Joanna Jabłczyńska

Joanna Natalia Jabłczyńska

6,2
2 031 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joanna Jabłczyńska

dość że jest brzydka i wygląda jakby byla upośledzona to wogole nie potrafi grać i jeszcze ma strasznie brzydki glos. A na dodatek wszedzie sie ryje i mysli ze jest bog wie kim bo gra sobie w filmach, serialach i użycza swojego jakże "cudnego" glosu. Nie zdziwilabym sie jakby nie dlugo zachcialo jej sie jechać do Hollywood :|

Nikki

Mam odmienne zdanie.
Po pierwsze: jest bardzo ładną aktorką (ładną jak na swój wiek i ładną wogóle).
Po drugie: nie ma na świecie dwóch ludzi, którzy mieliby identyczny głos, a i dodam jeszcze, że film to nie opera i tu każdy głos jest dobry gdyż role są rózne. Osobiście napiszę, że jej głos mi się bardzo podoba.
cytat:
„Nie zdziwilabym sie jakby nie dlugo zachcialo jej sie jechać do Hollywood” – niech jedzie. Ma talent więc głupstwem było by aby go dalej nie rozwijała. Oczywiście teraz jest jeszcze za młoda i póki co może się w Polsce rozwijać ale w niedalekiej przyszłości…

Uważam ponadto, że jest nieporównywalnie lepszą aktorką niż chociażby taka tandetna Katarzyna Cichopek.

Nikki

1. Nie obrażaj ludzi, znasz coś takiego: nie czyń drugiemu co tobie nie miłe? Ona raczej tego nie przeczyta ale to nie jest ważne
2. Ile masz lat? Nie ma takiego słowa "ryć się", chyba że dla wieśniaków, którym domyślam się że jesteś.
3. Grać potrafi bo jakby nie potrafiła to by jej nie przyjęli
4. Mówiąc "strasznie brzydki głos" co masz na myśli? Że jest nie wiem np. dziecinny? (wcale tak nie uważam to tylko przykład).
5. Słowo "Bóg" sie pisze dużymi literami
6. Skąd wiesz co myśli, znasz ją??? Czy może umiesz czytać w myślach?
7. Co Ci przeszkadza że użycz swojego głosu (przeczytaj punkt 3 tam było napisane o graniu w filmach teraz chodzi o głos: nie wzięli by jej gdyby jej głos nie nadawałby się do głosu postaci którą "gra"
8. Co do Hollywood to chyba lekka przesada, tam maja wystarczająco dużo dobrych aktorów u nas też ktoś dobry musi być, a nawet gdyby pojechała to dlaczego nie? Jest dobra w te klocki.

lajos37

Lat mam 19. I zapewniam Cię że jest takie słowo jak "ryć się", jeśli nie oficjalnie to w jężyku potocznym. A wieśniakiem możesz być Ty lub ta Twoja cudowna Joanna bo ja na pewno nim nie jestem. A pisać tutaj mogę jak chcę, z dużej lub małej litery, tak jak mi się podoba. Nie zabronisz mi tego. Brzydki głos znaczy, że nie jest ładny, nie podoba mi się i brzmi jakby miałą coś w ustach gdy mówi. Nie czytam w myśliach ani jej nie znam (naszczęście, ale widać na pierwszy rzut oka jaka jest. I na pewno nie jest dobra w graniu, np Anna Mucha potrafi grać czy Edyta Herbuś. A i nikogo nie obrażam ani nikomu nie czynie tego co jest mi nie miłe, poprostu napisałam to co myśle. Niestety nie wiem czemu ma takie wzięcie do filmów czy seriali, widocznie ludzie są ślepi...

