Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
816 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

Haha!! Już mi lepiej

użytkownik usunięty

lepiej gdy dałam temu lalusiowi,pedałkowi,debilowi, itd. 1!! to jest to na co ta "mega gwiazda" strasznie utalentowana zasłużyła no nie w sumie to 0 byloby odpowiedniejsze .
No już nie mogę się doczekać komentów "madrych fanek".
Nie rozumie co "wy" widzicie w tym całym Jb przecież to jest totalny debilizm w 3 różnych postaciach;/

Chcesz wiedzieć ?
Mają talent, śpiewają na żywo, wspaniałe teksty piosenek, teksty piszą sami...Wygląd sie nie liczy :P

użytkownik usunięty
KISSfromME

bzdura. uwazam, ze to kolejna szmira disneja.
jak mi jeszcze powiesz, ze graja rocka to Cie szczerze i perfidnie wysmieje.

użytkownik usunięty

faktycznie, ocenienie go na 1 poprawia humor- i to znacznie :D
polecam wszystkim :]

użytkownik usunięty

hehehe xD
Ta rocka to spiewaliby gdyby wcale nie istnieli ;/;/
oj szkoda mi ich fanek ...

.

użytkownik usunięty

a niech sie dzieciaki podniecaja... jak wyrosna to bedzie im wstyd albo w ogole o nich zapomna. jonas brothers to wg mnie twor dla dzieciakow na poziomie hanny montany (czy jak sie imie tej cholery pisze...).
ciekawe czy JB potrafia growlingowac. ;]

A ja jestem miłosierna i daję 2/10 ;P
W sumie nie wiem czemu taka szczodrość ;]

Kiedy Walt Disney umarł ten ktoś kto go zastąpił zamienił Disneya w show o gwiazdach Hollywood. Przecież Disney to bajki Piękna i Bestia, Śpiąca Królewna, Mała syrenka i inne to jest prawdziwy Disney

Wiecie, teraz to wy poprawiacie mi humor. Fanką to jestem, ale uważam, że talentu aktorskiego, to on nie ma.

użytkownik usunięty
Okropna_Maruda

ale mam nadzieje, ze nie uwazasz jego muzyki za rocka?

ICH muzyki nie uważam za rock. Więc jeszcze nie jest ze mną tak zle ;]

Nawet nie wiem po co tu jego filmografie ktoś tu wpisał takiemu komuś jak on i jego bracia powinno zakazać się grać aktorsko no i co że zagrał w hannah montana i camp rock jego filmografia tylko psuje tą piękną stornę nie lubie JB no to już mi lpeiej jak się wyżyłam xD
A jak uraziłam fankiJonasików to sorki

użytkownik usunięty
misiaa10

dobrze mowisz! Kampf Rock won!!!

tylko mnie nie wyśmiejcie jeszcze kilka miesięcy temu go uwielbiałam ale teraz zrozumiałam, że to pedał a Camp Rock to nawet lubię ale w*****a mnie
to, że ktoś nazwał to Disney

użytkownik usunięty
Queen_J

wazne, ze zmadrzalas... :D

Queen_J

No ja właśnie też jescze kilka miesiecy temul ubiłam jonasów cyrus efrona hudgens gomez i lovato ale zrorzumiałam że to są puste lalusiowate gwiazdeczki które nie umieją grać ani aktorsko ani śpiewac nie wyżej jak na poziomie dziesięciolatka jedyne co umieją to garć na nerwaach

misiaa10

A i jeszcze ja kiedyś lubiłam takie gwiazdy jak :Miley Cyrus ,Selena Gomez,Demi Lovato i Jonas Brothers,Zac Efron i Vanessa Hudgens ale potem ich znielubiłam bo zauważyłam jaka to dziecinada zachwycać się takimi lalusiowatymi i sztucznymy gwiazdkami(chociaż to nawet giazdy nie są)...

misiaa10

Wiesz, tak się już przyzwyczaiłam to tego, że już mnie to nie obraża.

użytkownik usunięty
Okropna_Maruda

Ja w ogóle pedała nie znam, nie słucham jego "wyjców", nie oglądam jego gniotów itd.

użytkownik usunięty

"Kiedy Walt Disney umarł ten ktoś kto go zastąpił zamienił Disneya w show o gwiazdach Hollywood. Przecież Disney to bajki Piękna i Bestia, Śpiąca Królewna, Mała syrenka i inne to jest prawdziwy Disney "

Brawo !!! Cała prawda zawarta w tych dwóch zdaniach.

