Jessica LangeI

Jessica Phyllis Lange

8,6
30 450 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jessica Lange

Znowu Jessica jaką lubię - nieobliczalna, histeryczna, a momentami przerażająca. Myślę, że Meryl Streep - jej rówieśniczka zresztą - nie odważyłaby się przyjąć takiej roli w takim filmie. A jak Wy uważacie? Tak na marginesie, to trochę się zdziwiłem, że nie ma jeszcze komentarza odnośnie udziału pani Lange w tej produkcji.

edziuniek

jest rewelacyjna w tej roli :) tak jak piszesz, nieobliczalna, histeryczna, momentami przerazajaca, momentami mila i przyjazna... przez ta dwoistosc jest taka straszna :) jeszcze nie do konca wiadomo jak to sie wszystko rozwinie i co tak naprawde zrobila (serial w trakcie), ale mysle ze jej postac odegra w tej historii kluczowa role. kest swietna :) ona i ten mlody blondynek ktory sie leczy u 'zdradzacza' sa najmocniejsza strona tego serialu.

B4HA

To prawda, ta 2 jest chyba najlepsza z całego serialu, no i Addy. Na prawdę świetnie odgrywana rola. Ja już widziałam 6 odcinków i dlatego mogę to powiedzieć, choć nie zdradzę szczegółów ;)

Andrea_Aleksandra

Moim zdaniem najciekawsza i najlepiej zagrana postać w serialu.

Sigerson

Bezapelacyjnie:D

justareader

Dokładnie, to na nią zawsze czekałem

edziuniek

no AHS jest genialna. bez dwóch zdań! moja ulubiona postać w serialu:)

edziuniek

AHS oglądałam co prawda tylko do 6. odcinka, ale zarówno Constance, jak i Jessica fenomenalne. Złoty Glob w pełni zasłużony!

forgetme

Zdecydowanie. Oglądam głównie dla niej.

edziuniek

Przerażająca, nienawidzę takich kobiet. Manipulantka, intrygantka, szalona i bezczelna do bólu. Każda scena z jej udziałem negatywnie przyspiesza mi puls.

edziuniek

Moja ulubiona rola w jej wykonaniu ;D Dodała pikanterii do "American Horror Story" - i o to właśnie chodziło xd

edziuniek

Ona jest mega :D moja ulubiona bohaterka:D

edziuniek

masakruje konkurencje, zapomniałem o niej teraz zasysam całą filmografie !

edziuniek

Dokładnie! Rewelacyjna z niej aktorka! Choć niestety niedoceniona.

Kisamcia

unikatowa ! cudooo !

edziuniek

Mam takie samo zdanie, gra rewelacyjnie, w drugim sezonie również wychodzi na pierwszy plan:)))

edziuniek

Zasadziły jej fujare pod kitel,mimo jej wieku. xD