Nikki

no za to Ty jesteś tak świetnie obeznana w tym wszystkim i to Ty "łowisz" talenty ;> skoro Joannę biorą to znaczy, że ma tam jakiś talent. Lepiej popatrz na siebie a poza tym nie oceniaj ludzi po wyglądzie, bo Ty chyba nie chciałabyś być oceniania przez kogoś kto Cię nie zna.

cameron88

nie oceniaj ludzi po wyglądzie !!!!!!!!!!! ty hipokryto prosze cie !!!!!! zaczynajac od filmu gdyby ludzie nie oceniali po wygladzie w filmach mielibysmy garbate laski i bezzebnych aktorow wiec daj zyc i astanow sie nad tym co mowisz a Jablczynska to kwintesencja tandety z teo samego wora co cichopek i reszte tego syfu . tyle

użytkownik usunięty
cameron88

Tak na marginesie: nie zauważyłeś jeszcze takiej tendencji, że jeśli ktoś jej ciągle promowany i sam się lansuje, wszędzie go pełno, to nie znaczy że faktycznie ma talent? To bardzo proste i mocno w PL zauważalne, że z byle kogo robi się 'swietnego aktora', 'dobrą wokalistke', etc. Mroczków też 'biorą' i Cichopek, co nie znaczy, że są dobrzy w tym, co robią, niestety.

Nikki

To że kogoś wezmą do filmu nie znaczy od razu że jest dobry, inaczej nie byłoby beznadziejnych aktorów.
Z tego co napisałeś wynika że każdy aktor musi być dobry bo inaczej by go do filmu nie wzięli :/

Sinthexe

Do Maritza: Na początku twojej wypowiedzi myslałam że jeszcze troche masz racji ale ostatecznie skreśliłam cie gdy napisałas że uwazasz Edyte Herbuś i Anne Muche za dobre aktorki.Po takim czymś nie warto chyba z toba dyskutować czy Jabłczyńska dobrze gra.narx

tycka12

Oj! Ciary mnei przechodzą jak ktoś nazywa Herbuś i Muchę aktorkami wogóle. Typki dupkami (klawymi dupkami) świecą telenowelach, umierając w kadrze i ktoś to nazywa 'grą'.

Nikki

"brzydki głos znaczy, że nie jest ładny"- wow!ale odkrycie!
wg mnie Joasia ma fajny głos, jest ładną, sympatyczną aktorka i jakos nie zauwazyłam zeby sie "ryła", jak to pieknie powiedzialas...juz predzej Mucha i Herbuś się lansują, ale nie będę się więcej w tej materii wypowiadać, bo właściwie nic do tych aktorek nie mam.
A Joannie zycze wszystkiego najlepszego, niech gra w wielu filmach:D

Nikki

Bo ona grala w wielu filmach to ty juz sobie myslisz ze ona uwaza ze jest cytuje "bog wie kim". Nie znasz jej i nie wiesz jaka ona jest a mnie wkurzaja takie tryndzie jak ty, piszace takie brednie !! A glos to ona ma napewno lepszy niz ty !!

Nikki

chyab sam jesteś brzydki... jest młodą i utalentowaną aktorką, oczywiście ma wady ale wolę filmy z jej udziałem niż z Cichopek-jak już tutaj wcześniej napisano(poza tym nie widziąłma ani jednego filmu z cichopek) a jeślki chodzi o jej głos to bardzo lubie go słuchać, przynajmniej jest zapamiętywalny...

chela

Sintheexe, nie gadaj głupot bo tak wcale nie jest jak Ty piszesz. dlaczego Kasia Cichopek nie dostaje porpozycji? no bo niestety jest marną aktorkĄ. nie wiem może się jeszcze uczy. Dlaczego Mroczkowie nie? Bo też są do kitu a Weronika Rosati? Tym bardziej.

cameron88

aha zapomniałam dopisać. Jak zwracasz się do kogoś to upewnij się czy ktoś jest kobietą czy facetem ;/

Nikki

Zazdrość - straszna rzecz... Żenada! No cóż, trudno.

