Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
816 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

Moja 12 letnia siostra też słucha tego shitu(ja jestem chłopakiem i mam 16 lat) To że ich słucha to jeszcze znosie, ale sama pisze o nich bloga, ma w pokoju ich plakaty miała pisać do któregoś maila. To już podchodzi pod obsesję, wiele dzieci tak robi z tego co słyszałem. A ci 12 letni gówniarze za 2 lata sami będą pisać że JB to komercja i takie tam gówna, teraz jeszcze nie znają tego pojęcia.

Gusta zmieniają się z wiekiem, to normalne, i nie mocie Joe aż po grób gdzie czytałem na jakimś forum bo to nie prawda, oni za 2-3 góra znikną i będą nowe gwiazdki sezonowe.
Przykro mi ale żadni z nich Rolling Stonsi, a nie będzie Camp rock 37, a do innego filmu ich nie wezmą. Czyli znikną

A co do Efrona, to mimo gówna jakim jest HSM to zagrał fajnie w CSI i tym musicalu " Lakier do włosów" mam nadzieję że odstąpi od grania dla 12 latków.

Vic_Mackey

kolejny setny temat jakie to JB jest żałosne.Zmieńcie płyte błagam!!!I jeszcze ten Efron o bosch .

Vic_Mackey

no nie bez przesady !!
Ja mam 15 lat i jestem wielką fanką JB

butterfly37

Bo jesteś dziecinna.
Aktor żaden, piosenkarz też to że ma ładny głos nie znaczy że jest dobrym piosenkarzem. Niby sam pisze teksty które są:
-albo o jakieś wymyślonej dziewczynie która ma do niego wrócić
-albo o ich zajebistych imprezach( że niby tam się nie pije, nie pali, tylko tańczy przy "dobrym"[czyt. jonasowym] rock and rollu, żenada)

Tak na serio to czemu tyle nastolatek ma na ich punkcie obsesje? Wie ktoś??

Vic_Mackey

Ona wcale nie jest dziecinna bo ja też mam 15 lat i ich lubię ;))

Powiem Ci tyle my jak ty powiedziałeś mamy na ich punkcie obsesje ponieważ oni nie są napuszonymi idiotami takimi jak ty (nie znam Cię ale z twoich wiadomości tak wnioskuje ale może taki nie jesteś )
Ich piosenki osobiście bardzo mi się podobają i nie wiem co chcesz do tekstu wielu piosenkarzy pisze piosenki o wymyślonych osobach.
Nie wiem czemu się czepiasz ich??
Ja jak nie lubię np.Metaliki to nie pisze co za idioci nie umieją śpiewać.
Bo wiem że lepiej od nich nie śpiewam.

luka1

Cytat:nie wiem co chcesz do tekstu wielu piosenkarzy pisze piosenki o wymyślonych osobach.
To wielu piosenkarzy są głupio, bo śpiewa się zęby ludzie znali twoje przeżycia i uczucia a nie gówno wyssane z palca .
Co do meteliki to przecież nie chodzi kurwa o to jak kto śpiewa , czy ma ładny czy brzydki głos lub czy melodia jest dobra to tańca, tylko żeby wsłuchać się w tekst i żyć nim. To ze ludzie skaczą do bitu nie znaczy ze jest taki zajebisty tylko ze ktoś ma słodki głosik i umie grac na gitarze bo to muszę przyznać to Joe umie

Chcesz rozmawiać na serio o muzyce to przesłuchaj cala płytę O.S.T.R. I zobacz ze on nie powiela tych samach tematów , gada z sensem albo skumaj jego freestyle-najlepszy w Europie.

Vic_Mackey

Co do tytułu tematu "Jak 12 latki to lubią to ich problem" no właśnie nie mam 12 lat ale ich lubię i uważam że to mój problem i wszystkich co lubią Jonasów to po co z tego robić takie afery??

Każdy ma swój gust w końcu tobie się coś nie podoba a mi się podoba bardzo. A muzyka jest dla przyjemności. Co do głosu nie każdy go ma więc ci co go nie mają nie powinni śpiewać.Głos to dar i Jonasi go mają więc śpiewają może tobie się to nie podoba ale oni mają wielu fanów.

Jak dla mnie to muzyka O.S.T.R.I nie za bardzo przypadła do gustu bo jestem z tych dziewczyn co są bardziej romantyczkami niż emo i tym podobne.Więc wole słodkich chłopców i muzykę hiszpańską np.RBD.

luka1

Czy ostry to emo? I może jeszcze bym zrozumiał Ciebie bo masz 15 lat i podoba Ci się tekst ale takie 12-13 latki ledwo po angielsku, i mówią, ze Jonasi są zajebiści, chociaż ni chuja nie wiedza o czym oni śpiewają.

Tak jak techno żadna to muzyka tylko robota na kompie, ale w klubie można posłuchać bo dziewczyny fajnie się ruszają to tego. A Do Jonasów niestety nie.

Vic_Mackey

Raczej nie. Tak i od samego początku mi o to chodzi i próbuje ci wytłumaczyć że mi się teksty podobają a co do 12-13 latek na internecie jest pełno piosenek Jonasów z tłumaczeniem ;))

Przyznam że to prawda do piosenek Jonasów nie da się tańczyć ale w końcu nie tylko oni istnieją na świecie.Jest wiele fajnych zespołów.
Więc nie myśl że ludzie słuchają tylko piosenek gwiazd Disneya.

Pozdrawiam ;))

luka1

To mi się zaczynasz podobać, bo skoro słuchasz ich dla tekstu a nie dlatego ze wg niektórych Joe jest przystojny i ma ładny głos.
Ale musisz przyznać że są takie osoby które lubią go tylko za buźkę?

