Joanna Jabłczyńska wyglada na bardzo ulozona dziewczyne mimo tego iz jest osoba publiczna jest takze 100%nastolatka i nie ma poprzewracane w glowce a to ze jest Harcerka jest duzym jej plusem podoba mi sie ze w taki sposob spedza swoj wolny czas a ma go raczej nie za wiele... dzis sa czasy takie ze zepsucie wsrod nas mlodych jest b.duze a jej jak widac ani slawa ani pieniazki nie przeszkadzaja byc soba a tym bardziej nie psuja jej.....
Asiu pozdrOOfka i uklony w Twoja strone;)
niestety
troche ci sie chyba pomyliło Asia nie jest harcerką tylko z nimi wyjechała.Ale Harcerką Nie Jest.
who now?
eLLOOoooo
tegoo nie wiem wynikalo z tresci ktora tu byla zamieszczonaa
ja osobiscie przeciez jej nie znam dla mnie jest sympatyczna i niezepsuta mloda dziwczyna- normalna nastolatka nie wydaje sie, a przynajmniej nie sprawia wrazenia wielkiej gwiazdy
.... lecz kazdy z nas ma swoje zycie i musimy patrzec swegoo , a nie zyc czyims zyciem i jego sukcesami wiec powodzonka i pozdrOOfka
for all !!!
eloooo
no tak masz racje. Każdy na swoje życie. Ja też nie znam Aski. A szkoa bo pewnie nieźla z niiej kumpela.pozdrawiam
pozdrOOfka
spOOkoo Olcia
thanks za komentaa a co do noty mojej cosh.. jak pisalem wczesniej nie znam tej niuni osobiscie z tego co wyczytalem i zaobserwowalem wyrobilem sobie jakas tam wstepna opinie.....
no ale kazdy ma swoje zycie niech sie lasce wiedzie... i niech jest jaka jest jak narazie widac ze umie pogodzic zycie nastolatki bycie soba i zycie aktorskie... czyli bycie slawna
trzymaj sie cieplusioo pozdrOOfka