Nikki

uroda kwestia gustu, na tym zdjęciu fajnie wygląda, głos na wg mnie przesłodzony, ale cóż nie wszystko się wybiera, ale jeśli chodzi o grę...gorsze aktorki nam się zdarza oglądać w telewizji

Joanna_7

Sorry o ile Edyta Herbus jest beznadziejna aktorką to Anna Much ma talent. Udowodniła to m.in w "Pannie Nikt" i komedii "Młode wilki" no i ten epizodzik w "Liscie Shindlera" a M jak miłosc to sie zgadzam ze tragedia ;/

Sidewinder

Jest brzydka , nienaturalna a jej głos przyprawia mnie o dreszcze i wcale nie jest oryginalny - oryginalny to ma np. Piotr Fronczewski.

gsitune

Joanna Jabłczyńska to jedna z moich ulubionych aktorek, ona jest super! Każdy film w ktorym gra jest fajny! nie wiem czemu się jej czepiać. Nie jest sztuczna i tandetna jak ktoś już zauważył- Kasia Cichopek. Do niej mozna by sie przyczepic.

Nikki

nie ma to jak bycie zjadanym..wręcz pożeranym przez zazdrość :))

Nikki

A ja się zgadzam z założycielką tematu. Nie lubię tej "aktorki". Nie potrafi grać ciekawie. Nie jest jednak najgorsza (uważam że gorsza jest Brodzikowa i Koroniewska). Dlatego dałam jej aż 2/10. Sama się dziwie że tak dużo.

Nikki

Co do urody to się zgodzę - jest brzydka. Bez dwóch zdań.

Jeśli o jej głos chodzi to nie zgadzam się - do dubbingów się nadaje, ma ładną dziewczęcą barwę, mówi poprawną czystą polszczyzną, dobrze artykułuje swe kwestie itd.

Nikki

ciekawa jestem tylko jak wygląda autorka tego komentarza. Bo wydaje mi się, że zżera ją zwykła zazdrość. Joanna Jabłczyńska jest mi zupełnie obojętna aczkolwiek stwierdzam obiektywnie, że nie jest brzydka ani tak beznadziejna jak twierdzi tu szanowne towarzystwo... A zresztą. Mnie to ani grzeje ani ziębi.

Nikki

Tez jej nie lubie, wg mnie nie jest ładna ani troche a gra aktorska to dramat zupełny
A co do tego ze wyglada jak uposledzona- to przez rozstawienie oczu;]

użytkownik usunięty
Nikki

Moim zdaniem Asia jest ładną aktorką, a głos ma charakterystyczny, prawie wszędzie bym go rozpoznała. Fakt, że wygląda, jakby była upośledzona jest znaczną przesadą, ale cóż, są gusta i guściki.

Nikki

Widzę że dla ciebie ktoś kto odbiega od standardów jest brzydki, Joasia ma bardzo nietypową urodę ale na pewno nie jest brzydka, a co do głosu to może lepiej sie nie wypowiadaj bo chyba o czymś świadczy taka ilość filmów w których podkładała głos.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

Wspaniale podlozyla glos do gry Legend: Hand of God

Hejterzy WON

Nikki

Jesteś żałosna w swej zazdrości pryszczata nastolatko możesz blokować moje wypowiedzi ile chcesz ale ja zawsze będę wychwalał tą wspaniałą dziewczynę o cudownym głosie która jest wiecznie uśmiechnęta.

I dobra rada na koniec nie blokuj czyjchś postów mówiących prawdę bo twoje też zostaną zablokowane dlatego bo ubliżasz i wyzywasz w nich Jabłczyńską.

