Osobiscie uwazam, ze John Cusack przebija swoim talentem i umiejetnosciami kazdego innego aktora. Nie potrafie wymienic nawet jednego "zlego" filmu, bo taki nie istnieje. Aktor, ktory nie boi sie ryzykowac zarowno w zyciu zawodowym jak i prywatnym. Oryginalny charakter, precyzyjnosc i stanowczosc czynia z Johna prawdziwego aktora z krwi i kosci.
Jest super, to fakt. ma wygląd, wielki talent, . Nie jest aż taki znany bo odrzucał role w wielkich produkcjach. Podobno nie chodzi na żadne wielkie gale, bo ma o takich rozrywkach złe zdanie :P Jest bardzo oryginalny. Uwielbiam filmy z nim (na razie obejrzałam 34 ). Jednak znam jeden tytuł, który totalnie mi do niego nie pasuje. Nie wiem co on tam w ogóle robi, dlaczego przyjął rolę w takim filmie. Mianowicie 2012. Porażka... A po za tym nie mam żadnych zastrzeżeń :)
Nie dało się edytować już. Chciałam dopisać,że jednak przypomniał mi się tez 2 średni film z udziałem John'a ... "Jutro będzie futro" nie jest to aż taki tragiczny film ale też nic fenomenalnego. Zrobiony TYLKO raczej dla kasy, a Cusack jest producentem tego filmu, więc bardzo się liczy w ocenie.
albo tylko, albo raczej :)
faktycznie są to filmy rozrywkowe, dla szerooookiej widowni, jeden z nich łownie dla amerykańskiej młodzieży. Ale pamietajcie, że aktorzy też czasem robią tzw. chałturkę, może mu się pieniadze skonczyły :) vide Niania McPhee 2