Joel MaddenII

Joel Ryan Rueben Combs

8,3
7 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joel Madden

Niby to jest wokalista rockowy a wasze tematy jak z popowych bajeczej... "kocham dżoelka ...zaraz się posram" przestańcie bo już nie moge wytrzymać !! uhhhh...... niewiem czmu tu weszłam ale pomyślałam jak niektórzy anty fani przychodzą i ktrytykują hilary duff to ja też moge ględzić bzdury (chociaż niewiem jakie to do końca bzdury)

JOELKU KOCHAM CIE I NIGDY NIE OPUSZCZE MÓJ MISZIACZKU PISIACZKU ... HAHAHA

_Anka_

Przegiełaś. My przynajmniej mamy powód żeby go ubóstwiać. Ano Joelinio jest mężczyzną. Dlatego czasami zastanawiam się co ty widzisz w Hil i dlaczego tak zachwycasz sie jej urodą. Można powiedzieć, że jakaś kobieta ( z tym że Duff nia jeszcze nie jest...) jest ładna, ale żeby rozpływac sie nad jej wdziękiem?? Ja nic nie sugeruję, tylko głośno myślę... A co przeszkadza w kochaniu Joela to że jest muzykiem rockowym?? To juz sie mogą podobać tylko plastiki typu Jesse McCartney?? Nie sądzę.

_Anka_

pees: co to jest PISIACZEK?? Bo się dziwnie kojarzy...;)

UnPredictable_Girl

a niewiem ... coś w typie joelka !!(lol) nie przegiełam tylko poptrostu głośno myśle tak jak ty !!

_Anka_

'niewiem czmu tu weszłam ale pomyślałam jak niektórzy anty fani przychodzą i ktrytykują hilary duff to ja też moge ględzić bzdury (chociaż niewiem jakie to do końca bzdury)'
To po co wchodziłaś? Żeby dać upust swoim dziecinnym emocjom? Skoro ONI atakują mojego idola, to JA będę atakować ich! Jaki to ma sens?
PS Sorry, za offtopic, ale to mnie z deka wkurzyło.Nie musiało to być na akurat na tym forum, mogło być na każdym innym.

rainmaker_2

Weszłam tu dlatego bo troche mnie interesuje joel bo wkońcu to jest chłopak hilary nie!??!:/.. i weszłam tu jeszcze po to żeby wyrazić swoją opinie bo chyba to się robi na forach... przeszkadza wam cos mój wiek to już wasza sprawa mnie to nie obchiodzi ... mam lat tyle ile mam !! i nic reczej z tym nie zrobicie !!

_Anka_

Zgadzam się z UnPredictable Girl i Rainmakerem:)
pozdrawiam:):)

I_do_not_wanna_grow_up

Napisałaś: "Niby to jest wokalista rockowy a wasze tematy jak z popowych bajeczej... "kocham dżoelka ...zaraz się posram" przestańcie bo już nie moge wytrzymać !!"
Czepiasz się kogoś? Popatrz na swoje wypowiedzi: "chad michael murray! śliczne zdjątka! to jest najśliczniejsze! to też jest śliczne!" (cytuję z bloga)
We wszystkim, co napisałaś w 1-szym poście, zaprzeczasz sama sobie. Najpierw zastanów się, o co Ci właściwie chodzi.
I tak, jak GC zgadzam się z wypowiedziami UnPredictable Girl i Rainmakera ;)

Gretchen

Facet przeczytaj co napisałam w teamcie ...jak nie to jeszcze raz specjalnie dla ciebie WOKALISTA ROCKOWY ... a Chad Murray nie śpiewa tylko gra w filmach ... a poztym jest śliczny jak niewiem co (w przeciwienistwie do joela).... nie musze się zastanawiać o co mi chodzi bo już to wiem ...chyba dlatego napisałam ten temat...

_Anka_

A co to za różnica, czy wokalista rockowy czy aktor?! Każdy ma prawo się podobać... Poza tym, to kto jest "śliczny" to twoja subiektywna opinia i to nie jest argument.
A tak na marginesie, trzeba być debilem, żeby pisać do mnie per "facet", bo Gretchen to imię żeńskie, ale rozumiem, że takie dziecko jak ty nie ma o tym pojęcia.

Gretchen

Gretchen mogłabyś śię odwalić od mojego wieku ... czepiasz się ,że powiedziałam Facet a ty co mówisz "debil" hahaha śmiać mi się chce jak to czytam ... po za tym nie znam się na takich wieśniackich imionach jak Gretchen ...

użytkownik usunięty
_Anka_

bla bla bla :)) tyle krzyku o nic moim zdaniem wielbienie jakiegos wokalisty, kapeli czy kogo tam jeszcze chcecie jest ok jesli jak na tym przykladzie ma sie pojecie o muzyce gc, przyklejea sie plakaty w pokoju bo sie lubi zespol dla muzyki wokalista i jego uroda to tylko takie dodatki ktore sprawiaja ze jeszcze bardziej ich kochamy :PP no ale gdy w gre wchodzi tylko wyglad tego wokalisty to pisanie tych postow nie ma sensu, jeszcze teksty na temat jego dziewczyny:/ lubie muzyke Gc do Hllary tez nic nie mam :)) pozdro

Anka - wiedziałam, że napiszesz coś w tym stylu... Z takimi jak ty w ogóle nie warto dyskutować.
Bawi cię to? No cóż, głupi(a) cieszy się ze wszystkiego. A tym tekstem z "wieśniackim imieniem" tylko udowodniłaś, że emocjonalnie jesteś na poziomie przedszkola.
Żegnam

_Anka_

Anka, sorry, ale w tym momencie to mi się chce śmiać z Ciebie. Po pierwsze! Kto tu do cholery napisał: "kocham dżoelka... zaraz się posram"?? Nikt oprócz Ciebie! Po drugie. Czy to źle że ludzie mają swoich idoli i ich kochają? Pozatym niemusisz się odpłacać za to, że ktoś krytykuje Hilary. Ja np. kocham Good Charlotte i lubię Hilary, bo podobają mi się jej niektóre piosenki. Jesteś naprawdę dziwna. Wydajesz się wręcz żałosna, pozatym jak przedtem przeczytałam w jednym komentarzu, sama ubóstwiasz Chada, przy czym obraziłaś Joel'a bo powiedziałaś że Chad w przeciwieństwie do Joel'a jest śliczniusi. Dupa! A może komuś podoba się bardziej właśnie Joel!!
I gó*no za przeproszeniem Ci do tego, co komu się podoba. Masz swój styl? To go pilnuj! Gratuluję Ci, bo ja niepotrafiłabym być taką bezczelną prowokatorką.

_Anka_

A i jeszcze coś. Gretchen (przepraszam jeśli źle napisałam) zgadzam się z Tobą w 100%...

Anulka_2

Dzięki Charlottka ;) Też zgadzam się z tym, co napisałaś
Pozdrawiam

Gretchen

dobra sorka za to wszystko ... niewiem co mnie napadło ... morze ktoś mnie poprstu wku*** no i wiem kto ... poprostu nnie lubię i troch mnie poniosło ... nom ale joel znalazł sobie teraz taką panne że chyba się zgodzicie że do niego wogule nie pasuje ... no i może wkońcu ktoś przeżuci się z obrażania hil na obrażanie riche :]sorki :)

_Anka_

hm, a ja jakoś wolę Nicole :)
pozdrawiam