John Malkovich

John Gavin Malkovich

8,1
38 323 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby John Malkovich

nie jest przystojny ale jest świetnym aktorem i ma ten błysk w oku...jest niezwykły..uwielbiam każdą jego rolę:)

ewelka250

nie jest przystojny? Jest, jest wystarczy sie tylko przyjzec. Aczkolwiek o gustach sie nie dyskutuje. Sorry, ale "to jest silniejsze ode mnie" ;)

oLKUSz4

zgadzam się. ;D

ewelka250

Jest przystojny. Mi najbardziej podobał się w Johnny English. :D :D

Lacrymosa_2

Mmm... chyba nic nie powiem ;) <zamarzyła się>

Lacrymosa_2

w Johnny English myslalam, ze zwariuje gdy na niego patrzylam

Lacrymosa_2

pewnie, ze jest przystojny! Bardzo! Ale w Johnnym wyglądał... śmiesznie. ;)

ewelka250

wspaniały aktor. ogladałam go w rozpustniku i to było naprawdę cos :D

ewelka250

O nie nie nie..:D Przystojny jak mało kto! UUU wystarczy spojrzeć w jego oczy i utonąć..:) A aktor z niego wspaniały jakoś tak potrafi się wcielic w kazdą postac...Ja też uwielbiam niektóre filmy tylko dlatego ze Malkovich tam gra:P

Pozdrawiam:)xD

użytkownik usunięty
mauvais

zgadzam sie z koeżanka wyzej XD

<przedłuzenie postu>

użytkownik usunięty

Pamiętacie dziewczyny "Mary Reilly" albo "Niebezpieczne Związki".... ^-^

Uwielbiam uwielbiam uwielbiam! Jezeli chodzi o ulubionych aktorow to na 1.miejscu jest Malkovich ,a potem dlugo dlugo nikt...Tylko dlaczego ma takie marne miejsce w rankingu,i dlaczego nigdy nie dostal Oskara,pytam sie? Eh..3 lata temu obejrzalam Nedznikow,i ja,wowczas 12-letnia gowniara zakochalam sie na amen.

Mary Reilly , świetna kreacja Malkovich'a . Właśnie w takim Mr. Hyde się zakochałam ,., :P był jednocześnie przerażający jak i pociągający , , świetna gra naprawdę ukłon i oklaski dla John'a . :)

Joker_Girl

Joker Girl zgadzam sie z tobą, w Mary Reilly jako Mr. Hyde był świetny, to jego spojrzenie,ale jako doktor Jekyll też miał w sobie coś pociągającego.
Genialny aktor.

Anda00

I Mr. Hyde i Dr. Jekyll miał coś w sobie , świetnie zagrane oby dwie role. Nie każdy aktor potrafi w czasie kręcenia filmu zagrać 2 role bo jest to niewątpliwie wyczyn.

Teraz oczekuje z niecierpliwością środy bo na tv Zone Europa będzie emitowana znów 'Mary Reilly' :)

Skoro mówimy o tym filmie nie wiesz może czy można go kupić np. w empiku lub media markt (lub innym sklepie) ??

Joker_Girl

Nie jestem pewna, ale chyba w empiku, można kupić ten film

Anda00

Na pewno sprawdzę :) I dzięki za informacje .

ewelka250

Jest na prawdę przystojny! I rzeczywiście ma ten błysk w swoich pięknych oczach.
:) <3

(Ale rzeczywiście nie jest to typ urody dla wszystkich. I może się komuś nie podobać.)

Chimeria

Wielu jest aktorów z nieprzeciętnym typem urody.
Nie wszystkim np. podobają się Clint Eastwood czy wspomniany John Malkovich.

Dla mnie niektórzy mężczyźni (aktorzy)lepiej wyglądają po 50tce niż gdy mieli lat 20ścia - 30ści np.Shone Connery (:

Ale chyba odbiegłam trochę od tematu ;P

Dj_Elton

Wielu jest aktorów z nieprzeciętnym typem urody.
Nie wszystkim np. podobają się Clint Eastwood czy wspomniany John Malkovich.

Dla mnie niektórzy mężczyźni (aktorzy)lepiej wyglądają po 50tce niż gdy mieli lat 20ścia - 30ści np.Shone Connery (:

Ale chyba odbiegłam trochę od tematu ;P

P.S. Wybaczcie poprzedni wpis wpisałam przez pomyłkę z konta mojego brata xD

użytkownik usunięty
Joker_Girl

Ja też uważam, że jest przystojny. Bardzo przystojny. Ma niezwykłą urodę i przepiękne oczy. To nie jest mężczyzna jakich wiele, jakich mijasz na ulicy. Jeden jego usmiech sprawia,że mam grzeszne myśli. Zawsze miałam pociąg do dużo starszych mężczyzn, ale widziałam filmy z czasów jego młodości i uważam,że on był zawsze jednym z najprzystojniejszych mężczyzn jakich widziałam Mężczyzn przez duże M, naprawdę męskich, naprawdę przystojnych, naprawdę utalentowanych...

ewelka250

Jest niesamowicie przystojny! Kocham jego spojrzenie! Jak ogladałam Mary Reilly aż drżałam...hehe

aurora_laura19

W czasie oglądania Mary Reilly można dostać zawału. Sposób w jaki się porusza , mówi, patrzy [grany przez niego] Dr Jekyll chyba własnie "to" powoduje te dreszcze ;)

Joker_Girl

Malkovich ma w sobie to coś... Dla mnie nie jest klasycznie przystojny, ale jego oczy i gra sprawiają,że nie mogę oderwać od niego wzroku... Kradnie filmy, bo nie zwraca się uwagi na innych aktorów, nawet gdy on nie ma pierwszoplanowej roli... Ma to coś, ja go określam mianem...elektryzujący :) Uwielbiam go szczególnie w"Niebezpiecznych Związkach"... Tej roli nie mogli lepiej obsadzić.

użytkownik usunięty
jowita3

Genialny aktor, ale tak po za tym to facet nie ma być piękny tylko ma być męski.

ewelka250

Zgadzam sie z ewelka jak ja mam jakas obsesje na punkcie aktora ogladam z nim wszystkie filmy z Malkovichem obejrzalam 33 filmy reszte niemoge znalesc :(

NFGirls9983

Ja dzisiaj po raz kolejny obejrzałam "Mary Reilly". Genialna rola Malkovicha! Któraś z was wspomniała, że ma dreszcze jak go ogląda - ja też :P On nie jest przystojny według powszechnych kanonów piękna, ale za to bardzo męski. No po prostu prawdziwy facet i tyle ;)