu ;D Dodała pikanterii do "American Horror Story" - i o to właśnie chodziło xd