po kościele, a tak w ogóle Sobota imieniny kota kot się ubiera i idzie do fryzjera.
A niedziela to imieniny......
Nie uczcie ojca robić dzieci <grozi:>
tak obserwuje ostatnio to forum i stwierdzam że dzieciaki dorosły
T.K taka niepokorna ostatnio łoł
Nie macie litości dla nowych fanek
eee tam, gówno nie ojciec ;p
ja się za dorosłą nigdy nie będę uważać, człowiek tak naprawdę nigdy nie jest wystarczająco dorosły
Nie ma Cię to ktoś musi być tym złym i od czasu do czasu bluzgnąć gównem tu i tam ;)
tak miszczu
p.s. zapraszamy częściej bo (sama nie wierzę w to, co mówię, ale...) przydałbyś się czasem
Tak, wyzywam Cię!
.. i Ciebie też!
Wszystkich was wyzywam!!!
...ale po kiego...?
A reszta co czytać...
A może nie "wyzwania" a "wyznania"?
Wyznania Deppoholiczki na przykład...kto zacznie? ;p
Normalnie muszę przestać odwiedzać to forum, bo ze mną coraz gorzej ;] Trza by na jakiś odwyk iść, czy coś...
Słońce, Ty sobie robiłeś ostatnio odwyk od FW, więc pytam Cię - od czego zacząć?
Nie da się, nawet jak nie pisze to i tak obserwuje, rano w pracy obowiązkowo kawa, poczta onet i ten pier*olony FILMWEB, to zaczyna być już trochę wkurw*ające. TK musisz się zdystansować i uspokoić. Jak przeczytasz jakiś bardzo podkurw*ający komentarz policz do 10 i weź głęboki wdech
To masz taki poranny rytuał :) a z tym wydechem i wdechem (czy tam na odwrót) to chyba wolę liczyć do 10, albo najlepiej w nieskończoność... o tak, zacznę od teraz:
-2
-1
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
.
.
.
nom... lepiej przestań bo sobie opinie zniszczysz i szlak trafi te wszystkie lata bycia wrednym chamem ;p a tego nikt by nie chciał, nieprawdaż?
Mogę spróbować, ale kurde, trudno będzie zważywszy na moja płeć ;p
To ja na powitanie Ci powiem, że z Ciebie jebak leśny, O!
Wielozadaniowy - w nocy czaisz się na swoje ofiary w pobliskich zaroślach a w dzień <jak przystało na słońce> atakujesz od góry świecąc latarką po oczach, tym samym obezwładniając nie spodziewającą się niczego ofiarę
Więzi się zacieśniają, ludzie dorastają,
a ja już nie mam siły do tej strony.
Czy w ogóle jest jeszcze ktoś, kto ma?
Ja też...
W takim razie trzeba zjeżdżać nie zakładających a odnawiających?
To forum jest za skomplikowane dla mnie... ;p
To że odgrzany, to nic, ale komu się chciało wygrzebywać temat z lipca? O.o wiecie ile to stron temu było... ?
A mówią, że to my nie mamy co robić :D
Ten gość to lubi odgrzebywać ma w tym wprawę. A tak zasadniczo to tamtego dnia była światowa premiera I części piratów.oooo tyle wam powiem.:)))