TO, CO ZROBIŁ JEST GODNE POLITOWANIA! NIE MOGĘ DOJŚĆ DO SIEBIE, PO TYM, CO ZOBACZYŁAM! ZAGŁĘBIAJĄC SIĘ W JEGO HISTORIĘ WKRACZAM W SPIRALĘ NIENAWIŚCI I EGOIZMU! JEGO PRZEŚCIERADŁO ŻYCIA PRZEDARŁO SIĘ NA STRZĘPY, GDY TO POWIEDZIAŁ! BŁĘKITNA LAGUNA POCHŁĄNĘŁA JEGO UMYSŁ, KIEDY BYŁ ON JESZCZE CAŁKIEM ZANURZONY W KĄPIELI BŁOTNEJ! TERAZ TO JUŻ NAWET SAMA HANNAH MONTANA GO NIE URATUJE! TO UBURZAJĄCE, CO POWIEDZIAŁ!
No tez sie zastanawiam co powiedzial?? Tak sie rpzpisalas a nie wiem co
on zrobil czy tez powiedzial
Aha. To teraz powiedz nam co powiedział bo jestem ich fanką dość długo ,ale jakoś jeszcze do mnie nie dotarło co ON powiedział.
tzn? nie zawarlem przeciez w swojej wypowiedzi zadnego stwierdzenia...
po pierwsze naucz sie, dziecko, czytania ze zrozumieniem.
po drugie poucz sie j. polskiego: nie 'weż' tylko 'weź' no i poza tym jaki jest dopelniacz l. mnogiej slowa 'bzdet'?
i wreszcie: zrob cos ze swoja kultura, niunia, bo tak klac mozesz do swoich rodzicow, a nie na publicznym forum.
matko jedyna, czego ucza te dzieci w podstawowce?!
do 'Dark light':
ależ ptysiu mój miętowy! ten post nie jest skierowany do ciebie tylko do autorki tematu! a że był pisany pod wpływem tardających mną jakże porywczych emocji stąd te błędy.
czytać ze zrozumnieniem potrafię, dlatego tak pieknie i zacnie ci opisuje.
a tak na koniec kochanie, podstawówke mam niestety dawno za sobą.
ups! w takim razie prosze o wybaczenie! :D
widocznie kliknelas 'odpowiedz' przy moim poscie :] wiec myslalem, ze to bylo do mnie...
teraz sie zgadzam: niech nie pierd*li bzdetow! :D
wielki UPS misiek.
ale wspaniałomyślnie ci wybaczam.
wina kotku moja bo byłam tak znużona czytaniem tych wszystkich dzikich pierdół że mi sie nawet na góre strony nie chcialo przewinąć do odpowiedniego w tej sytuacji 'odpowiedz'.