ciekawe dyplom, której szkoły teatralnej czy filmowej posiada???
jestem skłonny twierdzić, że raczej żadnej!!!!!!!!!
gratuluję TVNowi zmarnowania kilku milionów złotych, ale kto bogatemu
zabroni, dobrze, że chociaż nie trzeba na nich płacić abonamentu
Jest studentką filmówki w Łodzi (drugiego roku chyba). Google mówią, że na egzaminie wstępnym zdobyła najwięcej punktów ze wszystkich kandydatów, więc jakiś talent to Ona chyba posiada. Poza tym jest śliczną dziewczyną, czasami nawet to wystarcza.
pozdrawiam
Taa masz racje. Teraz nie liczy się już talent tylko wygląd. Koniec świata.
A co do "Google mówią" to nie wierz we wszystko co piszą w necie.
Co do dostania się na filmówke to w tym przypadku google nie kłamią, no chyba że to jakaś teoria spiskowa ale nie wiem jaki miałaby mieć sens ;] Myśle że ludzie z łódzkiej filmówki znają się na rzeczy, a utwierdza mnie w tym gra aktorska Osydy. Moim zdaniem w Majce gra całkiem w porządku a małe doświadczenie (nie mylić z talentem) nadrabia ładnie wyglądając. To nic złego ;)
a co to? trzeba miec dyplom szkoly filmowej lub teatralnej aby zagrac w filmie? Jezu ale wy jestescie ograniczeni, niektorzy maja aktorstwo we krwi i nie potrzebuja dyplomu
"ciekawe dyplom, której szkoły teatralnej czy filmowej posiada???
jestem skłonny twierdzić, że raczej żadnej!!!!!!!!!
gratuluję TVNowi zmarnowania kilku milionów złotych, ale kto bogatemu
zabroni, dobrze, że chociaż nie trzeba na nich płacić abonamentu"
co za buractwo... Przecież dziewczyna ma 22 lata, jak zatem może mieć już DYPLOM filmówki?! Jest na drugim roku tychże studiów, więc już trochę wykształcenia i wiedzy zdobyła zdobyła. Bardzo dobrze, że ją wzięli do tego serialu, jest młoda, ładna i przede wszystkim nie jest zmanierowana, jak inne serialowe 'gwiazdy', chociażby taka pożal-się-Boże Cichopkowa.
Ale jasna, powinna dopiero skończyć studia, żeby zagrać w serialu? I mając 25-26 lat grać 22 latkę? Pfff.
Poza tym, czy Julia Kamińska (Ula Brzydula) ma dyplom szkoły filmowej albo teatralnej? Nie? Ojej. A też grała w TVNowskim serialu, który cieszył się olbrzymią popularnością. Albo inaczej: Jest wielu polskich aktorów, którzy nie mają wykształcenia aktorskiego. I co? Też nie powinni grać bo marnują pieniądze stacji? W ogóle co to za idiotyczny argument.
Ciekawe czy w ogóle płacisz abonament czy jeszcze robią to Twoi rodzice, bo po stylu wypowiedzi można uznać, że jeszcze z Ciebie dzieciak.
Największe sławy zaczynały "gówno" mając, więc zastanów się zanim coś napiszesz.
A co do tego, że znana nie jest, to np. Paris Hilton jest znana, a aktorka z niej taka, jak ze mnie kobieta.
Nauczcie się ludzie czytać ze zrozumieniem!! Tutaj nie chodzi o to że osoby
bez dyplomu nie powinny grać, tylko osoba która jest po szkole filmowej
(lub w trakcie) nie potrafi grać!!! I ja się z tym zgadzam!! O ile Julia
Kamińska potrafiła się wczuć w postać i moim zdaniem zagrała świetnie bez
żadnego warsztatu to ta cała Osyda ma jedną minę na krzyż a jest to mina
zbitego psa, dialogi wypowiada ciągle w ten sam sposób nie ważne czy mówi o
rzeczach wesołych smutnych, poważnych ciągle jest taka sama!! Dobrze, zgodzę się że jest początkująca,może nie czuła się swobodnie, ale który to
już jest odcinek?? Moim zdaniem do filmów seriali powinno się zatrudniać
najlepszych, żeby to miało jakiś poziom. Dakota też nie miała żadnego
warsztatu a mimo to jest rewelacyjna więc chyba chodzi tu o coś więcej niż
skończona szkoła, ale o osobowość, jakąkolwiek szczyptę talentu, charyzmy i swobody. Ta aktorka tego nie posiada i jestem skłonna przypuszczać że
wzięli ją do tego serialu ze względu na wygląd :/