ostatnio oglądałam ten film z jej udziałem. kręcili go w 2009, więc miała wtedy jakieś 14-15 lat a wyglądała na mniej więcej 10. na zdjęciach, które oglądałam w wujku google wygląda na tyle ile ma. moje pytanie - jak to możliwe?
Odpowiedź prosta. Charakteryzacja. Wystarczy że odpowiednio ją uczeszą i już wygląda młodziej. Tak samo było w przypadku "Posłańców" gdzie grała chłopaka. Tam to ją tak ucharakteryzowali że gdyby nie było napisane że ona tam gra to bym jej nie poznał.
owszem, charakteryzacja odegrała tu dużą rolę, ale co ze wzrostem? przecież w filmie była baaardzo niska. to jest jej naturalny wzrost, czy też coś z nim robili, bo wydaje się być niewiarygodnym fakt, tak małej wysokości tej dziewczyny
Ma 1.57 m wzrostu. Niska jest więc nie było problemu z charakteryzacją. Tu masz link do wzrostu jak chcesz sprawdzić http://www.imdb.com/name/nm0272706/bio
Jodelle ma po prostu taką urodę, jest niska, drobna, a za tym idzie to,że nie wygląda na swój wiek, a to w niektórych przypadkach jest korzystne ;)
Sama mam 17 lat i 157cm, mimo mocnego makijażu, nie wyglądam na swój wiek. Ludzie dają mi po 14-15 lat.. :|