o kurwa. Z dnia na dzien na tym forum od 2003 roku powstaja takie teamty ze człowiekowi az sie robi niedobrze. Czasem jak widze tematy powypisywane przez te cale "fanki' to droczy mnie jedno pytanie: czy wam sie w zyciu nie nudzi, zeby tylko wypisywac takie bzdety i siedziec przed komputerem aby dowiedziec sie jakie dzis depp zalozyl skarpetki ?
AAa no i oczywiscie nigdy nie moze sie obejsc bez ciąglego zmieniania avataru, bo otóż zbliża sie premiera nowego filmu proowanego przez Johnnego Deppa
Do twojej wiadomości że idioci zawsze są zauważani pierwsi i to nie było pod twoim adresem bo to właśnie żeś zauważył. Niestety wakacje się zaczęły i poza normalniejszą częścią ,pojawiać się będą różne super okazy i wynalazki . :)))
Wydaję mi się,że rozmawiaja po angielsku, bo kiedyś w jakimś wywiadzie Johhnny przyznał się, że po francusku zna tylko kilka słów.
ale tak jakby zagrał w filmie francuskim i po francusku. chyba że wykuł tekst na pamięć bez świadomości o co chodzi i zapytał o sens vanessę... :)
Normalnie to gadają po angielsku, a w czasie seksu z tego, co wiem po francusku.
John nie musi się uczyć. on już umie. co za brednie piszecie.
Możecie mi wierzyć na słowo
Boshe przypomniało mi się odnowienie przyrzeczeń Chrztu św....
"-Czy wierzycie w Ducha św.?
-Wierzymy.
-Czy wyrzekacie się szatana?
-Wyrzekamy."
....:P
..."Pragniemy, aby Duch Święty, którego otrzymamy, umocnił nas do mężnego wyznawania wiary i do postępowania według jej zasad, amen" :D
Ja myślę, że rozmawiają w dialekcie kantońskim, a w soboty przerzucają się na język plemion Pigmejów.
Dziiiiieeeewczyyyyyynooooooo!!
Miej dystans do siebie!! Posłuchaj Cioci Doba Rada!
Nie wiem czy oglądałaś kiedyś Ranczo...Tam w którymś odcinku wójt przed
kościolem z siekierą latał! A ty pewnie potem modlibłabys się za odkupienie
grzechów aktora który akurat grał tego wójta, co?
Odpręż się, nie wiem, posłuchaj Radyja Maryja i przestan psuć oczęta przed
monitorem. Dobrze ci radze...