hej Joe. Nie przejmoj sie tymi idiot, którzy pisza zes ciota!! to nieprawda jestes slodki,moj szfagier <3. bardzo ciebie lubie ale nicka kocham bardzo
No i jak człowieku nie robić sobie jaj kiedy nadarza się taka wyczesana okazja xD NIE NO NIE MOGĘ POPROSTU, LUDZIE JAKIE WY GŁUPOTY WIPISUJECIE TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI BOŻE XD niby założyłem swój temat tylko dla jaj żeby się pośmiać z 12-13 letnich fanatyczek i powiem jedno NIE ZAWIODŁEM SIĘ NAPRAWDĘ TO JEST LEPSZE NIŻ NAJLEPSZA STRONA Z HUMOREM XD ;P
Maily czy tam majlo niezmier!e mi m!lo ze c! spraw!am taka radoche ale powiec ty mi z czego sie tak brechasz CzloWieku???? ze koffam joansa?? kaShda sszalona nastolatka go koffa <co nie laski> MILEY CYRUS JEST SPOKO.
PS: MOJE KOCHANE LUDKI! Bardz1O WAS PROSZEM zebyscie wchodzili na moje ankiety i odpowiadali na pytanka o jonasach i CyrusAch
<3 :* buzi
czasem takiego pisma (patrz wyżej) nie da się odczytać. Po prostu już mnie to tak dobija, że to nieporozumienie jest. A co do Twojej wypowiedzi... ja jestem nastolatką i jakoś go nie koFfffam ;/ Tylko go toleruje. Widać, że spoko gość, talentu aktorskiego nie ma, chociaż do kabaretu może by się nadał. Tworzy normalną muzykę i (chyba) jest normalny. A co do Cyrusówny... eee... pozwólcie, że lepiej będzie, jak zostawię to bez komentarza. Większość jej fanów na pewno by na mnie "najechała" za tą wypowiedź, którą pozostawię w moich myślach... pozdrawiam :)
NARESZCIE!!! jakaś normalna osoba się znalazła, która nie twierdzi że każda dziewczyna powinna jak to ujęła "kofffffać" tego homo ;P A która go nie lubi to jest nienormalna :P
nie no homo to chyba przesadziłeś ;p ale dobra każdy ma własne zdanie. Trochę wygląda na pedzia, no ale raczej nim nie jest ;p i dzięki, że ktoś mnie w końcu pochwalił za normalność ;) Raczej wszyscy mnie wyzywają za moje zdanie. Zbawienie nastało i w końcu mnie ktoś poparł! xD Pozdrawiam ;)
hah ^ jak można kochać kogoś kogo się nie zna ? xd . wie się o tej osobie tylko z gazet lub internetu ? xDD przydłoby się troszkę rozsądku ;D
pozdro ;)