Joanna Jabłczyńska

Joanna Natalia Jabłczyńska

6,2
2 044 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Jabłczyńska

w sumie to 2 zeby dzieci(fani) nie plakaly bo sama aktorka jest niestety strasznie glupia (czytalem bardzo duzo wywiadow z nia i mialem wrazenie ze czytam wywiady z pudzianem chwilami), zadna z niej pieknosc mimo ze niektorzy tak sadza, dla mnie jest jesli chodzi o wyglad gorzej niz przecietna, a co do aktorstwa to teoretycznie nie mozna sie do niczego przyczepic bo nigdy jeszcze nie zagrala w ambitnym filmie tlko ciagle te komedie d,la debili albo zalosne tasiemce
SZKODA ZE JEST TAK ZLE, WYGLADA NA SYMPATYCZNA ALEW TO NIE WSZYSTKO JAK CHCE SIE BYC SZANOWANYM W TEJ BRANZY, wylansowaly ja jakies gowniane niskobudzetowki to niech sie teraz nie dziwi ze nie dostaje lepszych propozycji filmowych

TheJ4ck4L

Może dostaje a odrzuca, sam/a tego nie wiesz. Nie znasz człowieka i go oceniasz po jakiś wywiadach, właśnie ja teraz mam uczucie jakbym czytał wypowiedź Pudziana.

butryk_2

ja ją znałam, może nie jakoś blisko, ale zawsze robiła na mnie wrażenie zarozumiałej gówniary. nie grała w żadnym dobrym polskim filmie, wiec dla mnie nie istnieje jako aktorka.

Avi_2

Faktem jest, że jej popularność nie orzwierciedlaja jej ośiągnięcia ale takie " mieszanie z błotem ". Każdy powinnien mieć szanse na poprawę, i ona napweni ja wykorzysta xD Ma potencjał ale jak dotąd tego nie wykorzystywała ...

TheJ4ck4L

Ty wiesz, że jest głupia bo ją znasz. Oczywiście. Wywiady... W ambitnej prasie, tak? Co to było? COSMOPOLITAN czy jeszcze lepiej Życie na gorąco?! I możesz oceniać grę aktorską bo oczywiście jesteś kompetentna w tej dziedzinie. Jesteś po szkole aktorskiej, zgadłam?

jeanne1988

Z wywiadow nie mozna kogos poznac. kiedy pisze ze ja znam mam na mysli osobiscie. Chociaz powinnam tu uzyc czasu przeszlego, poniewaz nie utrzymujemy zadnych kontaktow i jestem przekonana ze ona nawet nie pamietalaby gdzie sie poznalysmy. I nie, nie jestem po szkole aktorskiej. Oceniam ja wylacznie subiektywnie.

Jesli Jablczynska udziela wywiadow COSMO lub Zyciu na goraco to rzeczywiscie osiaga juz DNO XD ]:->

Avi_2

Jak dla mnie jej gra jest całkowicie sztuczna, oparta na uśmiechu od ucha do ucha i dziecięcej buźce. Uważam, że z tak niepoważną twarzą i manierą grania nie nadaje się do poważnych produkcji. Tym bardziej dziwi mnie, że magazyn "Gala" promował ją kiedyś jako symbol seksu, a w "Na Wspólnej" została matką. Jak to określiła moja żona: "Dzieci rodzą dzieci..."
Może naprawdę nie jest tak sztuczna. Jeśli nie, to na pewno nie chciałbym jej mieć za koleżanki (a nie jest dużo młodsza ode mnie).