Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
808 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

hej Joe. Nie przejmoj sie tymi idiot, którzy pisza zes ciota!! to nieprawda jestes slodki,moj szfagier <3. bardzo ciebie lubie ale nicka kocham bardzo

:) lubię jak ludzie robią sobie jaja tymi głupimi komentarzami :D

WESOLYCH ŚWIĄT :)

Mr_T

No i jak człowieku nie robić sobie jaj kiedy nadarza się taka wyczesana okazja xD NIE NO NIE MOGĘ POPROSTU, LUDZIE JAKIE WY GŁUPOTY WIPISUJECIE TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI BOŻE XD niby założyłem swój temat tylko dla jaj żeby się pośmiać z 12-13 letnich fanatyczek i powiem jedno NIE ZAWIODŁEM SIĘ NAPRAWDĘ TO JEST LEPSZE NIŻ NAJLEPSZA STRONA Z HUMOREM XD ;P

Maylo

wypisujecie* sorki już z tego śmiechu poprostu klawisze mi się mylą xD

użytkownik usunięty

Maily czy tam majlo niezmier!e mi m!lo ze c! spraw!am taka radoche ale powiec ty mi z czego sie tak brechasz CzloWieku???? ze koffam joansa?? kaShda sszalona nastolatka go koffa <co nie laski> MILEY CYRUS JEST SPOKO.

PS: MOJE KOCHANE LUDKI! Bardz1O WAS PROSZEM zebyscie wchodzili na moje ankiety i odpowiadali na pytanka o jonasach i CyrusAch
<3 :* buzi

czasem takiego pisma (patrz wyżej) nie da się odczytać. Po prostu już mnie to tak dobija, że to nieporozumienie jest. A co do Twojej wypowiedzi... ja jestem nastolatką i jakoś go nie koFfffam ;/ Tylko go toleruje. Widać, że spoko gość, talentu aktorskiego nie ma, chociaż do kabaretu może by się nadał. Tworzy normalną muzykę i (chyba) jest normalny. A co do Cyrusówny... eee... pozwólcie, że lepiej będzie, jak zostawię to bez komentarza. Większość jej fanów na pewno by na mnie "najechała" za tą wypowiedź, którą pozostawię w moich myślach... pozdrawiam :)

Iwqul4

NARESZCIE!!! jakaś normalna osoba się znalazła, która nie twierdzi że każda dziewczyna powinna jak to ujęła "kofffffać" tego homo ;P A która go nie lubi to jest nienormalna :P

Maylo

nie no homo to chyba przesadziłeś ;p ale dobra każdy ma własne zdanie. Trochę wygląda na pedzia, no ale raczej nim nie jest ;p i dzięki, że ktoś mnie w końcu pochwalił za normalność ;) Raczej wszyscy mnie wyzywają za moje zdanie. Zbawienie nastało i w końcu mnie ktoś poparł! xD Pozdrawiam ;)

Iwqul4

hah ^ jak można kochać kogoś kogo się nie zna ? xd . wie się o tej osobie tylko z gazet lub internetu ? xDD przydłoby się troszkę rozsądku ;D
pozdro ;)

Independent_4

http://celebrudy.blogspot.com/2009/01/nowy-show-jonasw-jonas-juz-w-maju-na.html