noo i szkoda bo dziewczyna naprawdę przeciętnej urody a że biust ogromny nooo to naprawdę super uratowała film - jakieś żarty!
Tak naprawdę to aktorka słaba szczególnie mi się nie podobała jak tłumaczyła w sponsoringu temu arabowi przekleństwa po polsku tragedia poziom inteligencji zero, chyba, że to było zamierzone, ale czy sponsoring to tylko poziom głupoty i nieróbstwo (tak wynikało z filmu, jedna pracowała nie chciało się za mało kasy, druga dostawała od mamusi było mało), czy bieda - zawsze myślałem, że to drugie, ale chyba się mylę…
No i teraz podzielam Twoje zdanie...aktorka słaba i uroda tez marna a o inteligencji nie wypowiem się. Sceny z filmu wulgarne szczególnie sceny z nią związane ale to raczej zamierzone było - ogólnie słabo. A temat sponsoringu to temat rzeka, zawsze myślałam że to bieda zmusza dziewczyny do takich kroków...i myliłam się często to głupota i chęć zobaczenia i spróbowania czegoś innego - chory świat.
zobaczenia i spróbowania czegoś nowego sądzę, że raczej w mniejszym stopniu, nie wiem czy to takie fajne mieć o 30 lat starszego typa (chyba, że z miłości, ale w tym przypadku raczej to wykluczam). Przeważnie to dotyczy korzyści materialnych. Zwłaszcza na studiach, wiem coś o tym, jako student,. Mieliśmy na roku jedną taką dziewczynę to bardziej chodziło o to, że miała chatę gdzie inni studenci mieszkali w 5, na imprezach to zawsze co to nie ona może (wiadomo za kasę to wszystko przysłowiowo można) trochę jak w filmie gdzie pili wódkę z małych butelek. Później wyszło na 3 roku czym się zajmuje to każdy się od niej odwrócił. Los bywa okrutny....
Biedna dziewczyna tak zbłądziła...jak każda trudniąca się podobnym zajęciem - ale tak jak wcześniej uważam że nie z biedy bo można dorobić na boku za grosze i jeszcze gdzieś ale żyć godnie a nie pchać się dziadkowi do łóżka żeby później parę stówek mieć w kieszeni. Tutaj nie ma miłości...
Dokładnie ta sama scena mnie tak poirytowała, że nie mogłem na nią patrzeć. Wątpię aby miała przykaz tak ją zagrać, po porstu nie potrafiła tego zagrać sensownie (abstrahując od wulgaryzmu tej sceny, to mi nie przeszkadzało).
hahahahaha jak zwykle, zazdrosne baby pisza, że przeciętna. pokaż nam siebie to też pooceniamy.... dlaczego więc to ona występuje w filmach a ty siedzisz przed kompem? nikt sie jeszcze nie poznał na twojej urodzie biedne dziecko?
:) nooo super
a co to ma być pokaż nam siebie - teatrzyk ... a byś się zdziwił:)))
a może trochę ruszysz główką że wszyscy nie mogą grac w filmach i nie będą grać bo mają inne rzeczy do robienia
a jak już ktoś się pcha przed kamerę to musi mieć coś do zaoferowania oprócz dużego biustu
a ja mam prawo oceniać tak jak czuję
a Tobie gówno do tego
ja też mam prawo oceniać żałosne wypowiedzi pisane po zazdrości... bo po co tu jesteś pseudohejterko? po prostu mnie to razi, a nie gówno do tego. troche kultury dziecko. rodzice nie nauczyli?
Jaka zazdrość chyba wyraźnie wytłumaczyłam o co chodzi ale najwyraźniej dzień myślenia nad odpowiedzią Ci nie pomógł w zrozumieniu...zasięgnij lektury a zrozumiesz. A kultura to już swoją drogą jak najbardziej dla Ciebie się nie należny "Proszę Pana"...żadne dziecko skąd możesz wiedzieć z kim piszesz :)))rodzice to mnie nauczyli żeby takich jak Ty omijać z daleka.
I jeszcze jedno jak już tak chcesz oceniać to skup się na ocenianiu aktorki po to jest ta dyskusja a nie ocenianie moich wypowiedzi Ci w głowie....
Możesz się ze mną zgodzić albo i nie w ocenie tej Pani jeśli dla Ciebie to super piękna kobieta masz prawo Twój gust - a dla mnie i tak będzie to Pani przeciętnej urody z wielkim biustem bo są o wiele bardziej ładniejsze aktorki z większym talentem. Po co wyjazd z tekstem że baby są zazdrosne... o co o a raczej o kogo o Panią w tv ?? śmieszne
Czemu wyzywasz ją od pseudohejterek? Normalna obiektywna opinia, którą ja jako facet potwierdzam. Jako kobieta jest brzydka, co najwyżej przeciętna. Cycki to nie wszystko, poza tym nie każdy takie preferuje ;-) A jeśli chodzi o poziom aktorstwa to w Sponsoringu się nie popisała. Drażniła prawie przez cały seans, nie wulgarnością, ale sposobem odtworzenia tej roli. Jak dla mnie lipa.
Dokładnie..
A ty dontpanic wbij sobie do tej ograniczonej główki, że jeśli jednej kobiecie nie podoba się coś w drugiej to nie znaczy, że jej tego zazdrości ;//
Coś za coś. Cycki dostała, ale talentu to już troszkę mniej. Zdziwiłem się, że jest rocznik '82, wyglądała na gówniare w tym filmie.
Żartujesz sobie, czy jak ? Pozbawiona jest zarówno talentu, jak i urody - nie wiadomo, czego bardziej !
Co do talentu to sie nie zgodzę, gra takie a nie inne role, jeszcze światu pokaże na cą ją stać - takie jest moje zdanie.
fajne duze cycki, tylko szkoda, ze o nie nie dba. powinna nosić lepsze staniki, bo młoda, a cyce już jej wiszą.
teraz można dobrać stanik profesjonalnie. jest brafitting albo poradniki w necie.