Vic_Mackey

Są takie osoby. Sama mogę przyznać że on jest słodki ale z drugiej strony patrząc on jest zwykłym człowiekiem jego brat Nick się uczy.Oni różnią się od nas tylko sławą.

Vic_Mackey

Kiedyś oczywiście patrzałam na wygląd Jonasów ,ale po jakimś czasie zaczęłam patrzeć na teksty i ogólnie na muzykę. Jeśli mi się znudzą to nie będę zaskoczona jak mówią ''z wiekiem ci przejdzie''.Więc rozumiem ,że można mieć swoje własne zdanie ,ale pisanie to samo ze sto razy jest już męczące i nudne.Znam wiele osób które lubią ich za muzykę i teksty i które wcale nie mają 12lat ,chociaż takich tez się znajdzie.I nie myśl ,że te 13 na moim nicku to jest wiek.Pozdrawiam

magda13girl

Wszyscy uważają że z wiekiem przechodzi hmm...;))
Ja lubię ich muzykę a po za tym uważam że Joe ma najpiękniejsze oczy na świecie więc mam pełno ich plakatów.

pozdrawiam ;))

luka1

Ale przejdzie Ci z wiekiem.
Na chuj wy się zakochujecie w tych gwiazdach? Na ile maili Ci odpisał??, o wiem. Na żadnego.
Widziałem kiedyś na VIVIE jak było US5 u nas to nastolatki płakały jak odjeżdżali i zapłakane biegały za autobusem, po co wam to? Jakieś nieprzespane noce przez kolesia który Cie nigdy nie pozna,
znajdź sobie kogoś w swoim wieku, póki nie będzie za późno.
To są sezonowe gwiazdki, przykro mi ale żadni z nich Beatlesi. Za 2 lata nikt nie będzie pamiętał takiego zespołu jak JB.

Vic_Mackey

Ja nie powiedziałam że się w nim zakochałam!!
A nie odpisał mi bo do niego nawet nie pisałam!!
Moim marzeniem jest ich spotkać i ich spotkam nawet gdy mi przejdzie i nie będę już ich słuchać i tak pójdę na ich koncert.
Mi chłopacy nie są potrzebni bo prawie wszyscy są tacy sami tacy jak ty nie możesz się pogodzić z tym że my lubimy gwiazdy a nie was.Na szczęście mój najlepszy przyjaciel jest normalny.
Mówisz nikt hmm...ja będę pamiętać czy ci się podoba czy nie.
Powiem Ci jedno zachowujesz się jak byś był zazdrosny nie wiadomo o co. :|

luka1

Nie lubisz normalnych chłopaków boś dziecko jeszcze, co ze masz 15 lat, ale skunaj to że ten twój zajebisty Joe nie jest idealny, niby skąd go mozesz znac? z wywiadów w których musi mówić tak żebu było fajnie.

TY myślisz że on na pewno nie lubi se zioła zapalić, no przynajmniej wódkę czy papierosy, to musiał spróbować.

Musisz znaleźć sobie kogoś, bo chyba całe życie nie będziesz sama, no chyba że marzą ci się jakieś śluby dziewictwa ale jak se chcesz

Vic_Mackey

widzę że uważasz mnie za dziecko przez to podoba mi się Joe yhy....
Ale powiem ci tyle dzieckiem nie jestem! Joe'go nie znam a co do ideałów nie ma na świecie idealnego człowieka.

Ty na pewno próbowałeś ale ja znam wiele osób które w ustach nigdy papierosa nie miały i nie piły wódki zresztą sama się do nich wliczam.
Nigdy w życiu nie chciałabym mieć chłopaka pijaka albo palacza od którego cuchnie na 2 km.

Nie muszę nikogo sobie szukać bo nie chce sobie życia psuć i tej wolności która jest cudowna.Śluby dziewictwa <śmiech> nie dzięki to nie dla mnie
no ale zakonnicą kiedyś chciałam być ;p

luka1

Ja lubie jedno i drugie, dobre na odstresowanie,ale nie uzależnię się przecież od paczki na miesiąc, nam na biologi pani mówiła że 1 browar tygodniowo jest dobry a 2 papierosy dziennie mogą być dobre. i cale życie tak i się nei uzależnisz. Ale jak tam se chcesz.

Widziałaś "dziekujemy za palenie"(zajebiste koleś miał pracę żeby namawiać ludzi do palenia i go słuchali)zobacz se

Vic_Mackey

Jasne moja koleżanka pali kiedyś próbowała rzucić obiecywała że przestanie a na następnej przerwie biegła za szkołę zapalić.
Więc ja dziękuje za takie coś dla mnie to bezsens.
Ja mam uczulenie na palaczy ale nie wszystkich oczywiście.

Nie widziałam takiego filmu i nie sądzę aby mi się podobał.

Vic_Mackey

Maciekk93 Twoja pani z biologii chyba w kulki leci, a ty razem z nią skoro jej wierzysz. Każda ilość alkoholu/papierosów zażywanych regularnie, nie ważne jak często może uzależnić. A może poprostu się usprawiedliwiasz?

Vic_Mackey

ja też za nim nie przepadam ale moja na przykład moja koleżanka ma 16 lat i ich uwielbia bo poprostu ludzie mają różne gusty o których nie należy rozmawiać

potworek14_2

Zgadzam się z tobą w tym że każdy ma inny gust ale co do tego że nie powinno się o nich rozmawiać mam pewne wątpliwości ;))