Żal mi ludzi którymi rządzi nienawiść i zazdrość! Ja też nie lubie wielu osób, ale szkoda by mi było czasu i nie miałbym serca pisać TRAKICH RZECZY (jak wy o Asi) o nich. Nie lubicice Asi bo osiąga sukcesy... jako aktorka (również dubbingowa) i jako wspaniały człowiek! Jak można pisać, ze ma "żadną mordę"??? LUDZIE!!! Nawet jeśli ten kto to pisze to model to nie ma prawa oceniać innych i to w tak okropny sposob... NIE CZYŃ DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE... ja bym sie czuł OKROPNIE gdyby ktoś pisał o mnie takie rzeczy... Joasiu jesteś NAJLEPSZA i trzymam za ciebie kciuki ;) :D
ja nie lubię Jabłczyńskie albo może inaczej nie lubię jej i nie szanuje jako aktorki (bo nie znam jej w realnym świecie) Chociaż wahałabym się w nazwaniu jej aktorką bo aktorem jest osoba która skończyła szkołę aktorsą albo ma naturalny talent a ona nie ma ani jednego ani drugiego. W na wspólnej jest beznadziejna a popularośc stara się zdobyć w kompromitujących programach typu gwiazdy w cyrku. Uważam że mam pełne prawo żeby to napisać bo jeśli decyduje się występować w telewizji i dosłownie pcha się przed kamerę (przez uczestnictwo w tych "gwiezdnych" programach) to jest wystawiona na opinię publiczną i każdy ma prawo ją skrytykować (tak jak polityków). W końcu robi to wszystko żeby zdobyć popularność wśród widzów więc mamy prawo powiedzieć że jest beznadziejna i chce nam się jej oglądać.