Nikki

Nikki widać żeś pełna kompleksów skoro sadzisz takie teksty czytam to i się śmieję z ciebie, pokemon i tyle

i tak w ogóle do moderatorów zabanujcie tą idiotkę bo tylko syf na portalu robi

Nikki

Nikki zgadzam sie w 100%! drąg a nie aktora, beznadzieja. i to wcale nie zazdrość, a krytka i to dość PODSTAWNA, a ponieważ Polska to wolny kraj, możemy sobie z Nikki na krytykę tego DRĄGA pozwolić. Pozdrawiam napinaczy!

joasiaajoasiaa

Możecie, tak jak wszyscy mogą skrytykować was, tylko to nie jest krytyka a obrażanie i podchodzi prawie pod wyżywanie się ^^ krytyką byłoby "Nie podoba mi się jej głos, nie w moim guście, nie lubię go, drażni mnie" a nie to co ty napisałaś, pomijając już tą Nikki. Tym bardziej, że jechanie po czyimś wyglądzie to już lekka przesada, bo ludzie zdecydujcie się do cholery, albo narzekacie że w tv są same patyki z photoshopa, a jak jest ktoś normalny to też jest źle. To tak jakby nie przyjmować do publicznej szkoły dzieci otyłych, bo nie pasują do wizerunku placówki.

Kamira

Okej, szanuję Twoje zdanie, tylko gdzie ja wsponiałam o jej wyglądzie?

joasiaajoasiaa

Sorry właściwie to tylko chodziło mi o to że krytyka krytyką, ale co poniektórzy przesadzają i chyba nie do końca krytykować umieją. W sensie z twojej wypowiedzi skorzystałam bardziej jak z odskoczni xD'

Nikki

Aż tak Cię zżera zazdrość? Masz niby 19 lat a zachowujesz się, jakbyś miała 12. Teraz udajesz cynizm, ale kiedyś może będziesz miała odwagę brać czyjeś zdanie pod uwagę. Ogarnij się póki co, bo już czas najwyższy.

Nikki

Gimbusowe ploty na długiej przerwie. "Ona jest brzydka", "Jestem ciekawa, jak Ty wyglądasz...?" Pawia można puścić. Nie mam ochoty na >kopiuj-wklej< w jednym poście, zatem odpowiem z osobna :)

Nazwa_niepoprawna

no piękna nie jest, zdolnościami aktorskimi też nie grzeszy;)

Ralph_S_

tak.

Nikki

Okropna jest i stara na dodatek.

suzi323727

Strasznie wkurzająca jest w Na Wspólnej. Ostatnio znalazła się w 10 najbardziej wkurzających aktorek.

suzi323727

ROTFL.
Mało z krzesła nie spadłem, jak to przeczytałem. Trzy lata po studiach i już "stara". ;)

Jasio_6

Prawie 27 lat już ma.

suzi323727

W takim razie ciekawe, która aktorka jest dla Ciebie młoda. Poza aktorami dziecięcymi, oczywiście.

Nikki

Ciekawy post... Piszesz, jakbyś miała do niej jakąś osobistą urazę - czyżbyś nie załapała się na autograf? :)
A serio: o Jabłczyńskiej wiem tyko że podkładała głos pod Neeskę z Neverwinter Nights II i była w tym genialna. Dzięki jej dubbingowi Neeska była moją ulubioną postacią.
Zastanawiam się, czy w stosunku do siebie potrafisz być równie "obiektywna"...

@ suzi323727 - życzę ci, żebyś była wiecznie piękna i młoda.

Tanir

kij w kotline nesstle Jabłczyńskiej ;)

Nikki

Brak kultury i tyle.Skomentuję Twoją odpowiedź przysłowiem: Kto kogoś przezywa ten tak samo się nazywa

Ama97

dobrze że jej odpisałeś po 6 latach. chociaż nie logowała się na filmwebie od grudnia 2008, więc i tak chyba tego nie przeczyta. może rozjechał ją samochód i nie żyje

Untitled_Gangster_Reboot

jestem dziewczyną. Zauważyłam że dawno jej nie było ale napisałam. Oby nie rozjechał :) nikomu źle nie wolno życzyć ! :D

Nikki

też jej nie lubie

Nikki

powiem krótko DNO DNA i tyle w temacie:)