Ja sam jestem takiego samego zdania. Disney Pictures już nie istnieje, a debile tacy jak Jonasy, Cyrusy i Efrony produkują się w nudnawych serialach dla nastolatków.

użytkownik usunięty

nie moge patzrec na tego dzieciaka... żal dupe ściska gdy na niego patrze i słucham tych jego pisków(muzyki)

A teraz ja bardzo chętnie popsuje wam wszystkim humor. Jestem pewna, że poczuję się lepiej. Żadne fanki nie raczyły się z wami kłócić. Może się wystraszyły, bo wątpię, żeby im się znudziło.
I może to co grają JB nie jest rock, ale ostatnio oglądałam 'U progu sławy' I szczerze zawiodłam się na tzw, Rock'n'roll-u. Wcześniej nie miałam o nim pojęcia, ale wydawało mi się, że to musi być coś naprawdą mocnego;/.

Jak właściwie brzmi rock? Prawdopodobnie zazwyczaj za rock uważa się zespoły w których ktoś gra na gitarze elektrycznej. Szkoda.

Nie jestem ekspertem, może to i nie jest rock, ale oni mają talent, może nie są wybitni, i wyglądają jak pedały, ale umieją grać i nie brzmi to jakby ktoś zarzynał kota.

I nie jestem fanatyczką. Staram się być w miarę obiektywna.

użytkownik usunięty
ladygoodman

nie... gitara elektryczna nie swiadczy o rocku. poza tym rock n roll to juz troche przestarzaly gatunek. nie to, ze Cie wysmiewam, albo sobie kpie, ale po Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze nie wiesz co to prawdziwy rock (ktory z kolei ma od cholery podgatunkow...)

to co oni graja to pop dla dzieciaczkow. i nie popsulas nam humorow - wiemy swoje.

nam nie chodzi tylko o rodzaj ich muzyki. uwazamy, ze sa totalnymi beztalenciami... moze i grac potrafia, ale nie sa wybitni - kazdy moze... badzmy szczerzy: te wszystkie ich utwory sa komponowane przez innych ludzi, tak samo jest z tekstami - oni maja tylko wygladac i zarabiac kase.
co do spiewu to kazdy facet tak zaspiewa: wystarczy, ze scisnie sobie... j*ja...

Skąd możesz wiedzieć, co ja wiem o 'prawdziwym rocku'?! I skąd możesz wiedzieć kto im pisze teksty i komponuje muzykę. Podejrzewam, że nie masz na ten temat pojęcia.

Z resztą ja nie twierdze, że oni grają rocka, a to że jest to 'pop dla dzieciaków' wynika z tego, że oni są dzieciakami.

użytkownik usunięty
ladygoodman

twierdze tak, gdyz sama stwierdzilas, ze sie na tym nie znasz........

Bardzo bym sie chciała zgodzić z twoją teorią ale niestety nie mogę i psuję tym sobie humor a mianowicie teksty to podobno piszą sami

misiaa10

A ja się nie zgodzę z faktem ze są dzieciakami.

wojciechcejrowski02

Czemu według ciebie nie są dzieciakami?

użytkownik usunięty
misiaa10

ehhh - moze i fakt - te ich teksty nie sa zbyt ambitne.... az zal d*pe sciska...

Chodziło mi o ich wiek.Najstarszy ma 22 lata.Ten pedzio Joe ma 20.A najmłodszy 17.Więc raczej ciężko ich nazwać dziećmi.