Ktos ma podobne skojarzenie? Oczywiscie chodzi mi o wyglad, a nie o gre aktorska.
Proszę nie obrażać Penelopki. Nikt nie jest do niej podobny, a Osyda chyba tylko płeć ma z nią wspólną. Polecam okulistę.
Penelope Cruz? To ja nie wiem z której strony? Widać że się nie znasz na kobiecej urodzie. Cruz jest The Best, a ta laska to jakaś pomyłka niech sobie odpuści występowanie, bo to nawet nie jest granie. Również polecam okulistę.
http://www.efakt.pl/Majka-jak-Penelope-Cruz-Foto,galeria-artykulu,62327,1.html
Bruce Willis tobie również polecam okulistę :)
Bruce, o gustach sie nie dyskutuje, wiec mi czlowieku nie mow, ze nie znam sie na kobiecej urodzie. Tylko wyrazilem opinie, ze mi Joanna Osyda przypomina Penelope Cruz. Wedlug ciebie nie przypomina i szanuje to.
Jeśli miałabym ją do kogoś już porównać, to raczej do Audrey Totaou - mają podobny typ urody i podobną filigranową figurę. Do Penelope jest może w jakimś stopniu również podobna, ale w pełnym makijażu :P
Z Audrey mają bardzo podobną mimikę. A do Penelope nie jest podobna nawet w 1%. Jak dacie konkretną fotę jakiejś aktorki, to dowolną laskę dobry stylista upodobni. Myślę, że bez problemu upodobniłby Osydę do Scarlett Johanson i Rabczewską do Natalie Portman.
Fizycznie nie posiadają ŻADNYCH cech wspólnych z Cruz (nos, usta, oczy, brwi, kości policzkowe - WSZYSTKO mają kompletnie inne).
obejrzalam zdjecia i faktycznie coś w niej jest z penelopy, chociaz zostala na nią stylizowana. Jednak tak naprawde są zupelnie inne i widac to szczegolnie na zdjęciu w pościeli: Osyda- wzork zbłąkanej sarenki, speszona mina, Cruz- sex w czystej postaci, pewna swego, zmyslowa, przez to wlasnie piękna
http://2.bp.blogspot.com/_pKnrOe1rcu8/SfB4NUoGN7I/AAAAAAAAAgQ/ksoNLQSOCJs/s400/p enelope_cruz_without_make_up_.jpg
Joasia potrzebowałaby setek operacji, żeby się zbliżyć do ideału, którym niewątpliwie jest Penelope.
Jest ładna, ok... ale nos ma jak Małysz, uszy jak Urban i zaciśnięte usta. Oczy też ma jasne, a Cruz ma piękne, brązowe.
tego typu porównania są bez sensu. Penelope dzieki swojej niesamowitej urodzie w dużej mierze zrobiła kariere aktorską. Osyda natomiast nie jest zbyt atrakcyjna, na dodatek uwazam ze będzie to aktorka jednej roli tak jak Kaminska.
Mam ta gazetę z całą sesją i od razu mi się z nią skojarzyła, jak dobrze
pamiętam w sesji nie było ani słowa ze niby robią ja na penelopę, choć mogło tak być w każdym razie w takim makijażu, z takimi minami bardzo ją
przypomina:)
No faktycznie, podobna :) Chociaż dla mnie przypomina mi bardziej połączenie Penelope Cruz z Emmy Rossum.