szok 4 miejsce w top.aktor dobry,mlodego pokolenia,ale zeby byl na 4 miejscu w top.litosci
rany, czemu litości ?? :|
Osobiście nie jest moim ulubionym aktorem, ale grał w wielu, ale to wielu filmach godnych uwagi, dlatgeo może ma 4 miejsce? ;];];];] Dzizas.
Depp przed Nicholsonem... -.- Widzieliście chociaż filmy Nicholsona? Bo Deppa filmy to przeciętniaki.
Nicholsona? Każdy widział i każdy pewnie go szanuje, moim zdaniem jakiemuś aktorowi dać jeden to jest śmiech ;/ A czy Johnny będzie na 100 czy 1 to nie ma znaczenia bo to jest filmweb. Jeżeli ktoś ocenia aktorów według tego rankingu to brawo, tutaj zmienia się co chwile miejsce. De Niro, Pacino, Nicholson byli i są nadal świetni ale uwierz mi oni również Deppa uważają za świetnego tak jak Depp uważa ich za ludzi z których czerpać trzeba jak najwięcej i jak najdłużej. Co do młodego pokolenia też mi się śmiać chciało. Depp ma prawie 50 lat i zagrał w ponad 30 filmach więc z tym młodym pokoleniem to jakieś co najmniej 10 lat już nieaktualne. :)
I z zawiści oceniłeś 1/10 ? Godne pożałowania. Mi sie np nie podobają filmy z Nicholsonem, uważam że jest dobrym aktorem ale nic więcej. Ale nie jestem tak wredna i nie dałam mu 1/10 żeby mu zniżyć średnią.
czytanie ze zrozumieniem sie klania!!nie ocenilam go na jeden,tylko na 7:)nie napisalam tez,ze jest zlym aktorem,bo jest swietnym aktorem.Ale w ogolnej klasyfikacji miejsce 4 to za wysoko.i jest to moja subiektywna opinia.