Laska tak chuda, że płakać się chce. Urodą też nie grzeszy. Zresztą od tak tandetnego serialu ciężko wymagać coś więcej.
Popieram przedmówców, serial tandetny jak wszystkie ze stajni TVN-u, a główna bohaterka wygląda jak jakaś pokraka...
Ale łatwo oczerniać innych w internecie???!!!! Prawda?! A może jesteście krytykami filmowymi skoro tak dotkliwie ją oceniacie??? Myślę,że wszyscy internauci z przyjemnością napisaliby o Was coś "miłego".... Śmiało! Czekamy na zdjęcia!
Pozdrawiam serdecznie:)
Zgadzam się. Nie ma to jak wylać swoje żale na anonimowym gruncie internetu. To się chyba nazywa leczenie kompleksów... Ta polska zawiść - jednemu się coś uda w życiu, to trzeba go zmieszać z błotem. Żeby to byłą chociaż konstruktywna krytyka - ale nie, lepiej nadać komuś od anorektycznych paszczurów...
Prawdę? Nazywając kogoś anorektycznym wypłoszem z wytrzeszczem? No trzeba znać chociaż podstawowe zasady kultury, żeby komentować czyiś wygląd. Poza tym piękno jest pojęciem subiektywnym, więc żadne zdanie na temat czyjegoś wyglądu nie można uznać za prawdziwe. Dla jednych Osyda będzie ładna, dla innych nie. Ale po co te wyzwiska? Żenada.
Odkąd pani Joanna jest osobą publiczną- jest narażona na takie opinie jak opisane powyżej. O tym, że jest chuda jak szkapa- każdy widzi. O tym, że nie umie grać (jeszcze, bo może się nauczy)- też widzi każdy poza fanami serialu- serialu, który aż kipi tandetą na wszystkie cztery strony świata.
Ktoś tu napisał o zawiści- nie za bardzo wiem o jaką zawiść chodzi, skoro tu się stwierdza fakty. Mam dość Cichopków, Mroczków, Osydów, Kamińskich i innych pseudo aktorów. Czy to tak trudno zrozumieć, że telewizja- głównie tvn daje papkę dla gminu w postaci durnowatych seriali i filmów w stylu "Kochaj i tańcz", "Ciacho"? W imię czego?? To jest zawiść wg was, że większość odbiorców ma dość takich produkcji i wykonawców tychże śmieci?
Ale ona na serio jest nieatrakcyjna. To że jest chudziutka to akurat nawet mi się podobe. Ma też bardzo ładne oczy. Ale jakoś całościowo ta buźka jej nie współgra i wygląda nieatrakcyjnie.
Żeby nie było, że anonimowo besztam:
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs276.snc1/10327_1250848435858_1368 920883_30706922_48247_n.jpg
Taki brzydal jest ze mnie. Czekam na bluzgi (anoreksji mi przynajmniej nikt nie zarzuci) :D
jest taka normalna. i mi się podoba.
a do ludzi którzy piszą tu że majka to cieńki serial to jestem ciekawa jaki serial polski jest dla was dobry.
Ostatni dobry serial to wg mnie Ranczo.. potem Pitbull, Nawrócony to zmarnowany potencjał. A jeszcze jakieś seriale- Ekstradycja, Dom, Alternatywy 4- stare seriale w ogóle można wymieniać jednym tchem. Współczesne są robione na pokaz- by było tego dużo- ale bez morału. By było bogato- ale nierealnie. By było profesjonalnie- ale odstawiają fuszerkę (zwłaszcza aktorzy). Obyczajowym, dobrym serialem był na początku Klan- ale to też dlatego, że to było coś nowego, z ciekawymi pomysłami Łepkowskiej. Teraz chcą dogonić Modę na Sukces pod względem ilości odcinków co im się oczywiście nie uda. Ciekawym serialem były na pewno Miodowe Lata- pierwszy sitcom, który naprawdę śmieszył. Im dłużej jednak tym gorzej. W chwili obecnej to Ojciec Mateusz jest serialem, który może wciągnąć- choć też nie bez wad. Liczę na nową wiosenną ramówkę.
nie zapomnij o serialu 'Stawiam na Tolka Banana' ! ; p
no te starsze z pewnością są lepsze.
ale jeżeli chodzi o te dzisiejsze to uważam, że majka jest jednym z porządniejszych seriali.
A Ojciec Mateusz też jest fajny ; d
popieram w 100% . zresztą ona ma coś nie tak z górną wargą ;d. mi się nie podoba, jest tak sztuczna, że aż wstyd. amatrka, porażka, tyle.