Joe Jonas

Joseph Adam Jonas

7,7
816 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joe Jonas

Który jest przystojnejszy? Bo wg mnie Robert, a ten emo-boy za przeproszeniem się do niego nie umywa

użytkownik usunięty
Blue_Paradise

ja mam lepszy versus:

joe jonas vs Heath Ledger - który z nich wykazał się najlepszą grą aktorską w swym najnowszym filmie? (JJ - CR; HL - TDK)

No, tu chyba nie powinno być wątpliwości. Oczywiście, że Heath. Doceniony dopiero po śmierci:(

użytkownik usunięty
Blue_Paradise

czy aby na pewno dopiero po śmierci? przecież jeszcze za życia zyskał miano jednego z najlepszych aktorów młodego pokolenia. Akademia Filmowa też doceniła go za rolę w TBM nominując do Oscara, tak więc...

No, ale Złotego Globa dopiero po śmierci dostał niestety:(

użytkownik usunięty
Blue_Paradise

a czy tylko nagrody się liczą? przecież nawet gdyby nie dostał żadnego Złotego Globu czy nawet Oscara, wciąż by był wybitnym aktorem młodego pokolenia. i nawet jego śmierć tego nie zmieni.

I uwaga, uwaga... oczywiście... JOE JONAS!!!
Heath Ledger nie może się z nim równać! Przecież Oskar nic nie znaczy...

Blue_Paradise

<śmiech> Joe emo xd
rozwaliłaś mnie tym
lalusia da się przeżyć
ale porównanie Joe'go do emo hahahaha....
a co Roberta to według mnie jest brzydki :|

użytkownik usunięty
luka1

no właśnie, przesada. Joe porównać do emo? Nie! Prędzej do Billa z tokio hotel.

Nie, żebym go jakoś tak bardzo lubiła, ale NIKOGO NIE MOŻNA TAK OBRAŻAĆ!!!

PS: Trzeba być naprawdę strasznie chamskim żeby go z takim czymś porównywać...

użytkownik usunięty
Penelopa_3

chamskim? przecież to prawda! obaj myślą że są utalentowani, ładni i popularni, nie wiem co za różnica...

Blue_Paradise

lady_sparrow_2
Ale z Ciebie zazdrośnica... Co chwile zjeżdżasz kogoś. Nie masz innego zajęcia ? Co Ci do tego, że "emo boy", którym nie jest ?

Może zazdrościsz, że laski lecą na niego, a na Ciebie żaden chłopak nie leci, nie będę pisał czemu, każdy się może domyśleć ;) Bo wyglądasz na nieźle zakompleksioną dziewczyne.

Drummer

Wyglądam? A wstawiłam gdzieś swoje zdjęcie? Poza tym, wg was, głupich faneczek, każdy, kto wypowie się krytycznie na temat waszego idola z Disneya od razu musi zazdrościć? Cóż, po twojej wypowiedzi sądzę, że masz nie więcej jak 13 lat

użytkownik usunięty
Blue_Paradise

jak już to wcześniej pisałem, zazdrości się osobom które się lubi, a nie tym których się nie lubi. no chyba że o czymś nie wiem.

Blue_Paradise

Mam 19 lat i jestem chłopakiem, a nie napaloną fanką. Każdy inteligenty człowiek wie, że o gustach się nie dyskutuje, a Ty w każdym swoim temacie zjeżdżasz kogo tylko się da. Po Twoich wypowiedziach widać, że twój świat kończy i zaczyna się właśnie na takich portalach jak ten, gdzie można swoje żale wyrzucić.

Nie jestem jakimś wielkim fanem JB, ale jak umieją robić kase to niech robią. Mimo, że grać może i nie umieją (Nie wiem, bo nie widziałem) ale dla hot13 i tak będzie to super extra, bo sobie zobaczą swoich idolów w innym wcieleniu. Są napalone na nich, na ich wygląd, a nie tam na to co śpiewają i co grają.

Ty mając taką sławę nie pchałabyś się gdzie da ? Ich popularność nie będzie wieczna, to chwilowe. Za kilka lat mało kto będzie pamiętał, że był ktoś taki jak JB.

Drummer

Ani Robert, ani Joe.
Obaj to lalusie, które nie potrafią grać, a przed Heath'em składam hołd, bo to jeden z najlepszych aktorów.

Blue_Paradise

Do Drummera: sorry, ale nie zjeżdżam każdego. Poza tym mogę pisać co mi się podoba. nie zapominaj, że żyjemy w kraju demokratycznym i każdy może wyrazić swoje zdanie

Blue_Paradise

jasne że Robert i Heath niż on. zero talentu. głos jak z polskiego idola z Wojewódzkim. UWAGA!!!! Joe Jonas to pedał, ciota, a przede wszystkim idiota!!

Wydr_

oni już najpóźniej w 2011 nie będą istnieć. zespół się rozpadnie, a nawet jeśli nie to kto będzie słuchał 20-paro latków, upodabniających się do US5 itp. (jeszcze przyjaźnią się z Tokio Hotel)

Blue_Paradise

Wg mnie to Joe Jonas jest przystojniejszy. Nie żeby był tak jakimś nieziemskim przystojniakiem... Kiedyś mi się podobał, ale już nie. A Robert strasznie mi się podobał w Harrym Potterze i Czarze Ognia, jak był młodszy. Teraz mi się nie podoba, sterczą mu włosy i w ogóle... ;P

Soulja_Boy_x3

Włosy można znieść, ale kości policzkowe ma koszmarne... prawie jak Keira Knightley - tylko u niej to jakoś wygląda.

Soulja_Boy_x3

Robert ostatnio włosy obciął i ładniej wygląda.. Ale ja i tak uwielbiam go tylko w roli Cedrica w Harrym Potterze i Czarze Ognia.

Soulja_Boy_x3

oczywiście, że Joe !
Robert podobał mi się w Harrym Poterze. Teraz uważa się za niewiadomo kogo, bo zagrał wielkiego bohatera Edwarda Cullena w Twilight. Zobaczyłam połowe tego beznadziejengo filmu i stwierdziłam ze to jest dno.

użytkownik usunięty
artisanat

a te całe jonaski to niby nie uważają się za nie wiadomo kogo? ;-)

mojim zdaniem joe jest naj i koniec
;PP

magdap324

Dziecino, naucz się najpierw podstawowych zasad ortografii, a dopiero potem się wypowiadaj na forach

Blue_Paradise

No i po co porównywać aktorów do piosenkarzy czy muzyków ?
Jonasi grają już 4 lata i jakoś cały czas ich lubię, znaczy ich muzykę :)
No dobrze..2 lata ich lubie, no ale cóż...Żyjemy w Polsce. USA jest daleko...

użytkownik usunięty
Blue_Paradise

To ja się nie wypowiem na temat aktorów;p,
ale powiem że 'kocham' zmierzch ,wiec dlatego Rob wg. mnie jest 'przystojniejszy' chociaż nie jest w moim guście ;pp

Rob jest obrzydliwy ja nie wiem co w nim te dziewczynki widzą !!!

Selena007

Robert wygląda jak Mężczyzna a nie chłopaczek z sąsiedztwa, chociaż do Jonasa nic nie mam.