brzydkie dziewczyny z kompleksami, i kolesie z brzydkimi żonami. Zawsze tak jest że im dziewczyna ładniejsza tym bardziej żal dupę ściska. Szkoda was ludzie.
Nie żałuj mnie, jeśli wg twoich kryteriów Joanna Osyda jest skończoną pięknością, to ja wolę być brzydka.
Joasia ma ładną buzię, ale jest przeraźliwie, wręcz chorobliwie chuda. Ale nie to jest najważniejsze, kluczowe jest to, że jest drewnianą, fatalną aktorką
kurde, a pomyślałaś, żę są laski, które nawet jakby chciały to nie mogą przytyć, bop taka ich natura ? ! Ma się tuczyć na siłę, żeby się podobać ?
Matko... Niektóre wypowiedzi na tym portalu sprawiają, że ręce mi opadają! Do takich osób zaliczyłeś się również i ty. Czy miarą aktorki/aktora jest jej wygląd?!?! Przyjrzyj się lepiej człowieku jak ta dziewczyna gra i później komentuj niskie oceny pozostawione przez ludzi, którzy najwidoczniej widzą słaby warsztat tej dziewczyny. Osobiście dałam 1/10 bo przed Osydą długa droga do perfekcji! I wygląd nie ma tu nic do rzeczy...!
Swoją drogą to osoba dająca takie komentarze chyba sama jest mocno zakompleksiona...
zgadzam się, jak ktos uważa że Aśka jest piekna i utalentowana chyba ocenia ja według siebie bo jaby inaczej
Bez przegięć ale takie teksty mnie rozwalają...oceniąc Aśke albo inna aktorke nie ocenia się wyglądu lecz warsztat aktorski...ja uważam że jest sztywna i sztuczna...ale to moje zdanie i umiem uszanować to że ktoś uważa że jest świetną aktorką. I nie muszę pisac takich tekstów tylko po to żey sprowokować innych...:)
to chyba ciebie szkoda xD... po to jest forum by komentować dana osobę pod rożnymi względami... a ty już doszukujesz się czyichś porażek życiowych, które rozładowuje się na jechaniu po aktorze ... to jest po prostu komiczne i tyle :P
przypomnij sobie czym jest strona filmweb (podpowiem, to nie wybory miss) i zastanów się nad tym co napisałeś.
Kiepska, drewniana gra aktorska. Jedna mimika twarzy, niezmienna właściwie - mdławy uśmiech. A co wyglądu - nie jest brzydka, jest mocno przeciętna, bliżej jednak jej w dół średniej - ta chudość aż przyprawia o mdłości. Buźkę ma sympatyczną. Pewnie jest przemiłą osobą, ale musi się naprawdę wiele nauczyć. Szczęśliwie dla niej jest młodziutka i ma czas. Oby tylko nie została zaszufladkowana.
jeśli ktoś uważa JO lub JK za piękność dnia to jego sprawa ma takie prawo ja nie czuję się brzydka ale za piękną też się nie uważam i nikomu nie zazdroszcze...a aktorka to też z niej taka jak z koziej dupy trąbka hehehhe jest sztuczna i drętwa myśle że jakby ktoś inny grał majke to by było lepiej
ale dowalił psychoanalizą synek... normalnie masz przyszłość w tym zawodzie, będziesz piękne farmazony ludziom pociskał :D